kızlar ben mi çok kıskancım :(

yok artık ya abartmayı ne kadar seviyorsunuz böyle ergenmi bu gece rüyası olsun sizin dediğiniz 14-15 yaşlarında olur
herkesin aile ilişkileri farklıdır 2 kardeşin aynı yatakta yatması size garip gelebilir
ama onlar için doğaldır mecbur kalmış olabilirler yaşları kaç olursa olsun bence kardeş kardeştir

yaşına bakmaksızın çoğu erkek gece boşalması yaşar...

gülmüşsünüz (demek espri anlayışalrımız da farklı) ama evliyim ve çok iyi biliyorum, hiç de abartmıyorum...

dediğiniz gibi aile ilişkileri farklıdır, ben değil erkek kardeşimle yatmayı babamla bile aynı yatakta yatmam....sarılırım, öperim, yanında uzanırım, ama gece yatmam.....

mahremiyet anlayışı gevşedikçe, böyle durumlarda normal karşılanıyor... bana tuhaf geliyor.. ve gelecek...

Son düzenleme:
Bence de birlikte uyumalari hic dogru degil. Bazilari demis 'onlar can, kan, kardes' diye. Insan yeri geliyor en yakinindan ne darbeler yiyor. O kadar duyuyoruz etraftan.. Onlar ne peki? Kardes, kan degil mi?
Zaten buna basta kendileri karsi gelmeydi diye düsünüyorum. Gercekten, su ana kadar duydugum en sacma uyuma olanagi.

Evet ya,konu sahibine sapık demişler Kardeş candır,kandır ama birlikte uyumak saçma yani..yok artık..Gereksiz..

Günümüzde aile içi cinsellik,tacizler ayyuka çıkmışken insanın aklına her şey gelir gayette normaldir..

Ayrıca rahatça yatıp uyumak varken ne anlamsız.. Ben kız kardeşimle bile uyumayı sevmiyorum,rahat rahat gerine gerine uyuyamıyorum diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…