- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi saremkrkmaz
-
Gecikmeniz bile varmış, bence test yapıp sonuç neyse ona göre hareket edin. Stres yapmayın hiç boşuna bu şekilde. Biliyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyosunuz ama belirsizlik daha zor benceEvet kişiden kişiye göre değiştiği çok doğru amacım daha öncede hayal kırıklığına uğradığım için biraz daha beklemek istiyorum aslında test içim 3 ünde olmam gerekiyordu şuan 2 gün geçikmem olmuş oluyor birde covid olduğum için bu ay belkide ondandır diye düşünüyorum
Evet haklısınız en kısa sürede test yapıcam rabbim isteyen herkese nasip etsinGecikmeniz bile varmış, bence test yapıp sonuç neyse ona göre hareket edin. Stres yapmayın hiç boşuna bu şekilde. Biliyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyosunuz ama belirsizlik daha zor bence
Amiin inşallahEvet haklısınız en kısa sürede test yapıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tamam canımmmAmiin inşallahbizi de bilgilendirin merak ettik sonucu :)
Tamam canımmmAmiin inşallahbizi de bilgilendirin merak ettik sonucu :)
Merhaba canım hamileyiiim sabah kaset test yaptım pozitif çıktı şimdi kan sonucumu aldım sonuç pozitif kaç haftalık olduğunu pek anlayamadım atsam bi bakar mısınızAmiin inşallahbizi de bilgilendirin merak ettik sonucu :)
Çook sevindim canım gözün aydın, sağlıkla gelsin miniğinMerhaba canım hamileyiiim sabah kaset test yaptım pozitif çıktı şimdi kan sonucumu aldım sonuç pozitif kaç haftalık olduğunu pek anlayamadım atsam bi bakar mısınız
Maşallah canım baya yüksek geçmiş herhalde adet tarihin. Pazartesi doktora gitsen kese görünür gibi
Sağol canım teşekkür ederim son adet tarihim 8 Temmuz’daydıMaşallah canım baya yüksek geçmiş herhalde adet tarihin. Pazartesi doktora gitsen kese görünür gibi
Sanırım 5 haftalık oluyorumMaşallah canım baya yüksek geçmiş herhalde adet tarihin. Pazartesi doktora gitsen kese görünür gibi
Değerin son adete göre baya yüksek canım erken döllenme falan herhalde. Şimdi tam 4 haftalık falan olmalısınSağol canım teşekkür ederim son adet tarihim 8 Temmuz’daydı
Beklenen adet tarihinde 4 haftalık olmuş oluyosun. Herhalde bugünlerde adet günündü. Ama değerin 5 haftalık kadar var maşallahSanırım 5 haftalık oluyorum
Evet canım 4 hafta 1 gün gözüküyorBeklenen adet tarihinde 4 haftalık olmuş oluyosun. Herhalde bugünlerde adet günündü. Ama değerin 5 haftalık kadar var maşallah
Tedavi falan gördün mü canım, ikiz olmasınEvet canım 4 hafta 1 gün gözüküyor
beklemiyorduk ümidi kesmiştik ama genlerimde ikiz vaarTedavi falan gördün mü canım, ikiz olmasın
İnşallah hayırlısıyla gör keseyi de, bizi de haberdar et canım, belli mi olur gerçekten de ikiz olabilir :)Görmedim canım bizde hiç
beklemiyorduk ümidi kesmiştik ama genlerimde ikiz vaar
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda kaç haftalıksın ?İnşallah hayırlısıyla gör keseyi de, bizi de haberdar et canım, belli mi olur gerçekten de ikiz olabilir :)
Ben de daha keseyi görmedim, hayırlısıyla görelim inşallah
5+4 bugün son adet tarihine göre ama iki kez yumurtlamışım ikinci yumurta döllenmiş, geç döllenme. 3-4 gün geridedir yani. Çarşamba görücem artık bakalım ultrasonda ne kadarlık çıkıcak :)İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda kaç haftalıksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?