kızlar ben mi çok kıskancım :(

OmurlukDegilSeyirlikOldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
409
8
26
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Erkek arkadaşım uzun zamandır ablasıyla aynı evde yaşıyor ailesi de başka bir ilçede.Evleri işyerlerine uzak olduğu için bazen ailesiyle kalıyorlar.
Annesinin evi 1+1 o yüzden erkek arkadaşım ablasıyla yatak odasında yatıyormuş annesiyle babası da salonda çekyatlarda yatıyorlarmış.Ablası 30 erkek arkadaşım 26 yaşında.Annelerinin neden yatak odasında yatmadıklarını sorduğumda babam yatamıyor diyor.Kıskançlık mı yaptım bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi bu durum ve ister istemez tepki gösterdim.Oda kıskandığım için bunu yaptığımı düşündü güldü falan ciddiye almadı.O benim ablam yok artık saçmalama falan dedi.Benim yüzüm düştü tabi.Sizce de saçma değil mi

birazcık kıskançlığı abartmışsın sanki tamam kötü bi dönemde yaşıyoruz kabul ediyorum da sonuçta sürekli bir arada yatmıyorlar ki mecburiyet yani bi yerde.. ayyy bilemedim sende haklısın bi yerde aslında.. neler okuyoruz duyuyoruzzz

Hoş bir durum değil ama şartlar müsait olmadığı için o şekilde yatabilirler. Onlar KARDEŞ. ABLA KARDEŞ. Bu düşünce tarzını biran evvel unutun bence.

iki erkek kardeşim var zamanında çok aynı oda da yattık..ama o bahsi geçen yaşlar için aynı odada
erkek ve kız kardeşlerin kalması çok uygun değil sadece..onun dışında bir gariplik yok..

bunu kıskanman gerçekten çok yersiz onlar abla kardeş gerçekten hiç doğru birşey değil kıskanman olacak şey mi yani
ama şu da var ki kız ve erkek kardeşlerin belli bi yaştan sonra odalarının ayrılması gerekiyorken aynı odayı paylaşmaları saçma mecbur kaldılar demek ki,ablası annesiyle salonda yatsalar erkek arkadaşın ve babası da yatak odasında..ya da tam tersi

ben de çok kıskancımdır da siz baya level atlamışsınız.

kardeş onlar . aynı kandan,aynı candan.

bende farkındayım kardeş olduklarının ama hani kız erkek kardeşlerin bile bir süre sonra odalarını ayırmayı önerir doktorlar ne bileyim bana saçma geldi bu durum o yüzden sizden fikir almak istedim.

bende aynı şeyi düşündüğümden tepki vermekle vermemek arasında kaldım ama yüzüm düştü :-/

yüz düşcek bişey yokta tuhaf yani, yoksa arkadaşların ima ettiği şeyi düşünmüyorum ben, hani yer olmaz yatta anne koca yatakta yalnız yatıyo doğrumu anlamışım, ben olsam o durumda annemle yatarım babamla kardeşimde yatsın kanepelerde, bu benim fikrim, ha bunu kardeşim bana bişey yapacağından mı istiyorum tabiki hayır ama ben yatarken biraz sere serpeyimdir o yüzden

bende farkındayım kardeş olduklarının ama hani kız erkek kardeşlerin bile bir süre sonra odalarını ayırmayı önerir doktorlar ne bileyim bana saçma geldi bu durum o yüzden sizden fikir almak istedim.

evet , o yaşta aynı yatakta yatmaları tuhaf. ama kötü düşünmeyin.. o düşünceyi silin kafanızdan.

yok canım anneyle baba salonda çekyatlarda yatıyorlar.ablasıyla erkek arkadaşım yatak odasında yatıyorlarmış.

Bari çocukları geldiğinde anne - baba odasında yatsın.
Tabiki ablası da birazda uygunsuz.
Genç adam; sabahları ereksiyon hali olur erkeklerde.
Kardeşinde olsa görmek istemez insan.
Ana babanın düşünmesi lazım.
Yaşlanınca bu işleri unutuyorlar mı ne:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…