- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Namusuna laf eden bir adamı mı affetsn ?:/Bence oluruna bak.. Severek boşanan o kadar çok insan varki.. Bi aile terapistine falan gidin.. Nolur ayrılmayın
Baro avukat veriyor canımEvet boşanma işlemlerini araştırdım bide. Amaninn çok uzun suruyomus eşim kesin zorluk çıkarır avukat cart curtta bana kalir
Terapiste gitsek bile değişmeyen kurallarimiz var o kendi memleketini ben kendi memleketimi istiyorum biyere varamayız. Hem yaptıklarını soylediklerinide unutamıyorum. Psikoloğa gittim hiç faydası olmadi kendi kararınızı kendiniz verin dedi atti basindanBence oluruna bak.. Severek boşanan o kadar çok insan varki.. Bi aile terapistine falan gidin.. Nolur ayrılmayın
Evet ama ücretsiz olunca baştan savma oluyor işlemler falanda uzamasını istemiyorum çok iyi bir avukat lazim banaBaro avukat veriyor canım
O zaman avukat ücretlerini de ona yık aklı başına gelsinEvet ama ücretsiz olunca baştan savma oluyor işlemler falanda uzamasını istemiyorum çok iyi bir avukat lazim bana
Ölürüm de bosanmam dedi kagitlarida imzalamazmis beyfendiO zaman avukat ücretlerini de ona yık aklı başına gelsin
Etmesin ama bi şans varsa denesinler.. Bilmiyorum yık diyemiyorumNamusuna laf eden bir adamı mı affetsn ?:/
ölsün !Ölürüm de bosanmam dedi kagitlarida imzalamazmis beyfendi
Bende kolay kolay bosan diyemiyorum ama bu başka bisey canım ya. İnsan karısının namusuna laf der mi ?:/ Ki adam fedakârlik bile yapmıyor . Niye herşeyi eşinden bekliyor günah değil mi bu kiz da bir ana baba evladı :/Etmesin ama bi şans varsa denesinler.. Bilmiyorum yık diyemiyorum
Işte böyle heryerden yolumu kapatıyor s*r*fsizölsün !
Elinden geleni ardına koyma canım bir insan ağzından çıkan lafa dikkat edecek.Işte böyle heryerden yolumu kapatıyor s*r*fsiz
Babana anlatirim nisanliyken yaptiklarimizi diyede tehdit edecek kadar düştü yani siz dusunun artik.. biseyker yaşadık diye (hemde onunla sadece) adımı kaşar a cikardiBende kolay kolay bosan diyemiyorum ama bu başka bisey canım ya. İnsan karısının namusuna laf der mi ?:/ Ki adam fedakârlik bile yapmıyor . Niye herşeyi eşinden bekliyor günah değil mi bu kiz da bir ana baba evladı :/
Evet canim aynen oyleElinden geleni ardına koyma canım bir insan ağzından çıkan lafa dikkat edecek.
Pis herif ruh hastası !Babana anlatirim nisanliyken yaptiklarimizi diyede tehdit edecek kadar düştü yani siz dusunun artik.. biseyker yaşadık diye (hemde onunla sadece) adımı kaşar a cikardi
Evet mutlu edemedi sadece bazı anılar canlanıyor gözümde yazikmi ediyorum acaba diyorum içinden
Seni de hamile hamile yordum canim hakkını helal etPis herif ruh hastası !
Yok canim onemli degil evde tekim zaten iyi oldu :)Seni de hamile hamile yordum canim hakkını helal et
Ne pis bi adammis.birak sevgi heyecan bir yere kadar.boyle birinden adam olmaz.bu arada hemseryiz :))Seni de hamile hamile yordum canim hakkını helal et
Çok iyisin canim:)Yok canim onemli degil evde tekim zaten iyi oldu :)
Evet unutmaya çalışıyorum yüzünü gormedikceNe pis bi adammis.birak sevgi heyecan bir yere kadar.boyle birinden adam olmaz.bu arada hemseryiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?