haklısınız ama ben asla söyleyemem boyle bır seyı ne aılem kaldırabılır ne ben karsımdakı ınsan kabul etse bıle tek carem asık olurda ewlenmeye karar werırsem diktirmek ama bununda ne kadar işe yarıycagını bılmıyorum açıkcası
Evlilik öncesi cinsellik yaşadığınız için vicdan azabı duyuyorsunuz ama diktirmeye gelince işe yarar mı diye düşünüyorsunuz öyle mi?
Kusura bakmayın ama başkalarını kandırmak hangi vicdana sığıyor acaba?
Bir iş yapmışsınız bari arkasında durun aslanlar gibi...
Vicdandı,insan yüzüne bakamıyorum masallar anlatmayın...
Durumunuzdan hiç kimseye bahsetmek zorunda değilsiniz!
Hayatınıza bakın,polis mi olacaksınız,mesleğinize devam mı edeceksiniz bilemem.. İleride karşınıza çıkacak olan kişi zaten sizi sevip sayıyorsa zarınıza takılmaz!
valla karsımdakı ınsan sudan cıkmıs ak kaşık olmıycagı ıcın benım vıjdanım ewet sadece ıkı damla kana bakıyor kusura bakmayın burda mesele sevıp sevmemek degıl yaptıgım hatanın ömür boyu başıma kakılmamasını saglamak ailemın yüzünü yere egmemek sen benım ne yasadıgımı nerden bılıyosun da vijdan azabıma masal falan dıyosun burda tanımadıgım ınsanlara masal anlatıcagıma o kadar rahatsız olmasan reeldekı dostlarıma anlatırım bu masalları
bukadar önemli birşeyi yapmadan önce düşünemedinizmi...yarın öbürgün ne olacağını bilmeden yaparmı insan böyle şeylerohaoldumsmileohaoldumsmile
diktirince o vicdan azabı azalmaz
aşık olmaktan bahsediyorsun
aşık olduğun adama haksızlık etmiş olmaz mısın???
dürüst olmaktan bişey kaybetmezsin
asıl sakladığın zaman biç ok şeyi kaybetmiş olursun buna sevdiğin aşık olduğun insanda dahil
Belki ilerde olabilir ama şu anda ülkemizde evlilik öncesi birliktelik hoş görülmüyor.
Sevdin, birlikte oldun kime ne, ancak seni ilgilendirir, karşındakine dürüst olursan seni olduğun gibi kabul eder sözleri maalesef geçerli değil.
Hayal aleminde yaşamanın gereği yok bence.
Biz kadınlar diyoruz sadece bir önemi yok diye ama erkeklerde belki binde biri kabul eder, onların da hemen hepsi evlense bile devamlı yüzüne vurur.
Bir anlık hata yapıldıysa da ömür boyu onun azabını çekecek hali yok.
Ben diktirirsem vicdanım rahat olur diyen insanın başka çaresi yok gibi.
Bir değil, birden fazla birebir şahit olduğum çok yakın çevremden bu tarz olan evlilikler var.
Önemli olan karşısındaki kişiye sevgisinin yanı sıra çok güveni olması...
Bu tür sorunlarda-sorun ise eğer- güven olayı aşılınca kabul edilmesi zor olmuyor.
Konu namus olayına gelince...
Masumane yaşanılmış bir cinsel ilişki namussuzluk değil bana göre.
Asıl diktirmek kadar büyük namussuzluk ve edepsizlik yok bence...
Bu da bir nevi çok büyük yalan, ihanet ve kandırmaca...
Benim nazarımda diktirerek bir başkasına yapılan kandırma, zinadan çok daha günah ve haysiyetsizliktir.
Tabi herkesin kendi fikri, nihayetinde vereceği kendi kararı.
Vicdanı rahat olacaksa; buyrun dikilsin...
Ama "öbür" tarafta bunun vebali zinadan daha fazla olacağı kesin...
bana kızıcaksınız ama şuan onu arayıp senı sevıyorum dememek için kendımle mücadele ediyorum çok kötüyüm ya
Neden kızalım canım?
Kullanılmak hoşunuza gidiyorsa biz ne yapalım di mi?sengözlerimebaksanab
bana kızıcaksınız ama şuan onu arayıp senı sevıyorum dememek için kendımle mücadele ediyorum çok kötüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?