Kızlar ben görümcemi kıskanıyorum bu çok yanlış ama ...

Eşimi bülük olan ablasından kıskanmıyorum o çok tatlı davranıyor bana ondan mı bilmem

Ayy kayınvalidenize acıdım,gelin damat hepsi bir alem

Bazen sadece görümceler değil 'gelinler' de hatalı olabiliyor. Anlattıklarınız da bişey yok sizinle alakalı evet ama. Sizin bu eşimle yakın olmasın muhabbetlerinizden bizim de abilerimiz bizden soğuyor. Kardeşiyle arasına mesafe koyuyor.

Görümcem 40ına yakın ve bana etmediği kalmamış bir kadın. Eşimi ensesinden öper, sarılır, koklar e ben ölem o zaman :))
Ay ensesinden de opmesin bir zahmet yahu. Bu kadari da fazla degil mi herhalde ben de kotu gelinlerdenim

Öpüşmeyi filan düşündüğüne göre o da sizi kıskanıyor.Bardakta ruj izi görünce aklıma öpüşmek gelmezdi açıkçası 18 yaşındayken.Ne alaka ruj iziyle öpüşmeyi duyurmak? Bence abisinin sizinle öpüştüğünü filan düşünüp içten içe sizi kıskanıyor.Çocuk diyip geçin.Eşiniz haklıymış aslında.

Yani çocukla çocuk olmayin lutfen. Zaten abisinj kiskanmasi kadar doğal bir sey olabilir mi ?
Erkek kardesim yeni evlendi. 7 yıl benimle yasadi. Cocuklarim taparlar dayilarina. Gelinimizi cok seviyorum o da beni sever . Ikisinden de 8 yaş büyüğüm.
Belki inanmayacaksiniz ama ben kardesimi cok özlüyorum. Abla bi kahve yapsana deyisini mesela. Cocuklarim dayim neden artik her gün gelmiyor diyorlar mesela. Anlatiyorum artik dayinizin bir evi var. Hadi biz ona gidelim vs diye .
Dün büyük oglum dayisinin odasini kütüphane odasi yapmayı teklif etti durduk yere. Bos gorunce üzülüyorum anne dedi.
Sanki Kars'a gitti cocuk.
Biz Maltepe de o Salacak ta .
Koca kadınım yokluğunu hissediyorum anlayacağınız. Anlayis gosterin
O da belki cok seviyordur abisini. Siz büyüksunüz

İstiyorlar ki eşleri evlenince sadece koca, baba olsun. Evlatmış, kardeşmiş, abiymiş falan yok yani. Benim de abim var hayırlı biriyle evlenmesini çok isterim ama gittiğinde çok üzüleceğimi biliyorum.

İstiyorlar ki eşleri evlenince sadece koca, baba olsun. Evlatmış, kardeşmiş, abiymiş falan yok yani. Benim de abim var hayırlı biriyle evlenmesini çok isterim ama gittiğinde çok üzüleceğimi biliyorum.
Ben de anlamıyorum bu mantığı . Ben de anneme babama düşkünüm. Esime de hatirlatirim aradin mi babani ? Konustun mj kardesinle vs diye . Insallah hepsinin huzurlu mutlu yuvalari olur. Sizin abinizinde ...

Ben de anlamıyorum bu mantığı . Ben de anneme babama düşkünüm. Esime de hatirlatirim aradin mi babani ? Konustun mj kardesinle vs diye . Insallah hepsinin huzurlu mutlu yuvalari olur. Sizin abinizinde ...
Amin inşallah cümlemizin, Allah huzursuz evlere huzur versin.

Bende öpüyorum kardeşimi koklaya koklaya. Ayyy düğününde dans ederken agladim kollarında rezil oldum millete. Bir baktım herkes gözleri yaşlı bizi izliyor seviyorum kardesimi ve tabiki gelinimizi. Acaba onun aklina da gelmis midir diye düşünmeden edemedim simdi ;(

Okudugum kadariyla bu ense opmeli samimiyetten gelinler rahatsiz oldugunda bunu dile bile getiremiyorlar, getirseler zararli cikarlar hatta en cok gorumcelerin sesi cikar " kardesim degil mi?" Diye ama iş gorumcelerin kendi eşleri, damat beyler rahatsiz olunca aninda kesilir o öpüş koklaş...
Anca kadinlara artistlik yapiyor zaten herkes.

Neyse bu biraz aile yapisiyla alakali. Bizim ailede de, esimin ailesinde de öpme ve sarilma vardir ama kims kimsenin boynunu ensesini operken gormedim cok kucukken annem ensemden operdi sadece.. Dogal olarak anormal gelecektir boyle bir manzara...

Aman tanrim nasil bir dusunce bu ?
Kardesiz biz . Öpmeyelim mi birbirimizi ?
Ne var boynundan öpmekte ?

Yarın evlenip gider ne abi kalır ne başkası merak etme bu sefer de abisini sallamıyor kocayı bulunca unuttu diye dertlenirsin

Canım siz yanaktan kardeş ve dudaktan aşk olmak üzere ikiye ayrılıyorsunuz. Adam onu kardeşi canının parçası olarak seviyorsa sizi duyguların en yogun haliyle aşkla seviyor. Ona o farklı heyecanı sadece siz verebilirsiniz. Kardeşi de ona abiliğini sevdirir. Koskoca iki ayrı şeysiniz.. Çok çocukça hisler bunlar..

Benimde abimle olan muhteşem ilişkim, o evlenince bitti.. malesef oyle zor ki yılarca cancana olduğun canindan kanindan kardeşin zamanla yabancı oluveriyo.. bazen düşünürüm yaşadıklarımızı eğlendiğimiz anları falan ve çoook üzülürüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…