KIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ?

saremkrkmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
62
26
3
26
Kızlar merhaba en son 8 Temmuzda adet oldum 28 günde bir oluyorum normalde adet günüm 3 Ağustosdu. Ara ara kasık ağrısı yaşıyorum ama aşırı derecede göğüs hassasiyetim var dokunduğumda bile acıyor üstüne yatamıyorum ve bi o kadar şiş sizce hamilelik belirtisi mi ?

Eninde adetim son 1temuzdu 28gunde bir adet oluyorum sizin gibi 29 temuzda adet olmam gerekiyordu 26temuzda kaset testi aldım çıktı silik çizgi adetime 3gun vardı adetime 2gun kala kan verdim 41,9cikti hamileymisim adetime 2gun kala adet olacakmisim gibi karnım agriyordu goguslerimin kenarları sistiydi ağrıyordu bence sizinki hamilelik belirtisi canım inşallah vardır

İnşallah canım çok istiyoruz eşimle 1 buçuk senedir deniyoruz ama bakalım nasip erkenden test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama göğüslerim ilk kez böylesine acıyor sızlıyor damarlar çıkmış gibi

belirti olabilir de olmayabilir de..
adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyor. test yapmanızda fayda var

Bence adet olacak siniz 1 hafta 10 gün olmassa test yaptirin

Benim bat 5 Ağustostu beş gün önce test yaptım ikinci çizgi çıktı. Bence siz test yaparsanız her türlü çıkar geç döllenme olmadığı sürece yumurtlama gününüzü biliyor musunuz

Şu an test yapsanız gebelik varsa çıkar. Göğüs ağrısı genellikle hamilelik belirtisi. Benim oğluma hamileliğimde inanılmaz göğüs ağrım vardı ve hamileymişim. Bu hamileliğimde göğüs ağrım hiç yok diye bilirim. O yüzden belirtiler kişiden kişiye ve hamilelikten hamileliğe değişiyo. Test yapmak en iyisi

Evet kişiden kişiye göre değiştiği çok doğru amacım daha öncede hayal kırıklığına uğradığım için biraz daha beklemek istiyorum aslında test içim 3 ünde olmam gerekiyordu şuan 2 gün geçikmem olmuş oluyor birde covid olduğum için bu ay belkide ondandır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…