kızlar ben nasıl çözücem bunu:(

evet bende dusunmedim degil..
bu durumda herseyin en kotusu insanin aklina geliyor.
kezinlikle sana katiliyorum..
bunu bilmen senin en dogal hakkin.. onun boyle tepki vermezsi biraz tuaf.

canim benim belkide gercekden sitreslidir..
bir hafta gibi bekleyip, ne yapacagini gor.
uztune simdilik gitme istersen..
bu durumda uztune ne kadar gidersen o okadar gerilecekdir ve sana saldiracakdir..
elbet bir sey varsa gercekler sonunda bir bir cikar.

Ya arkadaşlar neden sorununuzu bir solukta yazıyorsunuz.
Valla bu kaçıncı konu oldu, oldukça da uzun yazıyorsunuz bir satır başı bişey yapın Allahınızı severseniz.
Okuyanlara yazık..
Yardımcı olmak için bakıyorum,
konudan, başım ve gözlerim ağrıyarak çıkıyorum

ya canım konu şu erkek arkadaşım bana ilgisiz ve hiç hır gür çıkmayacak bir sebepten dolayı bana ters tepki verdi bahaneside sınavlarım var okulum var evimi taşıyacağım diyor ben düşünmeden hareket ediyormuşum kavga sorunuda ne biliyormusun canım birgün sonra planlanmış olan birşeyini bana söylememesi eve gidicek sınavları bitiyor memeleketine benim ne zaman gideceğindan haberim yok ama belli olmuş yani günü bende aşkım sormasam haberim olmucaktı gibisinden dedim hemen ters tepki verdi sorun sürekli sinirleniyor sürekli kızıyor sürekli kendini haklı görüyor oldumu canım anca bu kadar kısaltabildimm

ya canım konu şu erkek arkadaşım bana ilgisiz ve hiç hır gür çıkmayacak bir sebepten dolayı bana ters tepki verdi bahaneside sınavlarım var okulum var evimi taşıyacağım diyor ben düşünmeden hareket ediyormuşum kavga sorunuda ne biliyormusun canım birgün sonra planlanmış olan birşeyini bana söylememesi eve gidicek sınavları bitiyor memeleketine benim ne zaman gideceğindan haberim yok ama belli olmuş yani günü bende aşkım sormasam haberim olmucaktı gibisinden dedim hemen ters tepki verdi sorun sürekli sinirleniyor sürekli kızıyor sürekli kendini haklı görüyor oldumu canım anca bu kadar kısaltabildimm

yani olayın içinde o ve ben varız siz bile anlattıklarımdan benim haklı olduğuma katılıyorsunuz fakat o kabullenmiyor işte birde koç burcu yaaa kendisi özelliklerini okudum inanırmısın herşeyiyle aynı yaaaaaaaaaaa herşeyiyle canımm sağol canım biraz zamana bırakayım ben dediğin gibi bekleyeyim bakalım ne olucak canım umarım üzüleceğim birşey çıkmaz korkuyorum çünkü seviyorum yaaa oofff offf

benden sana tavsiye ezdirmemeye bak kendinii ben senn gibiydmm en ufak hatamı büyütür büyütürr devleştirirdi 1 2 hafta ergen gibi triplere girer aramazdıı sonra ben ya ayagna giderdm yada özür dilrdm ama kendisininn hatası oluncaa bi açıklama yapardıı biraz kzar trip atardmm öf sıkldm blmemne derdi eski sevglm sonra kapatrdm konuuyu böyle yapa yapa degersz olan ben oldumm bigün 4 saat boynca aksam ne atgm mesajlara cvb gldi nede tel açıldıı sebebte amcasna gtmsler aceleyle cıkmslar evden teli evde unutmss ben aynı seyi yapsam afedersnz kan kusturur bense o gun tamam dyip boyun egmıstım ama degmez güzelimm boyun eyme iliskideki adaleti saglamaya bak nabza göre şerbet ver o sana nası davranıosa sende öyle davrann hrseyini haber verme önceden baksın bakalm nasıl oluomss herseye boyun egersen bnm gibi sonnda degersiz olrsnn o üste çıkar hep kahrını çekersn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…