- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem tanıyamıyorum diyorsun hemde cinsel obje gibi düşünen biriyle görüşmek istiyorsun hayatında biri mu olması lazımolabilir safım ben ilk çıktığı kişiyle evlenen saf benim . Erkekleri tanımıyorum ki . Onlara Nasıl davranacağımı da bilmiyorum
Aslında cinsellik açısından konuştuk bazı şeyleri ve mantıklı geldi. Biz epey uzak şehirlerde yaşıyoruz. Sırf cinsellik düşünecekse neden bu kadar uzak olan birini tercih etsin. Ayrıca arayıp ta bulamicak durumda olan biri değil tipi mesleği maddi durumu vs düşünülürse. Ama ben tabi ki tedbirli olucam
Aynen bencede birlikte olsam mi diye konu acamadin da sanki boyle bir konu actim gibi havan var illa birlikte olacaksan git sana kim ne diyebilir ama bu tarz küçük numaralari yutma eminim o kadin o gun o evde olmayacak ama adam oyle demeyecek ya onemli bir hasta olacak ya ona gidecek ya acil biri çağıracak oraya gidecek minareyi calan kilifini hazırlayacak yaniİstemem yan cebine koy gibi geldi bana, sen de istiyo gibisin, en azından korkmuyorsun is oraya gelirse de amaaaan yaparım gibi bir hava var sende
Hayır bir de o kocalardan canlarını zor kurtarıyorlar, can havliyle kaçıp boşanıyorlar, 2 yıl sonra başka bir kıroyu kollarına takmış oluyorlar. Vallahi anlamıyorum ben. Bir de evlenirse buraya kaynana kaynata derdi değil üvey kızım şöyle böyle diye de konu açacak haberi yok.Boşanır boşanmaz nasıl bir cesaretle insanlar hemen böyle ilşkiye başlıyor anlamıyorum. Bundan sonra ki kararlar iki değil bir kaç kere düşünülerek alınması gerekirken. Herkes bana sende "deli cesareti" var dediği halde ben yapamam.
Hele ki kadını bir cinsel obje, et yığını olarak gören, daha tanışır tanışmaz yatak odasına atmayı hesaplayan bir adamla asla. Ben o düşüncesinin değiştiğini sanmıyorum, taktik değiştirmiştir.
Hayır bir de o kocalardan canlarını zor kurtarıyorlar, can havliyle kaçıp boşanıyorlar, 2 yıl sonra başka bir kıroyu kollarına takmış oluyorlar. Vallahi anlamıyorum ben. Bir de evlenirse buraya kaynana kaynata derdi değil üvey kızım şöyle böyle diye de konu açacak haberi yok.
Hayır bir de o kocalardan canlarını zor kurtarıyorlar, can havliyle kaçıp boşanıyorlar, 2 yıl sonra başka bir kıroyu kollarına takmış oluyorlar. Vallahi anlamıyorum ben. Bir de evlenirse buraya kaynana kaynata derdi değil üvey kızım şöyle böyle diye de konu açacak haberi yok.
Neee inanmıyorum yaaa hadi 2 yil olsa cinsellik icin istiyor bu hatun derimde 2 ay sonra baska biri hem de cinsellik temali biri bir dur yaa kalbinin acisi dinsin bu ne acele ex kocana nispet mi pesindesin2 yıl bile değil 2 ay önce boşanmış konu sahibi
Kızlar siz galiba çık fazla Türk filmi izliyorsunuz. Oldu olacak bir de gazozuma ilaç koyacak deyin olsun bitsin. Şaşırdım doğrusu. Benim de bi aklım fikrim var. Karşımdaki kişi de yaşını başını almış olgun biri.
Valla sen hele bi git bakalim aklin fikrinle adama dur istemiyorum dediginde saan ne cevap verecek bence sen fazla yabancı film izliyorsun bu ulkede ne kadinlar ne kizlar öldüler boyle libido manyaklari yuzunden hadi git gel sonrasini sonra konusalim bu kadar güveniyorsun adama mademKızlar siz galiba çık fazla Türk filmi izliyorsunuz. Oldu olacak bir de gazozuma ilaç koyacak deyin olsun bitsin. Şaşırdım doğrusu. Benim de bi aklım fikrim var. Karşımdaki kişi de yaşını başını almış olgun biri.
Niye buraya yazanların bi aklı fikri yok mu akılsız mı herkesMadem aklınız fikriniz var bir dahaki sefere buraya yazıp bize sormazsiniz
O zaman
Tamam görüştükten sonra mutlaka size yazıcamValla sen hele bi git bakalim aklin fikrinle adama dur istemiyorum dediginde saan ne cevap verecek bence sen fazla yabancı film izliyorsun bu ulkede ne kadinlar ne kizlar öldüler boyle libido manyaklari yuzunden hadi git gel sonrasini sonra konusalim bu kadar güveniyorsun adama madem