- 7 Temmuz 2022
- 39
- 30
- 8
- Konu Sahibi saremkrkmaz
-
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba canım hamileyiiim sabah kaset test yaptım pozitif çıktı şimdi kan sonucumu aldım sonuç pozitif kaç haftalık olduğunu pek anlayamadım atsam bi bakar mısınız
Sağol canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah senin de baya yüksekmiş canım. Erken döllenme olabilir ya da ikiz falan :)Kızlar ben de dün beta ölçtürdüm 2388 çıktı. Benim de 7 Temmuzdu son adet tarihi. Acaba erken döllenme mi ki? Adetim 2 gün gecikmişti
İnşallah canımmm sende yaz bana merak ederimmm5+4 bugün son adet tarihine göre ama iki kez yumurtlamışım ikinci yumurta döllenmiş, geç döllenme. 3-4 gün geridedir yani. Çarşamba görücem artık bakalım ultrasonda ne kadarlık çıkıcak :)
Ay canım sorma ya hiç bilmiyoruzMaşallah senin de baya yüksekmiş canım. Erken döllenme olabilir ya da ikiz falan :)
Yazarım canım. Kesin görünür bence seninİnşallah canımmm sende yaz bana merak ederimmmbende salı günü için randevu aldım bakalım keseyi görebilecek mi doktor biraz endişe ediyorum
Hayırlısı olsun canımmmHayırlısı olsun bakalım ne olacakBenim de cuma günü randevum var sizi takipteyim kızlar
Canım kese göründü çok şükür 5 hafta 3 günlükYazarım canım. Kesin görünür bence senin
Aa çok sevindim maşallah ya ne güzel, hep sağlıkla ilerlesin inşallahCanım kese göründü çok şükür 5 hafta 3 günlük
Canım hayırlı olsunCanım kese göründü çok şükür 5 hafta 3 günlük
Yarın da senden güzel haberleri alalım inşallahAa çok sevindim maşallah ya ne güzel, hep sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim de randevum yarın dua et ben de görebileyim
Ah hadi inşallah canımYarın da senden güzel haberleri alalım inşallahHepimizin süreci sağlıkla ilerlesin. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah görürsün canım Allah’ın izniyleAa çok sevindim maşallah ya ne güzel, hep sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim de randevum yarın dua et ben de görebileyim
Evet canım normalde 4+6 olmam gerekiyordu ama doktor ultrasonda 5 +3 gördü dün sanırım erken döllenme bende uygulamada senin gibi görüyordum düşünüyorum bir yanlışlık falan var diye ama bu Arada aynı anda hamile kalmışız canımCanım hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah Sat tarihine göre 4+6 olman gerekiyordu değil mi? 5+3 ise erken döllenme mi olmuş? Benim de 7 Temmuz sat. Uygulamada 4+5 yazıyor bende
Evet canım normalde 4+6 olmam gerekiyordu ama doktor ultrasonda 5 +3 gördü dün sanırım erken döllenme bende uygulamada senin gibi görüyordum düşünüyorum bir yanlışlık falan var diye ama bu Arada aynı anda hamile kalmışız canım
Merhaba canım haber vereyim dedim. Çok şükür keseyi gördük, tam tahmin ettiğimiz gibi geç döllenme 5 gün geride. 5+1 çıktı. Yolk sac da çok net göründü, boş gebelik değil. Aşağıda değil yerleşim yeri güzel kanama alanı yok ner şey yolunda dediEvet canım normalde 4+6 olmam gerekiyordu ama doktor ultrasonda 5 +3 gördü dün sanırım erken döllenme bende uygulamada senin gibi görüyordum düşünüyorum bir yanlışlık falan var diye ama bu Arada aynı anda hamile kalmışız canım
Evet canım aynı anda olmuşBakalım cuma günü benim minik görünecek mi kalp atışı için tekrar çağırdı mı dok
Görünür canım çünkü hemen hemen aynıyız 3 gün var aramızda ki cuma günü aynı olmuş olucaksın benimleEvet canım aynı anda olmuşBakalım cuma günü benim minik görünecek mi kalp atışı için tekrar çağırdı mı doktor
Ayyyyy canım çok sevindim hadi hayırlısı olsunMerhaba canım haber vereyim dedim. Çok şükür keseyi gördük, tam tahmin ettiğimiz gibi geç döllenme 5 gün geride. 5+1 çıktı. Yolk sac da çok net göründü, boş gebelik değil. Aşağıda değil yerleşim yeri güzel kanama alanı yok ner şey yolunda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?