- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
kızlar olaylar sadece bu günlük bundan ibaret değil onuda söyleyeyim hep böyle bu 1,5 yılı geçti ilişkimiz hani bir sıkılganlık hissediyorum ona ve buda beni korkutuyor onsuz olmak istemiyorum ama sıkıcakda birşey yapmıyorum kiiiama hep sinirleniyor hemen hep kzıyor bana kızılmıcak birşeye bilee
valla çok yumuşak konuşmuşsun benimki benimle öle konuşsa direk bağırır çağırırdım yani bence senin bu sakinliğinden dolayı bütün hıncını senden çıkarıyor. bence biraz alttan almamaya başla çünkü ben çoğu konuda alttan almam ve sevgilim alır. biri alttan alınca parlayan hep karşısı oluyo. yada üzüldüğünü belli etki o da yanlış yaptığını anlasın
valla çok yumuşak konuşmuşsun benimki benimle öle konuşsa direk bağırır çağırırdım yani bence senin bu sakinliğinden dolayı bütün hıncını senden çıkarıyor. bence biraz alttan almamaya başla çünkü ben çoğu konuda alttan almam ve sevgilim alır. biri alttan alınca parlayan hep karşısı oluyo. yada üzüldüğünü belli etki o da yanlış yaptığını anlasın
ilişkilerin bazı dönemlerinde bu tür durumlar sıkılmalar olabilir zaman bırak ve kendine güven canım her şeyin iyi olacağını düşün :)
uzakta olunca bu tür problmler yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama sürekli alttan almak da doğru değil bence :) hem temkinli ol hem de çok üstüne gitme iyi gözlemle davranışlarını umarım iyi olur :)
Bence çok alttan alıyorsunuz.
Almayın, üzülen siz olursunuz...
bende çabuk parlayan biriyim bana da sevgilim abartıyon diyince sinirlenirim abartmak kelimesi beni anlamıyomuş gibime gelir. ama şunu söliyim alttan almak çok iyi diil herzaman yani yüzyüze konuşun bunları bence
eger hep ben hakliyim dyorsa hemen vazgec derim cünkü ilerde daha fazla üzülebilirsin..
ben olsam bir HOOOOST derdim...(boru gibi) onun kiki cikmazdi.
ben desem olay dahada kızışırdıki yazdığım o en son olayda kızıcak birşey varmıydı sence?
anlasilan butun sinir sistemi bozulmus, gozu oyle donmuski seni bile gormuyor..
umarim bunun disinda gizledigi bir durum yokdur...
bence sen haklisin, hata onun degil senin tepki vermen gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?