Kızlar bi bakar mısınız ?

Canım bugün avukat tanıdığıma gittim onunla konuştuk yarına dilekçeyi yazcak beraber savcılığa vermeye gidicez. Yapıyım diyorum sessiz kalmayım sessiz kaldıkça beni ezmeye yine rahatsız etmeye çalışabilir..
haklısın
en doğru kararı vermişsin tebrik ederimm :34:

Tuğçecim bu iğrenç heriften ayrılman isabet olmuş :20: bence hiç muhattap olma hiç bir şekilde ona cevap verme elbet bir gün susar. Onu görmezden gel bırak kendi kendine takılsın. Belalı bir tipe benziyor anladığım kadarıyla :18: Seven insan bunları yapmaz sen uzaksın diye onla vakit geçiriyormuş çok çok çok saçma :44: Bir şekilde canını yakmaya çalışıyor gibi geldi bana :50: ve annene küfür etmesine çok kızdım bayağı aşağılara düşmüş eski sevgilin :20: Salla gitsin davayla falan uğraşma yapman gereken sadece ona cevap vermemek susmak bazen en büyük silahtır..

Dün gece çok düşündüm kızlar kararsız kaldım cesaretim kırıldı sanırım biraz. Hayatını mahvetcem adını çıkarcam vs dedi ya burda evimi biliyor arabayı biliyor bide ben şehir dışında okumaya gidicem oraya gelir bulursa bi şekilde yani en azından huzursuz eder.
En önemliside adımı çıkarması millete beraber olduk bilmem ne diyebilir 3 senelik ilişki evine girip çıkıyordum millette inanabilir bilmiyorum ne yapsam.

Tuğçecim güzelim kimseden çekinme sen boşver milleti git savcılığa en iyisi bu yoksa korktugunu sanar ve buna devam eder..

Tuğçecaan ben vaktinden kaybedersin diye boşver demiştim ama yapılması gereken galiba gitmen çünkü huzursuzsun için huzursuz en önemli şey içinin rahat etmesi. Bence git gereken işlemleri yap hiç kimse kimseyi tehdit edemez ve durduk yerde adını çıkartamaz yok öyle bir dünyaaa :41: avukatın zaten gerekli olan her şeyi yapar bırak bundan sonr ao huzursuz olsun sen rahat ol :34:

Tuğçecaan ben vaktinden kaybedersin diye boşver demiştim ama yapılması gereken galiba gitmen çünkü huzursuzsun için huzursuz en önemli şey içinin rahat etmesi. Bence git gereken işlemleri yap hiç kimse kimseyi tehdit edemez ve durduk yerde adını çıkartamaz yok öyle bir dünyaaa :41: avukatın zaten gerekli olan her şeyi yapar bırak bundan sonr ao huzursuz olsun sen rahat ol :34:

Kararımı verdim gibi canım tabi değiştirmezsem yarına :)
Hiç kendisiyle ailesiyle falan muhattap olmadan savcılığa gitcem direk onlarda gerekeni yapsın uzaklaştırma mı para cezasımı artık ne olcaksa en azından huzursuz olsun.

Kararımı verdim gibi canım tabi değiştirmezsem yarına :)
Hiç kendisiyle ailesiyle falan muhattap olmadan savcılığa gitcem direk onlarda gerekeni yapsın uzaklaştırma mı para cezasımı artık ne olcaksa en azından huzursuz olsun.

Aynen birazda o huzursuz olsun şekerim erkeklerin kzılara bulaşmaması gerek :41: ne yaptın gidip dilekçe falan mı verdin? :1:

Bugün avukatla görüştük dilekçeyi aldım yarının tarihini atmış yarın vermek zorundayım yani ama ben hala kararsızim. Tek korkum zarar vermesi bize değil ama evimize arabamiza.. bide duygusal olarak yaralaniyorum. . Çıkmaza girdim ama bilmiyorum.

Back
X