kızlar ben mi çok kıskancım :(

senin abi kardesı kıskanman ne kadar sacmaysa

onlarında 30 lu yaslarda olupda aynı yatakta yatmaları

bır o kadar sacma ! kucuk kardes cocukların bıle odaları ayrı

olmalı dıye psıkologlar bas bas bagrırken,bunlarda 30 lu

yaslarda aynı yatakta yatması kıskanclık degıl fazlasıyla yadırganacak

bır durum bu .senın onları kıskanmanda cok yadırgancak bır

durum .erkek arkadasına kıskandıgını bellı edıp onun sadece

gulup gecıstırmesıde cok yadırganacak bır durum .

normalde cıddı tepkı vermesı gerekır .kısacası her ıkı tarafda bı garip .

yanı ben soyle soylıyım ; bence erkek arkadasın senı kandırmıs

yalan soylemıs mumkun degıl boyle bırsey cunku ,helekı senın

tepkıne karsılık gulup gecmesı hıc olacak sey degıl

muhtemelen sevgılın dıkkat cekmeye calıstı bılemedım sımdı

ablasındanmı kıskandın?????????
ne bileyim.. şimdi insan kendi ne düşünüyorsa karşınsaki içinde aynı şeyleri düşünür..
sen hiç abine alıcı gözüyle baktınmı?

bende abimle aynı yatakta bile yatarım
hatta bazen abimle ve yengemle yatarım aynı yatakta

Sen zaten değişik bi türsün
Aynı oda neyse de
Aynı yatak bi yaştan sonra dinimize göre de doğru değil

Küçükken bende abimle yatardım ama ilkokuldaydım o zamanlar..

Kıskanılması saçma ama aynı yatak ta olunması da doğru değil bence..

bende küçükken abimle yatardım, sonra yatakları ayırdık. sonra odaları ayırdır, sonra evleri

ama bi keresinde hatırlıyorum, ben 18-19 yaşlarındaydım abimde 23-24. evde yalnız kalmıştık, annemler düğüne gitmişti.
çok feci bi film seyretmiştim, baya korkmuştum. abim yatıyordu zaten, ben yatamıyorum korkudan.
zar zor attım kendimi abimin odasına, abimin odasındada kocaman 2 kişilik yataj vardı. dürttüm onu uyandırdım bak ben burda yatıcam korkuyorum dedim tamam yat dedi. sırt sırta verdik askerler gibi uyuduk

bi keresindede ev doluydu yatacak yer yok, abim ben yengem beraber yatıcaz bi yatakta. yengem ortada kenarlarda biz. gecenin bi vakti biri elimi okşuyor. noluyo lan dedim, okşayan kişide birden korkmuş gibi geri çekti elini bi açtım gözlerimi, yengemmiş.
oda tırsmış, uykusunda abimle karıştırmış beni ama küçük ve zayıf bi el hissedince benim olduğumu anlamış hemen çekmiş

Son düzenleme:

Ama senin bahsettiklerin zaruri ve nadir durumlarmış

Konu sahibinin sevgilisi ve ablası, yatak odasında beraber uyuyorlarmış

Annesi babası içeride kanepe de

Bu normal değil

Yatak odasını anne ve babalar kullanır benim bildiğim :123:

bence kendilerine göre sebepleri vardır
belki o yatak bozuk ve ne annesi ne babası yatabiliyordur.
belki annesi çok şişmandır

1+1 bir evde, zaruretten doğan bir durum bu. Belli ki daha büyük bir yere geçemiyorlar, anne-baba yatak odasını kullansın demiş herkes ama her evin düzeni sahibinden sorulur.

Uzmanların da onaylamadığı bir durumdur kardeşlerin belli bir müddet sonra aynı odayı kullanmaları ama maddi konular psikoloji dinlemiyor maalesef

Kardeş onlar bunda kıskanılacak bir şey yok.

