Kızlar beta da bu durumu yaşayan var mı ?

Her iki gunde bir vermene gerek yok ama mesela sali verdiginde degerin asagi yukari 600 civarinda olursa demek ki iki gunde bir 2 katina cikiyor demektir diyebilirsin. Bundan emin olduktan sonra da doktor icin randevu alirsin. Her sey gonlunce olsun
Abla cuma günü 150 idi
Şimdi kan verdim 485 hcg çıktı

Evet negatif olduğu her ay bunu yaşamıştım. Sizinkide negatif.
Ama 9 günde çıkmaz kuzum 12. Günden sonra tekrar yap olurmu?

Bende gecen ay kimyasal gecirdim, gecn hafta ve bugun ara ara adet gelcek gibi agri ve yumurta agrisi var bel agrisi da sari akintim var. Bakalim psycholojik mi guzel degerlendirdik. Gecen ay ogrendigimde agrilar cok tu, akintim da vardi, yerlesmeden kimyasal oldu kocaman parca dusurdum. InsaAllah bu sefer olur
Adet tarihim cumartesi 16 mart bakalim hayirlisi olsun

Hayırlısını iste her zaman bende aralıkta kimyasal geçirdim arkasından kaldım hemen nasipse olur herşey gönlünü ferah tut
Merhaba benim de yüksek ihtimal kimyasal betam 18-15e düştü bugün kaç gün sonra adet oldunuz acaba nasıl bir yol izlediniz ben çok üzüldüm de bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum

Merhaba benim de yüksek ihtimal kimyasal betam 18-15e düştü bugün kaç gün sonra adet oldunuz acaba nasıl bir yol izlediniz ben çok üzüldüm de bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum
Benimde beta 15 den 18 e yükselmiş ben de kimyasal geçiriyorum

Zaten kimyasal geçirince adet görüyorsunuz benim bi hafta sürdü sonra bi ay daha adet görüp kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…