- 20 Mart 2022
- 62
- 26
- 3
- 26
- Konu Sahibi saremkrkmaz
-
Kaç gün adetineİnşallah canım çok istiyoruz eşimle 1 buçuk senedir deniyoruz ama bakalım nasip erkenden test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama göğüslerim ilk kez böylesine acıyor sızlıyor damarlar çıkmış gibi
Bence adet olacak siniz 1 hafta 10 gün olmassa test yaptirinKızlar merhaba en son 8 Temmuzda adet oldum 28 günde bir oluyorum normalde adet günüm 3 Ağustosdu. Ara ara kasık ağrısı yaşıyorum ama aşırı derecede göğüs hassasiyetim var dokunduğumda bile acıyor üstüne yatamıyorum ve bi o kadar şiş sizce hamilelik belirtisi mi ?
3 ünde gösteriyordu uygulamaKaç gün adetine
Bence adet olacak siniz 1 hafta 10 gün olmassa test yaptiri10 gün önce covid olduk onunda geçiktirdiğini öğrendim
Yumurtlama günüm 18 Temmuz ve 23 arasıydıBenim bat 5 Ağustostu beş gün önce test yaptım ikinci çizgi çıktı. Bence siz test yaparsanız her türlü çıkar geç döllenme olmadığı sürece yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Sabah ilk idrar galan diyorlar ya şuan yapsam çıkar mı kibelirti olabilir de olmayabilir de..
adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyor. test yapmanızda fayda var
O zaman çıkma olasılığı yüksek eğer gebelik varsaYumurtlama günüm 18 Temmuz ve 23 arasıydı
Tamam canım yapıyım o zaman bugün test covid geciktiriyor diyorlar sizce doğru mu bu ?O zaman çıkma olasılığı yüksek eğer gebelik varsa
yapabilirsiniz ama sabah ilk idrarla daha net oluyor eğer yeniyseSabah ilk idrar galan diyorlar ya şuan yapsam çıkar mı ki
Bende test al yap benimecu günde silik çıkmıştı 3tane teste3 ünde gösteriyordu uygulama
Şu an test yapsanız gebelik varsa çıkar. Göğüs ağrısı genellikle hamilelik belirtisi. Benim oğluma hamileliğimde inanılmaz göğüs ağrım vardı ve hamileymişim. Bu hamileliğimde göğüs ağrım hiç yok diye bilirim. O yüzden belirtiler kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe değişiyo. Test yapmak en iyisiKızlar merhaba en son 8 Temmuzda adet oldum 28 günde bir oluyorum normalde adet günüm 3 Ağustosdu. Ara ara kasık ağrısı yaşıyorum ama aşırı derecede göğüs hassasiyetim var dokunduğumda bile acıyor üstüne yatamıyorum ve bi o kadar şiş sizce hamilelik belirtisi mi ?
Evet kişiden kişiye göre değiştiği çok doğru amacım daha öncede hayal kırıklığına uğradığım için biraz daha beklemek istiyorum aslında test içim 3 ünde olmam gerekiyordu şuan 2 gün geçikmem olmuş oluyor birde covid olduğum için bu ay belkide ondandır diye düşünüyorumŞu an test yapsanız gebelik varsa çıkar. Göğüs ağrısı genellikle hamilelik belirtisi. Benim oğluma hamileliğimde inanılmaz göğüs ağrım vardı ve hamileymişim. Bu hamileliğimde göğüs ağrım hiç yok diye bilirim. O yüzden belirtiler kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe değişiyo. Test yapmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?