Sebep ne ise çözülmeli bence
Ne de olsa bahanemiz var diye sürekli bu sistem de yatma programı uygulanmamalı

Anne kızı ile yatsın gerekirse, kız babasına göre daha zayıftır.. Anne kilolu ise bile idare ederler.. Erkekler balkonlu oluyo..

Doğru kişileri ve ev ortamını bilemeyiz. Konu sahibininde kafasına bu tür şeyleri takmaması taraftarıyım. Bırakın sevgilisi ve onun ablasını,bu düşünce dahi çok yanlış,utanç verici.

sizin düşündüğünüz şeyin adı ensestdir.yani bilmiyorum bana çok garip geliyor bu durumu kıskanmak.ne abla ne de sevgiliniz eminim bu durumdan memnun değildir büyük ihtimalle ama bu konudaki kıskançlığınız bana göre hastalık derecesinde abartılı.ensestten şüpheleniyorsanız ablasından bahsederken bu durumu anlayabilirsiniz zaten.

hani bir şarkı var "henüz üç yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum" bu duruma benziyor

orası öyle ama yinede benim aklıma hiç kötü şeyler gelmiyor kanka

Evet kıskançlık olarak nitelendirilmesi oldukça saçma, haklısın

Ama her anlamda zaten kendileri açısından ayrı oda mümkün değilse bile ayrı yatak mümkün olabilir.. Atarsın yere bi yer yatağı yayıla yayıla bi güzel uyursun..

Ama sevgilisi istiyor diye değil kendi istemeli ve değişmeli.. Bu kalıcı bi çözüm de değil kendi tercihi de değil çünkü.. Hatta ayırdık yatakları der , istemiyorsa yine ayırmaz..

Benim aklımada kötü bişey gelmedi ,

Evet durum garip gözüküyor,ama muhakkak bir sebepleri vardır.

Neyini kıskandınız anlamadım,zaten kıskanılacak bişey olsa bu saklarlar herkesten.

Sizin aklınızdan geçenler akıllarına bile gelmediği için söylemekte bir sakınca görmemiş sevgiliniz.

Şu kısıma koptum

Merhaba arkadaşlar, benim çok büyük bir derdim var lütfen dalga geçmeden sakince bana yardımcı olmaya çalışın. ben çok kıskanç bir insan olmaya başladım, sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz ama son zamanlarda kendime engel olamıyorum. Sorun sevgilimin ablası ve yeni doğan 1 yaşına girecek olan kızı ! O kadar abartıyorlar ki çocuğu anlatamam, sanki dünya da sadece o bebek varmış gibi. Mesela facebook da fotoğraflarını koyuyor hemen sevgilimide etiketliyor felan, salakmıdır ne sanki görmedi de birde etiketliyorsun zaten hergün görüşüyorsunuz evleriniz dip dipe. bebek desen sevgilimin evinde kalıyor, ailesiyle yaşıyor yani. ablası çalıştığı için kaynanam bakıyor. Sevgilimin bu kadar bebekle ilgilenip sürekli fotoğrafını felan çekmesine anlam veremiyorum, bana söylediği her özel lafı gidiyor ona söylüyor. Allahım artık ağlayacak durumalra geliyorum, ben neden böyle oldum neden

Son düzenleme:
Her ne kadar kardeş de olsalar aynı yatakta yatmaları çok saçma.
Belli bi yaştan sonra çocukların bile odaları ayrılıyor, ki aynı yatakta yatmak ne demek.

Erkek fıtratı kadın gibi değilki..Uyku hali erkek gece rüyasında ihtilam olur yanında ablası, ıyy iğrenç bi durum..
Bence saçma. Yanlış bi durum. Kıskanmaktan öte bunun ahlaki olarak da uygun olmadığı bi gerçek.

kardeştir nihayetinde ama yine de çok saçma
aynı oda eyvallah da aynı yatak falan
insanın canı sıkılır gerçekten

anne-baba nın hatası
odalarında yatsınlar, onlar çekyatlı odada yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…