- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
Bunu kıskandıysan, çok kıskanç değil. Deli olman gerekir
Arkadaşlar Merhaba,
Erkek arkadaşım uzun zamandır ablasıyla aynı evde yaşıyor ailesi de başka bir ilçede.Evleri işyerlerine uzak olduğu için bazen ailesiyle kalıyorlar.
Annesinin evi 1+1 o yüzden erkek arkadaşım ablasıyla yatak odasında yatıyormuş annesiyle babası da salonda çekyatlarda yatıyorlarmış.Ablası 30 erkek arkadaşım 26 yaşında.Annelerinin neden yatak odasında yatmadıklarını sorduğumda babam yatamıyor diyor.Kıskançlık mı yaptım bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi bu durum ve ister istemez tepki gösterdim.Oda kıskandığım için bunu yaptığımı düşündü güldü falan ciddiye almadı.O benim ablam yok artık saçmalama falan dedi.Benim yüzüm düştü tabi.Sizce de saçma değil mi
bence de saçma, yani bişey olacağından değil ama dediğin gibi tuhaf,anne baba yatsınlar odalarında çocuklarda çekyatlarda uyur
saygı çerçevesinde yorum yaparsan çok sevinirim yada hiç yapma !!
ben de çok kıskancımdır da siz baya level atlamışsınız.
kardeş onlar . aynı kandan,aynı candan.
bende aynı şeyi düşündüğümden tepki vermekle vermemek arasında kaldım ama yüzüm düştü :-/
bende farkındayım kardeş olduklarının ama hani kız erkek kardeşlerin bile bir süre sonra odalarını ayırmayı önerir doktorlar ne bileyim bana saçma geldi bu durum o yüzden sizden fikir almak istedim.
yüz düşcek bişey yokta tuhaf yani, yoksa arkadaşların ima ettiği şeyi düşünmüyorum ben, hani yer olmaz yatta anne koca yatakta yalnız yatıyo doğrumu anlamışım, ben olsam o durumda annemle yatarım babamla kardeşimde yatsın kanepelerde, bu benim fikrim, ha bunu kardeşim bana bişey yapacağından mı istiyorum tabiki hayır ama ben yatarken biraz sere serpeyimdir o yüzden
Ya bişey soracağım, aynı odada mı aynı yatakta mı yatıyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?