Kızlar, benim NEDEN SEVGİLİM OLMUYOR?

Üzerini sümüğünü atmayacağın tiplerle sevgili olma çabana anlam veremedim. Bu kadar abartma bu sevgili işini. Seni nefes alsın yeter derecesine getiren ne? Bu arayışın emin ol karşı cins tarafından da fark ediliyordur. İnsan karşısına gerçekten sevdiği biri çıkınca ilişkiye başlar , sevgili olsun da isterse üzerine sümük atmayacağım türden olsun diye başlanmaz ilişkiye. Genceciksin daha zamanı gelince karşına biri çıkar illa ki.

Konuyu takipteyim aynı dertten muzdaribiz. Ben de 22 yaşındayım ortlamanın üstü fiziğim ve boyum var yüzüm eh fena değil 2 lisansım 1 yüksek lisansım var 2.lisansım çok prestijli ama hâlâ yok yok benimle ilgilenen yok okulda 5.yılım ve aşırı doğal biriyim. Kader kısmet dedikleri bu galiba

Şeyi merak ettim üniversite de hangi bölüme saygı duyulur ? Hangisine duyulmaz ?
Bana göre bölümlerin hepsi saygındır
Buraya takıldım. Diğer durumda bir insan eğer aranıyorsa anında fark edilir. Bundan dolayı itici geliyor olabilirsiniz.

Gel gör ki erkekler lisansa değil çok afedersiniz döte bakıyor adamlar için verdiğimiz emeklere yazık ya
Kesinlikle kısmet

Gel gör ki erkekler lisansa değil çok afedersiniz döte bakıyor adamlar için verdiğimiz emeklere yazık ya
Kesinlikle kısmet
Ya söz konusu fizikse o da tamam galiba yüzümden kaybediyorum çok mu çirkinim anlamadım ya Bir de ben ciddi ve evlenmelik bir ilişki istiyorum ama yok yok yook

Ya söz konusu fizikse o da tamam galiba yüzümden kaybediyorum çok mu çirkinim anlamadım ya Bir de ben ciddi ve evlenmelik bir ilişki istiyorum ama yok yok yook
Cirkinlikle güzellikle gerçekten hiç alakası yok aslında tamamen elektrik
Trafo mu bağlasak napsak yani
Birde erkekler bir kiz çok güzelse bu bana bakmaz deyip hiç ilişmiyormus belki sizde ki öyle birseydir

Enerjiniz kötü.
Sümüğünüzü bile atmayacağınız adamların peşine gidiyorsunuz mesela. İnsanları böyle kategorize edip bunu dile getirmeniz bir yana dursun, durumunuz o kadar vahim demek ki. Sevgili olsun, ama yeter ki olsun zihni. Bu enerji kötüdür. Yana yakıla sevgili aradığınızı sandığınızdan daha çok belli ediyorsunuz ve bu acayip itici bir şey. Haberiniz olsun.

Hem bir de sizin gibi bakacak olursak, şöyle de düşünebilirsiniz. Belki de okulunuzdaki erkeklerin de sümüğünü bile atacağı bir kız değilsinizdir. Değil mi? Kusur sırf adamlarda değil, sizde de olabilir. Bu işler okulla bölümle olmuyor ki. İster bölümüne saygı duyulsun, ister duyulmasın. O da nasıl oluyorsa... :)

Senden cesaret alamamistr

Çocukluğunuzda babanızla ya da diğer erkeklerle ilgili acı bir hatıranız varsa, beden dilinizle, ağız, burun mimik ve hareketlerinizle erkeklere istemeden,elinizde olmayarak, onlardan tiksiniyormuş, istemiyormuş hissi vermiş olabilirsiniz. Ne kadar güzel ay parcası olmuş olsanız bile, verdiğiniz olumsuz enerji onları itebilir. Yukarda sıraladığım nedenlerden dolayıysa sorunlar bir uzmandan destek almanızı öneririm.

