- Konu Sahibi baranaynur
-
Abla cuma günü 150 idiHer iki gunde bir vermene gerek yok ama mesela sali verdiginde degerin asagi yukari 600 civarinda olursa demek ki iki gunde bir 2 katina cikiyor demektir diyebilirsin. Bundan emin olduktan sonra da doktor icin randevu alirsin. Her sey gonlunce olsun
Evet negatif olduğu her ay bunu yaşamıştım. Sizinkide negatif.Kızlar beta değerinin görselini attım bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba ilişkiden sonra 9 gün yaptırdım testi bu çıktı ama günüm de şu an 2 gün geçti ama hamileliğe de bağlamak istemiyorum üzülüyorum sonra
Yaaaaaaaa şimdi gördüüümmm süper kuzuummm çok sevindiiiimmm hayırlı olsunAbla cuma günü 150 idi
Şimdi kan verdim 485 hcg çıktı
Evet hamileyim ama malesef düşük riskim var lekenlenmelerim devam ediyor 3 gündür dua edin lütfenEvet negatif olduğu her ay bunu yaşamıştım. Sizinkide negatif.
Ama 9 günde çıkmaz kuzum 12. Günden sonra tekrar yap olurmu?
Cok sevindimAbla cuma günü 150 idi
Şimdi kan verdim 485 hcg çıktı
Abla 2000 hcg kese gözükür muCok sevindimdoktora carsamba gitsen vajinal, cuma gitsen bir ihtimal karindan ultrasonla kese gorebilir goremezse de haftaya tekrar gel diyebilir. Insallah cok guzel bir surec olur
Abla 2000 hcg kese gözükür muYaaaaaaaa şimdi gördüüümmm süper kuzuummm çok sevindiiiimmm hayırlı olsun
Bugun 2000 ise yarin 3000 olur tahminen, bir ihtimal karindan kese gorulebilir. 1500 ustu vajinal olarak gorulebiliyor.Abla 2000 hcg kese gözükür mu
Merhaba benim de yüksek ihtimal kimyasal betam 18-15e düştü bugün kaç gün sonra adet oldunuz acaba nasıl bir yol izlediniz ben çok üzüldüm de bilgisi olanlardan fikir almak istiyorumHayırlısını iste her zaman bende aralıkta kimyasal geçirdim arkasından kaldım hemen nasipse olur herşey gönlünü ferah tut
Çarşamba günü çağırdı doktor ama erken mi gitsem bilemedimBugun 2000 ise yarin 3000 olur tahminen, bir ihtimal karindan kese gorulebilir. 1500 ustu vajinal olarak gorulebiliyor.
Benimde beta 15 den 18 e yükselmiş ben de kimyasal geçiriyorumMerhaba benim de yüksek ihtimal kimyasal betam 18-15e düştü bugün kaç gün sonra adet oldunuz acaba nasıl bir yol izlediniz ben çok üzüldüm de bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum
Zaten kimyasal geçirince adet görüyorsunuz benim bi hafta sürdü sonra bi ay daha adet görüp kaldımMerhaba benim de yüksek ihtimal kimyasal betam 18-15e düştü bugün kaç gün sonra adet oldunuz acaba nasıl bir yol izlediniz ben çok üzüldüm de bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum
Ben adet görmedim ama daha hiç bi kanamam olmadı beta takibi yaptım orda değerimin düştüğünü gördümZaten kimyasal geçirince adet görüyorsunuz benim bi hafta sürdü sonra bi ay daha adet görüp kaldım
Aaa kader arkadaşımBenimde beta 15 den 18 e yükselmiş ben de kimyasal geçiriyorum
Tarlusal içtim şimdi.Neden böyle oldu niye oldu çok moralim bozulduAaa kader arkadaşımçok zor bi durum Rabbim birdaha nasip etsin ama umudunu kaybetme
ah kuzum bende dün çok ağladım şimdi adet bekliyorum ama gelen giden yok korkuyorumTarlusal içtim şimdi.Neden böyle oldu niye oldu çok moralim bozuldu
ah kuzum bende dün çok ağladım şimdi adet bekliyorum ama gelen giden yok korkuyorum
Son adet tarihin neydiÇarşamba günü çağırdı doktor ama erken mi gitsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?