önceki konularımı bilenler bılıyodur ama şuan ruh halım gercekten ıyı degıl yaptıgım bı hata yanı sözlümle beraber oldum dıye hayatımın sonuna kadar yanlız kalıcakmısım gıbı hıssedıyorum kızlar yardım edermısınız
iyide o zaman sevıyodum şimdi artık sevmıyorum e sadece böyle bır sey yasadıgım ıcın aramak istiyorum cok yanlıs denızlerde yüzüyor kafam
offf kızlar ya olmuyor kalkamıyorum bu günahın altından
Kafanıza bu kadar takarsanız tabii ki kurtulamazsınız bu düşüncelerden...
Hayatınıza bir an önce geri dönün..
Olmuş bitmiş artık çözümü olmadığına göre geleceğinize bakın..
Ayrıca içiniz rahat olsun erkekler bakireliğe o kadar da önem vermiyorlar artık..
Ama siz bakireydi,evlilikti,zardı düşüneceğinize kendinizi geliştirmeye bakın..
önceki dediğim gibi. Allah'a dua et. vicdan azabı çekiyorsun olur normaldir. ileride aşkın olacağın zaman düşünürsün. ve oda sana aşıksa tabi kabul eder seni. şimdi başka şeylere yönelme vakti. dua et, diğer zamanlarda uğraşacak birşeyler bul. ders tek çalışamıyorsan kursa felan git.
“Her kim de işlediği zulmünün arkasından tövbe edip durumunu düzeltirse kuşkusuz, Allah onun tövbesini kabul eder. Şüphesiz Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.”[2] Diğer bir ayette ise şöyle buyrulmaktadır. Sizlerden fuhuş (zina) yapanların her ikisini de incitip kınayın. Eğer onlar tövbe edip ıslah olurlarsa onları incitip kınamaktan vazgeçin. Çünkü Allah tövbeleri çok kabul edendir, çok merhamet edendir.[3] Tövbe ile ilgili diğer ayetlere bakılırsa Yüce Yaratan hata edenlerin hatalarından dönmeleri, bir daha o hataya düşmemek için çalışmaları, Allah’a gerçek anlamda kul olmaları halinde tövbeler kabul edilmekte ve sanki o hata hiç işlenmemiş kabul edilmektedir
inançlıysan bak Allah bile affediyor.
kendi başına atlatamıyacaksın sanki sen. bence bir git psikolakla görüş. hayatın sonu değil ya. ileride neler yaşayacaksın. güzel güneler göreceksin inş. hedeflerine doğru ilerle. kimse bilmesin istiyorsan bilmesin. sen bukadar vicdan azabı çekerken ailen bilmesini istemessin. kaldıramıyacaksın gibi. öldürmeyen şey güçlendirir unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?