Uslüpta sıkıntı var arkadaşım senin saygı duyulan bi bölümde okuyorsan hangi bölümmüş o ayrıca bilemedim ama hakkını vermelisin bölümünün madem

Sevgili olması çok mesele değilki olduğunda da dert bitmiyor bilesin olduğunda anlarsın zaten..

Ah güzelim yaşın gereği bu heyecanları yaşamak istersin seni anlıyorum ama o yaşlardaki gezip tozmaların sonu çoğunlukla ayrılıkla bitiyor. Senin için doğru zaman değil demekki ondan olmuyor. İnan bir tane olsun ama ömürlük olsun asıl önemlisi bu.
Ben eşimle 24 yaşımda tanıştım ilişkimiz 25 yaşımda başladı o yaşıma kadar kimseye kanım ısınmadı çoğunlukla gördümki herkes laylaylom peşinde... Ne faydası var bana bunun boşa zaman kaybı dedim ve Allah'tan hep hayırlı eş diledim tek bir kişi olsun doğru insan olsun o bana yeter. Çok şükür Allah karşıma çıkardı ve 27 yaşımda evlendim
Allah sanada eşin olacak insanı çıkarsın karşına. İnan bunun üzülecek bi durum olmadığını ilerde anlayacaksın. Sana bir abla tavsiyesi hiçbir erkeğin ayağına gitme , bu yaklaşımın onların gözünde farklı algılanabilir. Bırak seni gerçekten olduğun gibi keşfedecek insan gelsin senin ayağına.

Devir degisti de ondan. Su saydigin seyler, duzgun bir insan olmak, agirbasli oturakli olmak vb artik kredi toplamiyor yani senin yasindaki erkekler emek vermek istemiyor, ugrasmak istemiyor, hizlica yatma kalkma olaylarina girecekleri kizlar ariyorlar. Gerci yasla da cok ilgisi yok sanirsam. Ben de senin gibiyim agirbasli bir insanim, meslegim kazancim iyi, ciddi bir tipim sneden 9 yas buyugum ama ayni problem bende de var. Erkek bir is arkadasim bana yanina yaklasilmiyor da ondan etrafinda kimse yok demisti. Maddi manevi kendine guvenen, evlenme plani olan, zirto olmayan tipler sana yaklasir ancak demisti. Dedigim gibi 30 yasindayim, benim yasimdakileri de daha olgun sayma, ilk gunden fiziksel yakinlik gostermedigim icin pesimden kosan adam benden sogudu kacti yani sen ne bekliyorsun ki.

flortoz olmadan ama ilgilendigimi hafif belli ederek. Yok olmuyor..

Cevaplardan biri burda once, artik kadinlar da gayet agresif flort edebiliyor, sosyal medyadan yaziyor, ordan burdan ekliyor, yani senin benim yapmayacagim seyleri yapiyor. Etrafinda daha kolaylikla flort edecegi insanlar varken bir erkek, senin benim gibi ugrasacagi, ilk adimi atacagi, reddedilme korkusu vb yasayacagi bir kadini ne yapsin Allah askina?

Rabbim kader güzelliği versin. Maalesef mutlu olmak için güzellik yetmiyor kadir kıymet bilen insan çıksın karşınıza sizi oyalan üzen insanlar değil herşey nasip kısmet vardır bir zamanı hayatınıza girmek için biri olmasın sizi seven değer veren mutlu eden biri olsun

Sümüğünü sürebileceğin kişileri denesen? Yani öyle bir anlatmissiniz ki benden başka begenen olmaz filan diye, belki kimse onlarla ilgilenmediği için senin ilgilenecegine de ihtimal vermiyorladir ve adım atmiyorlardir?

Ayrıca bu derece begenmedigin, aşagiladigin biriyle sırf sevgili olsun diye sevgili olduktan sonra nasıl elini tutup yanında yürüyeceksin?

Belki dışarıdan bakınca soğuk bir yapın var gibi görünüyordur ve erkekler yaklaşmaya çekiniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…