Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

canım aynı hatayı bende yaptım
çok pişman oldum
onu artık sevmediğimi farkettim
geleceğimi düşündüm onunla mutsuz olacağımı anladım ve ayrıldım
eşimle görüşmeye başladık ciddi bi yönde gittiğini farkedince ona söyledim
çok üzüldü ağladı kahroldu
ama seni seviyorum dedi ve evlendik
bu çok önemli bi karar iyi düşünmen lazım
hemen şimdi verilecek bi karar değil
kendinden emin olduğun zaman zaten ayrılacaksan ayrılırsın ondan bence biraz zaman ver
bazen düşünmüyo değilim onunla evlenseydim ne olurdu diye
sonra vazgeçiyorum kararımı verdim kurcalamayayım diyorum
kolay oldu mu diyosan çok kolay olmadı atlatmak
diktirmek evet bi çözümdü ama yalan üstüne kurulmuş bi evlilik istemedim
ilk evlendiğimizde zaman zaman o söylemesede sanki ben onu ima ediyo gibi algılayıp ağlıyordum
ama uzun süredir oda kalmadı
iyi düşün acele karar verme
ben dua ediyorum hep Allahım beni affet diye
ama bilemiyorum tabiyki

Zamanında ne yaşadıysan seni bugünkü sen yapan şeylerdi. Ve karşına çıkacak olan kişi eğer seni gerçekten severse seni sen yapan herşeyi de kabul edecektir. Buna geçmişte sözlünle yaşadığın ilişki de dahil. Kendini suçlama artık olan olmuş zamanında öyle hissetmişsin ki beraber olmuşsun sözlünle. Yaşadığın şeyin arkasında dur. Zar diktirip bi adamı kandırarak daha büyük vebalin altına girmiş olursun. Adamı kandırırsın belki ama kendini kandırabilecek misin? Seni daha mı temiz yapacak bu operasyon? Resmen sadece evlenebilmek için bir insanı kandırmış olacaksın ki bu bencillikten başka birşey değil. Yalanla,kandırmacayla başlayan bir evlilikten hayır geleceğini hiç sanmıyorum ben. Bekaret meselesine çok fazla takılmayacak bir erkekle evlenirsin belki.Bundan sonraki hayatında hem kendine hem de karşına çıkacak erkeğe karşı dürüst ve geçmişinin arkasında duran biri olmanı umuyorum yerimseniben

amaan ben kimseyle birlikte olmadığım halde evlendiğimde eşim kan gelmediği için şüphelenmişti, ben ne desem de o aklında hep eminim benim bakire olmadığımı düşünür...
önemsiz bir mevzuymuş gerçekten, ben hatta şimdiki aklım olsa daha önce yaşardım bu tecrübeyi diye düşünüyorum...

Arkadaşım konunu dünde okudum ama bugün yorum yapmaya karar verdim.

Bende senin durumunda olsaydım şu an panik oluyor olurdum.Çoğumuz ne kadar özgür görüşlü olsak bile başımızdan böyle bir şey geçtikten sonra eğer işin içine ayrılık girerse ne yapacağımızı şaşırırız çünkü günümüz erkekleri hep birlikte oldugu kızların bakire olmasını ister ama şekil A da görüldüğü gibi bakire bi kızı korumayı bilmezler
Her ne kadar sorun zar olmasada malesef bu bizim örf ve adetimiz biz türkiyede yaşıyoruz bizim ülkemizde böyle şeyler malesef normal görülmüyor bu sebeptende arkadaşımız panik olmuş durumda evet yaşadığından pişman değildir şu an ve olmamasıda gerek çünkü bunu severek yapmış 2 günlük bir ilişki için harcamamış kendini Ve ben ne kızlar tanıyorum ki bi gün çıkıyor ikinci gün yapıp üçüncü gün ayrılıyorlar.İşte bu durumda arkadaşımızı anlıyorum o insana verdiği değer sonucunda koskaca bir hayal kırıklığı elinde olan.ve çaresizlik
Bende eğer böyle bir şey yaşamış olsaydım belki bende onun gibi çözüm yolu arardım çünkü ailem böyle şeyleri kaldıramaz onlar için yaptıgımı telafi etmeye çalışırdım.
Arkadaşım sakın sırf bu sebepten geri dönme ona senin kaderinde bunu yaşamak varmış varsın böyle olması gerekiyormuş de geç...
Böyle konular burda çok tepki çekiyor dediğim gibi ülkemiz kaldırmıyor bunu ve sanırım olması gerekende bu.Değerlisi bu ama bazen doğru bildiklerimizden şaşabiliyoruz sen şimdi önce kesin bir karar ver sonrada git doktora hallet bu işi ve sakın bunu kimseye anlatma bugün dost bildiklerin yarın bunu sana koz yaparlar Kimseye güvenmemeyi bu şekilde öğreniyoruz canım malesef

