- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Çok iyisin canim:)
eşini seviyorsan barış be kardeşim demek ki eşini seviyorsun bu neyin kafası.yuva yıkmak kolay kurtarnak zor yuvanı kurtar.Ama buraya gelicek konuşmaya nasıl gormemezden geliyim ya da onu unutmuş havasına mi girsem ne etsem
sosyal medyadanda bakma sakın.dik dur ayrıca o delirsin istedğini yap babamada söle ne yaparsan yap diyebilirsin meselaEvet unutmaya çalışıyorum yüzünü gormedikce
Esiniz halinden cok memnun anlasilan aklinizda olsaydiniz ilk isi sizi aramak olurdu size yaptigi kotulukleri dusununki soguyun..Merhabalar kızlar yine çok doluyum. Eşim bugün yurtdışından dönmüş resim atmış feysine (Bende engelli başka feysten baktım) sorun şu ki burda dune kadar ondan nasıl nefret ettigimi yazmistim bosanmakta istiyorum. Ama icimde halâ bi kıpırtı var ona karşı ben neyapiyim kendimi mi oldursem yaa nekadar gurursuz bi kadinim...hayirr bu ben olamamm
Onu görünce nasıl davranmaliyim kafam allak bullak bi yanim yüzüne tukur diyor diğer yandan sarılma arzusu..!!
Gerçekten benden uzak olsun unutsun o bana yeter ben zaten onu rahatsız etmem karşısına cikmam o zorluk cikarmasin bu bana yetersosyal medyadanda bakma sakın.dik dur ayrıca o delirsin istedğini yap babamada söle ne yaparsan yap diyebilirsin mesela
Evet bayagidir konuşmuyoruz isteseydi ulasabilirdi kimbilir yine ne hain tuzakları vardır..Esiniz halinden cok memnun anlasilan aklinizda olsaydiniz ilk isi sizi aramak olurdu size yaptigi kotulukleri dusununki soguyun..
eeSlmm kızlar az önce eşim ve ailesi bizdeydi bi saat kadar oturdular herşey konusuldu
Hiçbirşey anlatamadi kuzu kuzu dinledi hep babamla ben konuştuk zaten. Ailesi de hak verdi ama biyandan da bitmesini istemiyorlar biraz daha düşün diyorlar ben de düşünülecek bişey yok herşey bitti dedimTehdit etmiyor muydu bu adam sizi,
eski cinsel muhabbetleri ailenize anlatmakla
çok şaşkınım
Eeesi ben istemiyorum oglunuzla anlaşamıyoruz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?