KIZLAR Bİ BAKAR MISINIZ?

5+4 bugün son adet tarihine göre ama iki kez yumurtlamışım ikinci yumurta döllenmiş, geç döllenme. 3-4 gün geridedir yani. Çarşamba görücem artık bakalım ultrasonda ne kadarlık çıkıcak :)
İnşallah canımmm sende yaz bana merak ederimmm bende salı günü için randevu aldım bakalım keseyi görebilecek mi doktor biraz endişe ediyorum

Yarın da senden güzel haberleri alalım inşallah Hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ah hadi inşallah canım amiin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah Sat tarihine göre 4+6 olman gerekiyordu değil mi? 5+3 ise erken döllenme mi olmuş? Benim de 7 Temmuz sat. Uygulamada 4+5 yazıyor bende
Evet canım normalde 4+6 olmam gerekiyordu ama doktor ultrasonda 5 +3 gördü dün sanırım erken döllenme bende uygulamada senin gibi görüyordum düşünüyorum bir yanlışlık falan var diye ama bu Arada aynı anda hamile kalmışız canım

Evet canım aynı anda olmuş Bakalım cuma günü benim minik görünecek mi kalp atışı için tekrar çağırdı mı doktor

Merhaba canım haber vereyim dedim. Çok şükür keseyi gördük, tam tahmin ettiğimiz gibi geç döllenme 5 gün geride. 5+1 çıktı. Yolk sac da çok net göründü, boş gebelik değil. Aşağıda değil yerleşim yeri güzel kanama alanı yok ner şey yolunda dedi

Evet canım aynı anda olmuş Bakalım cuma günü benim minik görünecek mi kalp atışı için tekrar çağırdı mı doktor
Görünür canım çünkü hemen hemen aynıyız 3 gün var aramızda ki cuma günü aynı olmuş olucaksın benimle salı günü kalp atışlarını dinlemeye gidicez bizde bugün sağlık ocağına gittim doktor bazı tahliller istedi sen sağlık ocağına kayıt yaptırdın mı gebelik için

Ayyyyy canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun size ne zaman dinletecek kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…