- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Yaşadığınız duygu kıskançlık değil de gıcık olmak benceKızlar görümcemi ilk zamanlar çok severdim 18 yaşında aramızda 7 yaş var.Ama o beni sevmedi kötü davrandı eşime söylediğimde sen ona ablalık yap dedi ve çok tartıştık bu konularda.Yani içtiğim bardakta ruj izi varmış ve ben kardeşine ne mesajı vermek istemişim abisini öptüm mesajı mı vermek istemişim bunları abisine soruyordu.Eşim de bana anlatmıyordu ama görümcem bana bunu sonra kendisi de dedi öpüşmek anlamına geliyor gibi anladım ama abim öyle olmadığını söyleyince anladım dedi.Eşim de çocuk işte diyip durunca tartışmalar sürdü.Derken eşim rest çekti bak dedi huzurumuz kalmadı bu huylarını bırak ya aneksenamunla konuşmayacaksın bundan sonra ya doğru düzgün davrancaksın böyle devam edersen abin yok demiş.Sonra görümcem buna içerlendi baya uzun süre huysuzluk yaptı abisine.Neyse ki düzeldi.Ama sempatim kayboldu sarılsalar kıskanır oldum...biliyorum saçma ama nasıl yenicem şimdi bu kıskançlığı...
Bende görümcemi eşime zırt pırt gelip sarılıp öpmesinden gıcıklanırdım aynı benimki de 18 yaşında. Eşime hiçbişey demedim saçmalama kardeşim o benim diyecek diye. Ki haklı olurdu.Kendi içimde patladım. 3 ay önce evlendi görümcem. Eşiyle bir ton kavga etmişler bu ne samimiyet bir daha benim evime gelmeyecek abin diye. Konu böyle kapandı
enseden öpmek mi yok artıkGörümcem 40ına yakın ve bana etmediği kalmamış bir kadın. Eşimi ensesinden öper, sarılır, koklar e ben ölem o zaman :))
Görümceye deseydin, ruj izi bırakıyorum, masanın altından bacaklarını oksuyorum, kocam değil mi diye :)
Kıskanmak olmamış ama. Gereksiz şeyler. Eşimin bir ablası var, sarılır, durup dururken koklaya koklaya öper :) boynundan ensesinden falan. Kıskanmak hiç aklıma gelmedi. Tek kardeşi seviyor işte kendince.
Ama sanırım damat bey hoşlanmamış olacak ki evlendikten sonra onun yanında yapmadı :) biz bzeyken yine öper :)
Bende görümcemi eşime zırt pırt gelip sarılıp öpmesinden gıcıklanırdım aynı benimki de 18 yaşında. Eşime hiçbişey demedim saçmalama kardeşim o benim diyecek diye. Ki haklı olurdu.Kendi içimde patladım. 3 ay önce evlendi görümcem. Eşiyle bir ton kavga etmişler bu ne samimiyet bir daha benim evime gelmeyecek abin diye. Konu böyle kapandı
Aman ne kiskaniyon ya adam sana kalacak zaten.
Hadi onun yaşı küçükte sizin daha olgun olmanız gerekmez mi? Sonuçta abisi sarılsa ne olur sarılmasa ne olur?
Çocukla çocuk olmayın .
Paylaşamıyor abisini, aklı erdiğince abisini kendine çekmeye çalışıyor.
Birşey yok bunda.Huzursuzluk çıkarmayın.
Kardeşten kardeşi kıskanmak nedir ya..abartıyorsunuz..
Siz benim profilime misafir olmuşsunuz bende konunuza olayim
Bilmem yaşça sizden büyük muyum ama size bir arkadaş tavsiyesi ne kadar haklı veya haksız olursaniz olun asla eşinizin ailesiyle ilgili konularda kiyaslama yapıp kıskançlık gibi yarışlara girmeyin inanin sonunda kaybeden siz olursunuz
Ayrica eşin kardeşini kiskanmak çok garip
Gıcık da oluyorum onu sevmek istiyorum ama sevemiyorum artıkgıcık olsan tamam da neden ksıkanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?