iyide o zaman sevıyodum şimdi artık sevmıyorum e sadece böyle bır sey yasadıgım ıcın aramak istiyorum cok yanlıs denızlerde yüzüyor kafam

yardım CADIARZU

telefonlarını çöpe at

diğer iletişim yollarından uzak dur

nasıl yardım edeyim ki şimdi sanaCADIARZU

yaw yasemin ağzınla söylüyorsun işte derdin onu seviyor olman değil seni kabullenicek birini bulamama korkusu. şu korkuyu atıp olgunlaşmaya bak. şanslısın en azından seni mi bekaretini mi seviyor onu ayırdedebileceksin.

erkeklerin çoğu senin bakire olup olmadığını anlamıyorlar ki, ben bakireydim anlamadı??bence operasyona falan hiç gerek yok...senden şüphelenip bekaret testi isteyen erkekten de adam olmaz.

Bende bunun muhabbetinin yapılmasını hazmedemiyorum yeni biri ilişki başlangıcındayım ve erkek arkadasım küçük imalarla "büyük hatalar yapıp yapmadığımı" soruyor bende aptala yatıyorum nasıl yani diye o da bosver diyor... işin aslı hala bakireyim ama ben bakire olmasam benimle ciddi bir birliktelik düşünmeyecek olması yani beni ben olduğum için sevemeyen birine ne kadar güvenebilirim, kendisinin cinsel deneyimleri yasarken iyi ben yasarsam değersiz olma zihniyetini cok sacma buluyorum.. bence bunu evlenmeden yasayanların hatası da değil yaşanması gereken bir gerceklikmiş..... hayatta bir cok sey olabilir ben evlenip bosanmıs biride olabilirim bakire de olmaya bilirdim bu neyi değiştirir eğer gercekten seviyorsan....

offf kızlar ya olmuyor kalkamıyorum bu günahın altından

Kafanıza bu kadar takarsanız tabii ki kurtulamazsınız bu düşüncelerden...
Hayatınıza bir an önce geri dönün..
Olmuş bitmiş artık çözümü olmadığına göre geleceğinize bakın..
Ayrıca içiniz rahat olsun erkekler bakireliğe o kadar da önem vermiyorlar artık..
Ama siz bakireydi,evlilikti,zardı düşüneceğinize kendinizi geliştirmeye bakın..

bunun için elımden gelenı yapmaya calısıyorum hedeflerım var polis olmak ıstıyorum ama bu düşüncelerden de kurtulamıyorum

geriye bakarsanız ileri için sağlıklı adımlar atamazsınız

önceki dediğim gibi. Allah'a dua et. vicdan azabı çekiyorsun olur normaldir. ileride aşkın olacağın zaman düşünürsün. ve oda sana aşıksa tabi kabul eder seni. şimdi başka şeylere yönelme vakti. dua et, diğer zamanlarda uğraşacak birşeyler bul. ders tek çalışamıyorsan kursa felan git.

