- 23 Aralık 2023
- 118
- 56
- 18
- 30
- Konu Sahibi baranaynur
-
Üstüne çabuk kalınıyor ne kadar az düşünürsen o kadar iyi benceÖnce artsın diye gün sayarken şimdi sıfırlanması için gün saymak
İnşallah pazartesi gideceğim artık bakalım nasipMasallahinsallah artik ekse de gorunur bu degerle
Belirtilerin için bilet diyemem ama bende aralıkta kimyasal geçirdim şubat ta hamile kaldım bence çok kafana takma stresten de olmuyor ben hiç beklemiyordum bile bu ay şaşırdım ama kimyasaldan bir yada 2 ay sonra kalanı çok gördüm okudum duydum diyebilirim rabbim ne isterse o olur gönlünü ferah tut olur inşMerhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bata 3 gün var hamilelik belirtileri yaşıyorum özellikle 5-6 gündür kasık ağrısı ve krampları çok oluyor kimyasaldan sonra gebe kalma ihtimali daha yüksek diye duydum bu durumu yaşayan var mı kızlar ??
2 adet gör sonra dene dedi bana inşallah bir an önce adet görmeyi iyileşmeyi bekliyorum , Allah isteyen herkese çok güzel sağlıklı gebelik doğum nasip etsinÜstüne çabuk kalınıyor ne kadar az düşünürsen o kadar iyi bence
Amin inş2 adet gör sonra dene dedi bana inşallah bir an önce adet görmeyi iyileşmeyi bekliyorum , Allah isteyen herkese çok güzel sağlıklı gebelik doğum nasip etsin
Ben sürekli onu düşünüyorum rüyama bile girdi belki de yaşadığım belirtiler psikolojiktir 3 defa test yaptım hepsi negatif günümün geçmesini bekliycem hayırlısı neyse o olur inşallah Rabbim gönlümüze göre versin isteyen herkese nasip olsun inşallahBelirtilerin için bilet diyemem ama bende aralıkta kimyasal geçirdim şubat ta hamile kaldım bence çok kafana takma stresten de olmuyor ben hiç beklemiyordum bile bu ay şaşırdım ama kimyasaldan bir yada 2 ay sonra kalanı çok gördüm okudum duydum diyebilirim rabbim ne isterse o olur gönlünü ferah tut olur inş
Sizinki de kimyasal gebelik miydi ?2 adet gör sonra dene dedi bana inşallah bir an önce adet görmeyi iyileşmeyi bekliyorum , Allah isteyen herkese çok güzel sağlıklı gebelik doğum nasip etsin
hayır , gayet herşey normaldi sat a göre 9. haftadayken kalbi durdu , bebek zaten geriden geliyordu 1-2 hafta , sonrası malum kürtajSizinki de kimyasal gebelik miydi ?
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah hepimizehayır , gayet herşey normaldi sat a göre 9. haftadayken kalbi durdu , bebek zaten geriden geliyordu 1-2 hafta , sonrası malum kürtaj
HCG 150 çıktıCok net hamilesiniz bu teste gore, garantiye almak ve ne zaman doktora gideceginizi planlamak icin bugun kan verebilirseniz harika olur
Abla hcg 150 çıktı iyi miYaz mutlaka bekliyorum
Evet gamilesin ama küçük oluyor 2 sonra tekrar kan ver 2 kat artarsa güzelAbla hcg 150 çıktı iyi mi
Iyi canim. Iki gunde bir 2 kat artmasi lazim. Pazar 300 civari, Sali 600 civari, Persembe 1200 civari olmasi lazim. Yeniden ayni yerde ve ayni saatlerde test yaparsin ve artis yaklasik bu sekilde ise her sey iyi gidiyor demektir. 15 Mart Cuma doktora gidersen vajinal kontrolde, 19-20 Mart gibi doktora gidersen de karindan ultrasonla kontrol saglayabilirler. Insallah her sey yolunda olur, insallah saglikla sihhatle kucagina alman nasip olurAbla hcg 150 çıktı iyi mi
Canim bu sekilde gunlerce kanama yasayip hamileligine sorunsuz devam edenler de var. Dua ederiz, etmez miyiz hic. Sen de dua et, sabirli ol, dinlen, uzan, yorma kendini, tutunmaya calisiyordur insallahBende mecburen az önce gitmek zorunda kaldım kanamam geldi azcık korktum gittim doktor alttan muayene etti ve kanaman var dedi ilaç verdi dua edin lütfen artarsa yarın gel dedive birazdaha yukarda olması lazım dedi biraz aşadaymış bebek yaşayan var mı
İnşallah abla şimdi benim yapmam gereken iki günde bir kan testi vermek miIyi canim. Iki gunde bir 2 kat artmasi lazim. Pazar 300 civari, Sali 600 civari, Persembe 1200 civari olmasi lazim. Yeniden ayni yerde ve ayni saatlerde test yaparsin ve artis yaklasik bu sekilde ise her sey iyi gidiyor demektir. 15 Mart Cuma doktora gidersen vajinal kontrolde, 19-20 Mart gibi doktora gidersen de karindan ultrasonla kontrol saglayabilirler. Insallah her sey yolunda olur, insallah saglikla sihhatle kucagina alman nasip olur
Daha Yeni her halde abla yüksek değil bi sıkıntı olur mu acabaEvet gamilesin ama küçük oluyor 2 sonra tekrar kan ver 2 kat artarsa güzel
Amin inşCanim bu sekilde gunlerce kanama yasayip hamileligine sorunsuz devam edenler de var. Dua ederiz, etmez miyiz hic. Sen de dua et, sabirli ol, dinlen, uzan, yorma kendini, tutunmaya calisiyordur insallahguclu bi bebektir ve saglikla sihhatle dunyaya gelmesi nasip olur insallah guzel dusun stres senin dusmanin unutma.
Düzenli artarsa bi sıkıntı olmaz ama dedikleri gibi 2 günde 2 kat artması lazımDaha Yeni her halde abla yüksek değil bi sıkıntı olur mu acaba
Her iki gunde bir vermene gerek yok ama mesela sali verdiginde degerin asagi yukari 600 civarinda olursa demek ki iki gunde bir 2 katina cikiyor demektir diyebilirsin. Bundan emin olduktan sonra da doktor icin randevu alirsin. Her sey gonlunce olsunİnşallah abla şimdi benim yapmam gereken iki günde bir kan testi vermek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?