KIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ?

Gecikmeniz bile varmış, bence test yapıp sonuç neyse ona göre hareket edin. Stres yapmayın hiç boşuna bu şekilde. Biliyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyosunuz ama belirsizlik daha zor bence

Gecikmeniz bile varmış, bence test yapıp sonuç neyse ona göre hareket edin. Stres yapmayın hiç boşuna bu şekilde. Biliyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyosunuz ama belirsizlik daha zor bence
Evet haklısınız en kısa sürede test yapıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba canım hamileyiiim sabah kaset test yaptım pozitif çıktı şimdi kan sonucumu aldım sonuç pozitif kaç haftalık olduğunu pek anlayamadım atsam bi bakar mısınız
Çook sevindim canım gözün aydın, sağlıkla gelsin miniğin kaç haftalık olduğun son adet tarihine göre hesaplanıyo. Adet tarihin geçti mi daha var mı? Sonucunu da atabilirsin tabi

Görmedim canım bizde hiç

beklemiyorduk ümidi kesmiştik ama genlerimde ikiz vaar
İnşallah hayırlısıyla gör keseyi de, bizi de haberdar et canım, belli mi olur gerçekten de ikiz olabilir :)
Ben de daha keseyi görmedim, hayırlısıyla görelim inşallah

İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda kaç haftalıksın ?
5+4 bugün son adet tarihine göre ama iki kez yumurtlamışım ikinci yumurta döllenmiş, geç döllenme. 3-4 gün geridedir yani. Çarşamba görücem artık bakalım ultrasonda ne kadarlık çıkıcak :)

Kızlar ben de dün beta ölçtürdüm 2388 çıktı. Benim de 7 Temmuzdu son adet tarihi. Acaba erken döllenme mi ki? Adetim 2 gün gecikmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…