“Her kim de işlediği zulmünün arkasından tövbe edip durumunu düzeltirse kuşkusuz, Allah onun tövbesini kabul eder. Şüphesiz Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.”[2] Diğer bir ayette ise şöyle buyrulmaktadır. Sizlerden fuhuş (zina) yapanların her ikisini de incitip kınayın. Eğer onlar tövbe edip ıslah olurlarsa onları incitip kınamaktan vazgeçin. Çünkü Allah tövbeleri çok kabul edendir, çok merhamet edendir.[3] Tövbe ile ilgili diğer ayetlere bakılırsa Yüce Yaratan hata edenlerin hatalarından dönmeleri, bir daha o hataya düşmemek için çalışmaları, Allah’a gerçek anlamda kul olmaları halinde tövbeler kabul edilmekte ve sanki o hata hiç işlenmemiş kabul edilmektedir

inançlıysan bak Allah bile affediyor.

tabıkı inançlıyım canım ama işte bu ızdırap duymamı engellemıyor kı kımseyle konusamıyorum reelde sankı ılerde bana karsı koz olarak kullanabılıcekler gıbıme gelıyor o yuzden içime atıyorum kendı kendımı dınlemekten kafayı yıycek gıbı oluyorum

kendi başına atlatamıyacaksın sanki sen. bence bir git psikolakla görüş. hayatın sonu değil ya. ileride neler yaşayacaksın. güzel güneler göreceksin inş. hedeflerine doğru ilerle. kimse bilmesin istiyorsan bilmesin. sen bukadar vicdan azabı çekerken ailen bilmesini istemessin. kaldıramıyacaksın gibi. öldürmeyen şey güçlendirir unutma.

bende kaldıramıycagımı düşünuyorum acıkcası çünkü 2,5 ay oldu benım vijdan azabım azalmadı dahada arttı yaptıgım hıc bır seye kendımı veremıyorum ınsanlar sankı bana o.... gıbı bakıyolar sankı yaklasan her ınsan bır sey beklıyomus gıbıme gelıyor

vicdan azabı senin kötü insan olmadığını gösteriyor. kötü kadın olmadığını herkez gibi sende bil. hataya düştün. dönüşü yokmu. var tabi. birçok insan ne hatalar yapıyor. kimi yaptığının farkında bile değil. kimi ise senin gibi üzülüyor vicdan azabı çekiyor. kendini hırpalaman yıpratman, olanları geri getirmez. dahada içinden çıkılmaz bir hal aldırır. Allah korusun yaşamaktan vazgeçersin. bak hayattasın. ne olaylar, ne kötülükler sürüp gidiyor. hiçmi iyi birşey yok. herşey kötümü? tabiki değil. bu gün senin için belki karanlık ama ya yarın. gene güneş açacak.

canım öncelikle kendinle barışman lazım. herkes hata yapabilir ve maalesef çoğunun dönüşü olmuyor. o yüzden bu oldu bitti gözüyle bakmaya çalış. düzeltmek için yapabileceğin hiç birşey yok. önemli olan bundan sonra ne yapacağın. şahsen diktirmekten ve hayatına bundan sonra girecek kişiyi kandırmandan yana değilim. yaptığının bedelini ödeyemezsin diğer tarafta. çağımızda evlenmeden bekaretini kaybeden çok insan var. ve kimse sırf bu yüzden evde kalmıyor. seni gerçekten seven kişi namusunu iki bacak arasında incecik bir zarda aramaz bence. bunun için vidan azabı çekmeyi bırak yoksa sonuçta sevmediğin bir kişiyle evlenip (sözlünle) hayatını mahvedeceksin ve inan bana yarın öbür gün ayrılıp dul kalırsın. Türkiye'de dul olmak herşeyden zor. genç yaşta dul kalan birçok arkadaşım var, yaşadıklarını gayet iyi biliyorum. Allah sabır ve güç versin canım.

Son düzenleme:
haklısınız ama ben asla söyleyemem boyle bır seyı ne aılem kaldırabılır ne ben karsımdakı ınsan kabul etse bıle tek carem asık olurda ewlenmeye karar werırsem diktirmek ama bununda ne kadar işe yarıycagını bılmıyorum açıkcası

önce bu konunun sizin için önemsiz olduğuna siz inanın yeter
yaptığınızın cezasını zaten çektiniz çekiyorsunuz ( vicdanen) bununla ilgili başkalarının sizi cezalandırmasına izin vermeyin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…