- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
- Konu Sahibi yagmurcicegii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin değilim ama kız sankiSelam bebeklerr. Öncelikle böyle bir konu aslında hiç açmak istemedim şimdi diceksiniz ki kardeşim biz nereden anlıcaz ama demeyinnn. İçinizden geçeni söyleyin ramzi teorisinden bakın noluur. Kız mı erkek mi?? Lütfen
Çevremde dahil bu zamana kadar erkek diyen ikinci kişisiniz bakalım ne olacakErkek bence tabiki bilinmez şuan ama içimden geçenleri söyledim benim tahminlerim tutular hep bakalım ne olucak
Evet evet o kesin ama benim çevremde hiç hamile yok o yüzden nasıl gidiyor hiç bilmiyorumBu sene genelde kız ağırlıklı gidiyor o yüzden kız diyorum ramziye göre daha çok tutan bi teori bence.
Buraya yazarsın bakalım ne olucakÇevremde dahil bu zamana kadar erkek diyen ikinci kişisiniz bakalım ne olacak
Hemen hemen iki ay var daha bakalım yazacağım amaBuraya yazarsın bakalım ne olucak
Inşallah canımHemen hemen iki ay var daha bakalım yazacağım ama
Yanlış zamanda doğurdumBu sene genelde kız ağırlıklı gidiyor o yüzden kız diyorum ramziye göre daha çok tutan bi teori bence.
Olsun bi daha doğurYanlış zamanda doğurdum![]()
Ben hiç anlamam ki ya. İnanmıyorum da bu teorilere, o yüzden hiç sormadım burada. Benim bu seferki kız çıktı.
Sen içinden geçeni söyle o zaman görüntüye bakınca erkek mi içinden geçiyor kız mıBen hiç anlamam ki ya. İnanmıyorum da bu teorilere, o yüzden hiç sormadım burada. Benim bu seferki kız çıktı.![]()
İçimden kız geçti ama sıfır mantık, tamamen his.Sen içinden geçeni söyle o zaman görüntüye bakınca erkek mi içinden geçiyor kız mı
Olsunnn yinede teşekkür ediyorumİçimden kız geçti ama sıfır mantık, tamamen his.![]()