Kızlar beta da bu durumu yaşayan var mı ?

Belirtilerin için bilet diyemem ama bende aralıkta kimyasal geçirdim şubat ta hamile kaldım bence çok kafana takma stresten de olmuyor ben hiç beklemiyordum bile bu ay şaşırdım ama kimyasaldan bir yada 2 ay sonra kalanı çok gördüm okudum duydum diyebilirim rabbim ne isterse o olur gönlünü ferah tut olur inş

Ben sürekli onu düşünüyorum rüyama bile girdi belki de yaşadığım belirtiler psikolojiktir 3 defa test yaptım hepsi negatif günümün geçmesini bekliycem hayırlısı neyse o olur inşallah Rabbim gönlümüze göre versin isteyen herkese nasip olsun inşallah

Bende mecburen az önce gitmek zorunda kaldım kanamam geldi azcık korktum gittim doktor alttan muayene etti ve kanaman var dedi ilaç verdi dua edin lütfen artarsa yarın gel dedi ve birazdaha yukarda olması lazım dedi biraz aşadaymış bebek yaşayan var mı

Eklentiler

• 43CD33D0-C821-4585-9B23-F3CAD973681C.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 37
Abla hcg 150 çıktı iyi mi
Iyi canim. Iki gunde bir 2 kat artmasi lazim. Pazar 300 civari, Sali 600 civari, Persembe 1200 civari olmasi lazim. Yeniden ayni yerde ve ayni saatlerde test yaparsin ve artis yaklasik bu sekilde ise her sey iyi gidiyor demektir. 15 Mart Cuma doktora gidersen vajinal kontrolde, 19-20 Mart gibi doktora gidersen de karindan ultrasonla kontrol saglayabilirler. Insallah her sey yolunda olur, insallah saglikla sihhatle kucagina alman nasip olur

Canim bu sekilde gunlerce kanama yasayip hamileligine sorunsuz devam edenler de var. Dua ederiz, etmez miyiz hic. Sen de dua et, sabirli ol, dinlen, uzan, yorma kendini, tutunmaya calisiyordur insallah guclu bi bebektir ve saglikla sihhatle dunyaya gelmesi nasip olur insallah guzel dusun stres senin dusmanin unutma.

İnşallah abla şimdi benim yapmam gereken iki günde bir kan testi vermek mi

Amin inş

İnşallah abla şimdi benim yapmam gereken iki günde bir kan testi vermek mi
Her iki gunde bir vermene gerek yok ama mesela sali verdiginde degerin asagi yukari 600 civarinda olursa demek ki iki gunde bir 2 katina cikiyor demektir diyebilirsin. Bundan emin olduktan sonra da doktor icin randevu alirsin. Her sey gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…