Kızlar bi bakar mısınız? (Yeşil çay hakkında)

ahirzamanda1kul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
117
2
36
Bursa
Kızlar Merhaba ;

Benim hamdolsun çok fazla kilom yok ama yine de var sayılır.Ben sabahları kahvaltıdan önce 1 fincan yeşil çay içiyorum. Daha sonra akşamları da içiyordum yemekten sonra fakat, bende uykusuzluk yaptı. O yüzden acaba günde 1 fincan içmem yeterli olur mu ? Tabi sadece yeşil çayla yetinmiyorum,yediklerime de dikkat ediyorum.

canım benım ya ben daha bu sabh uyanır uyanmaz yesıl cay ıctım ıyı gelıyomus dıye ama ınan pısman oldum ac karnına sakın ama sakın kımse ıcmesın mıdemı cok kotu etkıledı :) ama normal zamanda bende yesil cayı desteklıyorum mıktar konusu ıcın bırsey dıyemeyecgım bılmıyorum ama kesınlıkkle sab ac karnına ıcılmemesı taraftarıyım :)

Bende aynen ac karnına ve akşam 9 gibi icinebal koyarak içiyordum bugün ginkgolu mu ne varmış gidip onu aldım iğrenç birşey ya ama yesil cay bende yan etki yaratmadi gece icince sabaha kadar metabolizma hızını artırıp yag yakıyor diye biliyorum bende 7 kilo verdim bugün itibariyle

Kızlar Merhaba ;

Benim hamdolsun çok fazla kilom yok ama yine de var sayılır.Ben sabahları kahvaltıdan önce 1 fincan yeşil çay içiyorum. Daha sonra akşamları da içiyordum yemekten sonra fakat, bende uykusuzluk yaptı. O yüzden acaba günde 1 fincan içmem yeterli olur mu ? Tabi sadece yeşil çayla yetinmiyorum,yediklerime de dikkat ediyorum.

canım bende yaklaşık 1 senedir düzenli yeşilçay içiyorum tavsiye ediyorum. sabah aç karnına içtiğimde de bir şey olmuyor hem daha iyi bence uyku problemine gelince sürekli olmasa da arada sırada bende de oluyor du.

Bende aynen ac karnına ve akşam 9 gibi icinebal koyarak içiyordum bugün ginkgolu mu ne varmış gidip onu aldım iğrenç birşey ya ama yesil cay bende yan etki yaratmadi gece icince sabaha kadar metabolizma hızını artırıp yag yakıyor diye biliyorum bende 7 kilo verdim bugün itibariyle

nasıl verdiniz 7 kilo acaba ben evlendikten sonra 2 kilo aldım ve veremiyorum bünyem almayada müsait korkuyorum:18:

Kızlar bişey daha sorucam;
Ben diyete başladıktan sonra (diyet de pek denmez,dikkat ediyorum artık yediklerime içtiklerime) benim adetim düzensiz oldu. 10 gün erkenden oldum. acaba neden olmuş olabilir? hem düzene girer mi?

Kızlar bişey daha sorucam;
Ben diyete başladıktan sonra (diyet de pek denmez,dikkat ediyorum artık yediklerime içtiklerime) benim adetim düzensiz oldu. 10 gün erkenden oldum. acaba neden olmuş olabilir? hem düzene girer mi?

diyet birden olunca normaldir adet düzensizliğinin olması canım düzene gyavas yavas otururr girer (:

Back
X