- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
Arkadaşlar Merhaba,
Erkek arkadaşım uzun zamandır ablasıyla aynı evde yaşıyor ailesi de başka bir ilçede.Evleri işyerlerine uzak olduğu için bazen ailesiyle kalıyorlar.
Annesinin evi 1+1 o yüzden erkek arkadaşım ablasıyla yatak odasında yatıyormuş annesiyle babası da salonda çekyatlarda yatıyorlarmış.Ablası 30 erkek arkadaşım 26 yaşında.Annelerinin neden yatak odasında yatmadıklarını sorduğumda babam yatamıyor diyor.Kıskançlık mı yaptım bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi bu durum ve ister istemez tepki gösterdim.Oda kıskandığım için bunu yaptığımı düşündü güldü falan ciddiye almadı.O benim ablam yok artık saçmalama falan dedi.Benim yüzüm düştü tabi.Sizce de saçma değil mi
ağabeyimle aynı odada yattığım çok oldu.. o benim canım,karındaşım. sapık olmadığımıza göre neden yatmayalım ki.
bende abimle aynı yatakta bile yatarım
hatta bazen abimle ve yengemle yatarım aynı yatakta
Sen zaten değişik bi türsün
Aynı oda neyse de
Aynı yatak bi yaştan sonra dinimize göre de doğru değil
Küçükken bende abimle yatardım ama ilkokuldaydım o zamanlar..
Kıskanılması saçma ama aynı yatak ta olunması da doğru değil bence..
bende küçükken abimle yatardım, sonra yatakları ayırdık. sonra odaları ayırdır, sonra evleri
ama bi keresinde hatırlıyorum, ben 18-19 yaşlarındaydım abimde 23-24. evde yalnız kalmıştık, annemler düğüne gitmişti.
çok feci bi film seyretmiştim, baya korkmuştum. abim yatıyordu zaten, ben yatamıyorum korkudan.
zar zor attım kendimi abimin odasına, abimin odasındada kocaman 2 kişilik yataj vardı. dürttüm onu uyandırdım bak ben burda yatıcam korkuyorum dedim tamam yat dedi. sırt sırta verdik askerler gibi uyuduk
bi keresindede ev doluydu yatacak yer yok, abim ben yengem beraber yatıcaz bi yatakta. yengem ortada kenarlarda biz. gecenin bi vakti biri elimi okşuyor. noluyo lan dedim, okşayan kişide birden korkmuş gibi geri çekti elini bi açtım gözlerimi, yengemmiş.
oda tırsmış, uykusunda abimle karıştırmış beni ama küçük ve zayıf bi el hissedince benim olduğumu anlamış hemen çekmiş
Ama senin bahsettiklerin zaruri ve nadir durumlarmış
Konu sahibinin sevgilisi ve ablası, yatak odasında beraber uyuyorlarmış
Annesi babası içeride kanepe de
Bu normal değil
Yatak odasını anne ve babalar kullanır benim bildiğim :123:
bence kendilerine göre sebepleri vardır
belki o yatak bozuk ve ne annesi ne babası yatabiliyordur.
belki annesi çok şişmandır
bence kendilerine göre sebepleri vardır
belki o yatak bozuk ve ne annesi ne babası yatabiliyordur.
belki annesi çok şişmandır
Sebep ne ise çözülmeli bence
Ne de olsa bahanemiz var diye sürekli bu sistem de yatma programı uygulanmamalı
Anne kızı ile yatsın gerekirse, kız babasına göre daha zayıftır.. Anne kilolu ise bile idare ederler.. Erkekler balkonlu oluyo..
orası öyle ama yinede benim aklıma hiç kötü şeyler gelmiyor kanka
orası öyle ama yinede benim aklıma hiç kötü şeyler gelmiyor kanka
sizin düşündüğünüz şeyin adı ensestdir.yani bilmiyorum bana çok garip geliyor bu durumu kıskanmak.ne abla ne de sevgiliniz eminim bu durumdan memnun değildir büyük ihtimalle ama bu konudaki kıskançlığınız bana göre hastalık derecesinde abartılı.ensestten şüpheleniyorsanız ablasından bahsederken bu durumu anlayabilirsiniz zaten.
hani bir şarkı var "henüz üç yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum" bu duruma benziyor
Arkadaşlar Merhaba,
Erkek arkadaşım uzun zamandır ablasıyla aynı evde yaşıyor ailesi de başka bir ilçede.Evleri işyerlerine uzak olduğu için bazen ailesiyle kalıyorlar.
Annesinin evi 1+1 o yüzden erkek arkadaşım ablasıyla yatak odasında yatıyormuş annesiyle babası da salonda çekyatlarda yatıyorlarmış.Ablası 30 erkek arkadaşım 26 yaşında.Annelerinin neden yatak odasında yatmadıklarını sorduğumda babam yatamıyor diyor.Kıskançlık mı yaptım bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi bu durum ve ister istemez tepki gösterdim.Oda kıskandığım için bunu yaptığımı düşündü güldü falan ciddiye almadı.O benim ablam yok artık saçmalama falan dedi.Benim yüzüm düştü tabi.Sizce de saçma değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?