- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Eşimi bülük olan ablasından kıskanmıyorum o çok tatlı davranıyor bana ondan mı bilmemGörümceye deseydin, ruj izi bırakıyorum, masanın altından bacaklarını oksuyorum, kocam değil mi diye :)
Kıskanmak olmamış ama. Gereksiz şeyler. Eşimin bir ablası var, sarılır, durup dururken koklaya koklaya öper :) boynundan ensesinden falan. Kıskanmak hiç aklıma gelmedi. Tek kardeşi seviyor işte kendince.
Ama sanırım damat bey hoşlanmamış olacak ki evlendikten sonra onun yanında yapmadı :) biz bzeyken yine öper :)
Ayy kayınvalidenize acıdım,gelin damat hepsi bir alemBende görümcemi eşime zırt pırt gelip sarılıp öpmesinden gıcıklanırdım aynı benimki de 18 yaşında. Eşime hiçbişey demedim saçmalama kardeşim o benim diyecek diye. Ki haklı olurdu.Kendi içimde patladım. 3 ay önce evlendi görümcem. Eşiyle bir ton kavga etmişler bu ne samimiyet bir daha benim evime gelmeyecek abin diye. Konu böyle kapandı
Genç ve güzel değilse ondan da olabilirEşimi bülük olan ablasından kıskanmıyorum o çok tatlı davranıyor bana ondan mı bilmem
Ay ensesinden de opmesin bir zahmet yahu. Bu kadari da fazla degil mi herhalde ben de kotu gelinlerdenimGörümcem 40ına yakın ve bana etmediği kalmamış bir kadın. Eşimi ensesinden öper, sarılır, koklar e ben ölem o zaman :))
Yani çocukla çocuk olmayin lutfen. Zaten abisinj kiskanmasi kadar doğal bir sey olabilir mi ?Kızlar görümcemi ilk zamanlar çok severdim 18 yaşında aramızda 7 yaş var.Ama o beni sevmedi kötü davrandı eşime söylediğimde sen ona ablalık yap dedi ve çok tartıştık bu konularda.Yani içtiğim bardakta ruj izi varmış ve ben kardeşine ne mesajı vermek istemişim abisini öptüm mesajı mı vermek istemişim bunları abisine soruyordu.Eşim de bana anlatmıyordu ama görümcem bana bunu sonra kendisi de dedi öpüşmek anlamına geliyor gibi anladım ama abim öyle olmadığını söyleyince anladım dedi.Eşim de çocuk işte diyip durunca tartışmalar sürdü.Derken eşim rest çekti bak dedi huzurumuz kalmadı bu huylarını bırak ya aneksenamunla konuşmayacaksın bundan sonra ya doğru düzgün davrancaksın böyle devam edersen abin yok demiş.Sonra görümcem buna içerlendi baya uzun süre huysuzluk yaptı abisine.Neyse ki düzeldi.Ama sempatim kayboldu sarılsalar kıskanır oldum...biliyorum saçma ama nasıl yenicem şimdi bu kıskançlığı...
İstiyorlar ki eşleri evlenince sadece koca, baba olsun. Evlatmış, kardeşmiş, abiymiş falan yok yani. Benim de abim var hayırlı biriyle evlenmesini çok isterim ama gittiğinde çok üzüleceğimi biliyorum.Yani çocukla çocuk olmayin lutfen. Zaten abisinj kiskanmasi kadar doğal bir sey olabilir mi ?
Erkek kardesim yeni evlendi. 7 yıl benimle yasadi. Cocuklarim taparlar dayilarina. Gelinimizi cok seviyorum o da beni sever . Ikisinden de 8 yaş büyüğüm.
Belki inanmayacaksiniz ama ben kardesimi cok özlüyorum. Abla bi kahve yapsana deyisini mesela. Cocuklarim dayim neden artik her gün gelmiyor diyorlar mesela. Anlatiyorum artik dayinizin bir evi var. Hadi biz ona gidelim vs diye .
Dün büyük oglum dayisinin odasini kütüphane odasi yapmayı teklif etti durduk yere. Bos gorunce üzülüyorum anne dedi.
Sanki Kars'a gitti cocuk.
Biz Maltepe de o Salacak ta .
Koca kadınım yokluğunu hissediyorum anlayacağınız. Anlayis gosterin
O da belki cok seviyordur abisini. Siz büyüksunüz
Ben de anlamıyorum bu mantığı . Ben de anneme babama düşkünüm. Esime de hatirlatirim aradin mi babani ? Konustun mj kardesinle vs diye . Insallah hepsinin huzurlu mutlu yuvalari olur. Sizin abinizinde ...İstiyorlar ki eşleri evlenince sadece koca, baba olsun. Evlatmış, kardeşmiş, abiymiş falan yok yani. Benim de abim var hayırlı biriyle evlenmesini çok isterim ama gittiğinde çok üzüleceğimi biliyorum.
Amin inşallah cümlemizin, Allah huzursuz evlere huzur versin.Ben de anlamıyorum bu mantığı . Ben de anneme babama düşkünüm. Esime de hatirlatirim aradin mi babani ? Konustun mj kardesinle vs diye . Insallah hepsinin huzurlu mutlu yuvalari olur. Sizin abinizinde ...
Bende öpüyorum kardeşimi koklaya koklaya. Ayyy düğününde dans ederken agladim kollarında rezil oldum millete. Bir baktım herkes gözleri yaşlı bizi izliyorGörümceye deseydin, ruj izi bırakıyorum, masanın altından bacaklarını oksuyorum, kocam değil mi diye :)
Kıskanmak olmamış ama. Gereksiz şeyler. Eşimin bir ablası var, sarılır, durup dururken koklaya koklaya öper :) boynundan ensesinden falan. Kıskanmak hiç aklıma gelmedi. Tek kardeşi seviyor işte kendince.
Ama sanırım damat bey hoşlanmamış olacak ki evlendikten sonra onun yanında yapmadı :) biz bzeyken yine öper :)
Aman tanrim nasil bir dusunce bu ?Ben kiz kardeslerin hic birbirlerini boynundan ensesinden optuklerini gormedim. Bence bir kiz kardes abisini boyle opuyorsa bu cinsel istekle de alakalidir. Ha kendileri farkinda degillerdir o ayri. Yani bu tur opucuk, sarilma benzeri hareketlerin sikligini kiz kardeslerde de goruyorsaniz normal karsilayin. Ama eger daha fazla ise bence bu cinsel durtuler iceren bir durum, ve ben olsam kabul etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?