- 29 Kasım 2023
- 1.004
- 820
- 43
- Konu Sahibi baranaynur
-
Ortalama 6 sanirimİnş ama bidaha kalp atışlarına kadar gitmem kontrole heralde ortalama ne zaman kalp atışı 6 hafta sanırım
Bi gün sonraki kan değerim de 737 çıktı düşük mü acaba bundan önce kimyasal yaşadım ya korkuyorum gerçektenOrtalama 6 sanirim
Ayni saatte mi verdiniz kani? Saatten bile degisiyor cunku ve %60 fazla olmasi bile uygun diyolar, tam 2 kati degil diye panik olmayin hemenBi gün sonraki kan değerim de 737 çıktı düşük mü acaba bundan önce kimyasal yaşadım ya korkuyorum gerçekten
İlkini 5 gibi verdim sonuncuyu 11 buçuk gibiAyni saatte mi verdiniz kani? Saatten bile degisiyor cunku ve %60 fazla olmasi bile uygun diyolar, tam 2 kati degil diye panik olmayin hemen
Fark bundan. Sorun yok. Tebrik ederimİlkini 5 gibi verdim sonuncuyu 11 buçuk gibi
Tşk inş haftaya kalbini de duyarızFark bundan. Sorun yok. Tebrik ederim
Tşk inş haftaya kalbini de duyarız
Perşembe sabah tekrar verdim ben 2228 artış normal artık değil miFark bundan. Sorun yok. Tebrik ederim
Yani onceki kacinci gundeydi persembe sabah kacinci gun oluyor?Perşembe sabah tekrar verdim ben 2228 artış normal artık değil mi
Benim testim bu şekilde çıktı bakabilir misinizEvet degeriniz dusuktu zaten cuma gununden sonra daha net gorulur muhtemelen
Cok net hamilesiniz bu teste gore, garantiye almak ve ne zaman doktora gideceginizi planlamak icin bugun kan verebilirseniz harika olurBenim testim bu şekilde çıktı bakabilir misiniz
Pazartesi 476 Salı 737 Perşembe 2228 çıktı Salı günü saat 11:30’da verdim perşembe günü sabah 9:30’daYani onceki kacinci gundeydi persembe sabah kacinci gun oluyor?
MasallahPazartesi 476 Salı 737 Perşembe 2228 çıktı Salı günü saat 11:30’da verdim perşembe günü sabah 9:30’da
Rabbim bu ay saglikla sihhatle yeniden mutlu olmani saglikli bir hamilelik yasamani nasip etsin insallahÖnce artsın diye gün sayarken şimdi sıfırlanması için gün saymak
Amin çok teşekkür ederimRabbim bu ay saglikla sihhatle yeniden mutlu olmani saglikli bir hamilelik yasamani nasip etsin insallah
Ayy hadi inşallahCok net hamilesiniz bu teste gore, garantiye almak ve ne zaman doktora gideceginizi planlamak icin bugun kan verebilirseniz harika olurayy
Yaz mutlaka bekliyorumAyy hadi inşallah
Şimdi acile gidiyorum Abla
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız size de yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?