kızlar ben mi çok kıskancım :(

kıskanmakla ilgisi yok da tuhaf bir durum.. madem baba yatamıyor yatak odasında, o zaman ablayla anne yatsın orada, o da babasıyla salonda yatsın, uygun olan o dur yani.. ya da ne bileyim yere bir yatak atılır öyle yatılır.. ilginç gerçekten..

ağabeyimle aynı odada yattığım çok oldu.. o benim canım,karındaşım. sapık olmadığımıza göre neden yatmayalım ki.

aynı oda farklı bi durum arkadaşım ona lafım yok aynı yatakta yatıyorlar.Bi arkadaşımızın dediği gibi erkek sonuçta sabah ereksiyon olmuş bir şekilde uyanabilir ablasının görmesinin ne gereği var bu durumu.. bi arkadaşımızın da dediği gibi insan uyurken şekilde şekle giriyor.Bir süre sonra kardeş bile olunsa arada mahremiyeti korumak gerektiğine inanıyorum ben.Bilmiyorum...

ben de ilk başta sadece aynı odada yattıklarını sandım,çokkk saçma aynı yatakta yatmaları
bari yerde yatsın erkek arkadaşın,cidden çok saçmaymış durum

Bu mantığa göre, baba-oğul yatsaydı bu da sapıkça olurdu o zaman erkek erkeğe nihayetinde.
Anne-oğul yatsaydı, o da mı tuhaf olacaktı ? Aynı yatakta sarılarak bile yatabilirler.

yatakta dönerken erkek uykulu uykulu ablasına vücudu değse
uyku halinde farklı bir his yaşasa, sabah uyanınca o erkek kardeşin hali ne olacak acaba normal görenlere şaşıyorum

onlar aynı kandan candan abi kardesler...

baska boyutta kıskanmak o tarz düsünmek yanlıs olur .

benim takıldıgım nokta karı-kocanın ayrı yatıp , yatakodasını onlara vermeleri ..

ayrıca aynı odayı paylasma yası da bayagı bir gecmiş yas :30 ve 26 .......odayı gectim aynı yatakta yatmaları hos değil ..ikisi de olgun insanlar ablasının bir yeri acılır yada acık olacak belki ama afedersiniz erkek arkadasınız gece rüyalandı diyelim !!!

Son düzenleme:
Bu mantığa göre, baba-oğul yatsaydı bu da sapıkça olurdu o zaman erkek erkeğe nihayetinde.
Anne-oğul yatsaydı, o da mı tuhaf olacaktı ? Aynı yatakta sarılarak bile yatabilirler.

kusura bakmayın ama gerçekten saçmalıyosunuz..!! anne çocuk ilişkisini niye karıştırıyorsunuz şimdi.Amacım olayın cinsellik boyutunu tartışmak değil tabiki öyle birşey aklımdan bile geçmiyor ama o yaştaki insanların aynı yatakta yatmaları bana saçma geliyor..

Ben de yeni dikkat ettim aynı yatak olduğuna. Bu durumda baba yatamıyorsa içerde anne kız yatabilir yatak odasında…bunun neden olmadığına dair çok mantıklı bir açıklama gerekir ki anca abla kardeş yatsın birlikte. Yoksa tuhaflaşır durum.

Ben de yeni dikkat ettim aynı yatak olduğuna. Bu durumda baba yatamıyorsa içerde anne kız yatabilir yatak odasında…bunun neden olmadığına dair çok mantıklı bir açıklama gerekir ki anca abla kardeş yatsın birlikte. Yoksa tuhaflaşır durum.

Leonela yapma kuzum, burada kimse o bakımdan aaa tüh tüh demiyor zaten. :)
Ters bir durum diyoruz, aman yarabbi abla kardeşten hamile kalacak diye yakınan yok. :)
Olmaz diyoruz biz. :)
Ki anne-oğul olayı apayrı birşeydir. :)
Konuyu farklı yerden anlamaa, Kızma sakın bana.

yatakta dönerken erkek uykulu uykulu ablasına vücudu değse
uyku halinde farklı bir his yaşasa, sabah uyanınca o erkek kardeşin hali ne olacak acaba normal görenlere şaşıyorum

bence anne oğul aynı yatakta yatması da saçma olurdu
çünkü aynı şeyler annesi için de geçerli

Valla iyi çözüm buldunuz.
Konu sahibi buraya dikkat.
Hiç akıllarına gelmemiş mi bu çözüm?
Ailenin evine gidildiğinde baba oğul beraber yatsınla, annede kızla aynı
yatakta yatsın

Son düzenleme:
Valla iyi çözüm buldunuz.
Konu sahibi buraya dikkat.
Hiç akıllarına gelmemiş mi bu çözüm?

Alla alla burada bir sürü yorum yapılıyor. Mantıklı olan var olmayan var… tartışılıyor. Merak etme konu sahibi konuyu buraya açana kadar 50 tane kombinasyon düşünmüştür olasılıklar hakkında.. herkes kendi yorumuna baksın…en mantıklı olan sen ol ben saçmalamış olayım nolacak yani… çok komik.

Bu durum aileden aileye değişir bence.Normalde olurmu öyle şey çok abartıyorsunuz derdim.ama bi yakınımdan duyduğum bi olayı anlatmak istiyorum.abi kardeş aynı odada kalıyorlar ve haddinden fazla samimilikleri ve şakalaşmaları herkesin dikkatini çekiyo.bikaç ay sonra kızın hamile olduğu anlaşılyo.2si de bekar bu arada.sonra ailesi kızı alelacele evlendiriyor.yani abisini sorumlu tutuyorlar.ama bu çekemeyenlerin de dedikodusu olabilir.şu dönemde insan herkesten korkar oldu ama o kadar da değildir bnce.

Yoo niye kızayım canım? Sonuçta konuşuyoruz, fikirleri tartışıyoruz burada. :) <3
Yok ben de hamile kalmaktan bahsetmedim tabi ki. Ama sonuçta o zaman abla-kardeşin birbiriyle yatmasındaki sorun ne ?
Abla kardeşine o gözle mi bakacak ? Ya da kardeş, sabah ereksiyon halinde uyanınca, ablasına o gözle mi bakacak? Bana bunlar tuhaf geliyor.
Gören de kardeşlerin sürekli birlikte yattığını sanar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…