Kızlar ben görümcemi kıskanıyorum bu çok yanlış ama ...

Yaşadığınız duygu kıskançlık değil de gıcık olmak bence

Oooooooooooooooohhhhhhh

Eğer aynı şeyse çok yakınımda, kızkardeşimde şahit oldum ben buna. Abisinin krdesini öpmesini sarılmasını kiskaniyordu
Saçmalama kardeşi o diyorduk kendine engel olamıyordu.Evlilik dusunuyorlarken adam bunu kaldıramadı ayrildi.Birkac ay sonra adamin kızkardeşi vefat etti,zehirlenmişti..Bu olayların üzerinden 10 yıl geçmiştir,kardeşimi hala kötü etkiliyor.Eger o kizi bhsettigim sekilde kiskaniyorsaniz lutfen tedavi olun

Siz benim profilime misafir olmuşsunuz bende konunuza olayim

Bilmem yaşça sizden büyük muyum ama size bir arkadaş tavsiyesi ne kadar haklı veya haksız olursaniz olun asla eşinizin ailesiyle ilgili konularda kiyaslama yapıp kıskançlık gibi yarışlara girmeyin inanin sonunda kaybeden siz olursunuz

Ayrica eşin kardeşini kiskanmak çok garip

Üf ne saçma ya. Bunu nasıl abisine sorabiliyor ayrıca öpüşüyor musunuz demek gibi bir şey olmuş. Sizde kıskanmayın bi zahmet kardeşten kardeşi.

Görümceye deseydin, ruj izi bırakıyorum, masanın altından bacaklarını oksuyorum, kocam değil mi diye :)
Kıskanmak olmamış ama. Gereksiz şeyler. Eşimin bir ablası var, sarılır, durup dururken koklaya koklaya öper :) boynundan ensesinden falan. Kıskanmak hiç aklıma gelmedi. Tek kardeşi seviyor işte kendince.
Ama sanırım damat bey hoşlanmamış olacak ki evlendikten sonra onun yanında yapmadı :) biz bzeyken yine öper :)

Ya bir insan neden eşini ailesinden kıskanır anlamam ben bilhassa dikkat ederim ailesine, huzursuz uzak anne baba evlat abi abla kardeş ilişkileri bana göre değil. Sizinle evlendi diye o kız yine onun kardeşi olacak hatta şunu söyleyeyim sizden boşansa o kız yine onun kardeşi kalacak ama siz asla eşi olamayacaksınız. Eşini annesinden kardeşinden abisinden ablasından kıskanan varsa kötü, art niyetlidir kısa ve net.

Ben kiz kardeslerin hic birbirlerini boynundan ensesinden optuklerini gormedim. Bence bir kiz kardes abisini boyle opuyorsa bu cinsel istekle de alakalidir. Ha kendileri farkinda degillerdir o ayri. Yani bu tur opucuk, sarilma benzeri hareketlerin sikligini kiz kardeslerde de goruyorsaniz normal karsilayin. Ama eger daha fazla ise bence bu cinsel durtuler iceren bir durum, ve ben olsam kabul etmem.

Ne saçma sapan bir erkekle evlenmiş. Ailenin sevgisini , sarilmalarini kıskanan kişiler tedavi olmalı.

Mümkünse evlenmemeli. Aile yıkıcı oluyorlar.

Aman ne kiskaniyon ya adam sana kalacak zaten.

Kuzum evliyiz biz adam bende de..ya yurt dışından ablası geldi ona sarılınca mutluluktan gözüm doldu kavuştular deye ama küçük görümcemi kıskanıyorum sarılınca gözlerimi kaçırıyorum belli edersem diye

Çocukla çocuk olmayın .

Paylaşamıyor abisini, aklı erdiğince abisini kendine çekmeye çalışıyor.

Birşey yok bunda.Huzursuzluk çıkarmayın.

Yok zaten belli etmiyorum rezil olurum diye ama içten içe bir yarış bir beni çok sevsin gibi oldum..onlar sarılınca kötü oluyorum..görümcem zaten sarıldığında ohh der gibi bakıyor ama o çocukk bana ne oluyor

Yarışa girmedim hiç bir zaman yani kıskandığımı kimse bilmiyor onun bana yaptıklarını alttan aldım güzel konuştum o bile şaşırdı sen bana alınmıyor musun diye...ama beni bezdirdi artık ısınamıydrum o bana yakın davransa da sarılsa da içimden gelmiyor ..onlar sarılınca da başka yöne bakasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…