- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
ağabeyimle aynı odada yattığım çok oldu.. o benim canım,karındaşım. sapık olmadığımıza göre neden yatmayalım ki.
Bu mantığa göre, baba-oğul yatsaydı bu da sapıkça olurdu o zaman erkek erkeğe nihayetinde.
Anne-oğul yatsaydı, o da mı tuhaf olacaktı ? Aynı yatakta sarılarak bile yatabilirler.
Bu mantığa göre, baba-oğul yatsaydı bu da sapıkça olurdu o zaman erkek erkeğe nihayetinde.
Anne-oğul yatsaydı, o da mı tuhaf olacaktı ? Aynı yatakta sarılarak bile yatabilirler.
canım babası normalde de mi salonda çekyatta yatıyor,neden kendi yatağında yatamıyor
kusura bakmayın ama gerçekten saçmalıyosunuz..!! anne çocuk ilişkisini niye karıştırıyorsunuz şimdi.Amacım olayın cinsellik boyutunu tartışmak değil tabiki öyle birşey aklımdan bile geçmiyor ama o yaştaki insanların aynı yatakta yatmaları bana saçma geliyor..
yatakta dönerken erkek uykulu uykulu ablasına vücudu değse
uyku halinde farklı bir his yaşasa, sabah uyanınca o erkek kardeşin hali ne olacak acaba normal görenlere şaşıyorum
yatakta dönerken erkek uykulu uykulu ablasına vücudu değse
uyku halinde farklı bir his yaşasa, sabah uyanınca o erkek kardeşin hali ne olacak acaba normal görenlere şaşıyorum
Ben de yeni dikkat ettim aynı yatak olduğuna. Bu durumda baba yatamıyorsa içerde anne kız yatabilir yatak odasında…bunun neden olmadığına dair çok mantıklı bir açıklama gerekir ki anca abla kardeş yatsın birlikte. Yoksa tuhaflaşır durum.
Valla iyi çözüm buldunuz.
Konu sahibi buraya dikkat.
Hiç akıllarına gelmemiş mi bu çözüm?
Leonela yapma kuzum, burada kimse o bakımdan aaa tüh tüh demiyor zaten. :)
Ters bir durum diyoruz, aman yarabbi abla kardeşten hamile kalacak diye yakınan yok. :)
Olmaz diyoruz biz. :)
Ki anne-oğul olayı apayrı birşeydir. :)
Konuyu farklı yerden anlamaa,Kızma sakın bana. [/B][/I][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?