• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakar mısınız

Niye buraya yazanların bi aklı fikri yok mu akılsız mı herkes

Yoo
Buraya yazanlar bin bilsem de bir bileme danışayım diye hareket ediyor
Size onca kişi aynı şeyi yazmış demek ki bir bildiği var o kişilerin öyle diyorlar dikkate alayım demiyorsunuz da siz hala dalga geçer gibi aa ama o kadar da degil benim de aklım fikrim var diyorsunuz

İnşallah yaniliyoruzdur da siz haklı çıkarsınız

merhabalar konu sahibi..şu yorumu yapmadan edemedim..bu sizin ikinci evliliğiniz olacak yani adımlarınızı daha dikkatli atmalısınız.iyi bir yuva kurmak için temkinli olmalısınız.ama siz görünen köyü hala görmemezlikten geliyorsunuz.bence bu adam çok güvenilir biri değil.ikinci kez hayal kırıklığına uğramamanızı dilerim.

Bir adam var,yüz yüze hiç görüşmeden ilerlemiş bir ilişki yokken ısrarlı cinsellik konuşmaları yapıyor, sonra sen net bir şekilde evlenmeden olmaz diyorsun ve hiçbir şey demeden seni her yerden engelliyor

Sonra bir gün mail geliyor bu defa evlilikten bahsediyor sana hak veriyor buluşalım annemle tanış diyor, ilk yüz yüze buluşma evde olacak, güya anne de orda olacak

Biz çok film izlemiş oluruz inşallah hayırlara vesile olsun

merhabalar konu sahibi..şu yorumu yapmadan edemedim..bu sizin ikinci evliliğiniz olacak yani adımlarınızı daha dikkatli atmalısınız.iyi bir yuva kurmak için temkinli olmalısınız.ama siz görünen köyü hala görmemezlikten geliyorsunuz.bence bu adam çok güvenilir biri değil.ikinci kez hayal kırıklığına uğramamanızı dilerim.

Kız ne ikinci evliliği ortada fol yok yumurta yok. :) kendi kendine gelin güvey olmuş..

Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.

Düzenleme :
Kızlar bu sabah konuştum. Evlenmeden bişeyler yasayamayacagimi söyledim. Ve beni terk etti. Tek kelime dahi etmeden hem de. Beni her yerden engellemiş. Şu an çok huzurluyum. Kurtuldum

Düzenleme 2: kızlar merhaba. Bu konu üzerinden bir ay geçti. O kişi beni unutamamış. Ben de onu her yerden engellemiştim. Bir hafta önce mail attığını fark ettim. Ve dayanamadım aradım. Konuştuk. Senden çok etkilendim unutamadım dedi. Açıkçası ben de ondan çok etkilenmiştim. Tabi ki cinsellik konusunu konuştuk. Bir daha konuyu açmicam seni kaybetmek istemiyorum dedi. Bir haftadır konuşuyoruz konu hiç açılmadı. Önümüzdeki hafta sonu görüşücez. Bu kez evlilikten falan bahsetmeye başladı. Görüştüğümüzde annesiyle birlikte kahve içebileceğimizi söyledi. Sanırım en de güveniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Boşandınız. Bi adam size ilk buluşmada beraber olabileceğinizi söylüyor. Olmayacağım diyince terk ediyor. Sonra aradan bir ay geçiyor. Sizi kaybetmek istemiyor. Hikayeler uyduruyor. Sizde buna inanıyorsunuz. Pes diyorum yani. Demekki yeterince boşanmanın Acısını yaşamamışsınız. Yeni dertlere ihtiyacınız var. Hayırlı olsun ne diyim

Hiç görmediği adamla mail yoluyla evlilik kararı almaya çalışmak, daha boşanalı 2 ay olduğu halde koca derdine düşmek...
Kalkıp adamın evine git annesiyle tanıştırcak beni mihi ^.^ diye, sonra BDV'de tecavüz etti ne yapmalıyım, polise gitmeli miyim diye konu açarsınız anca. Tövbe Ya Rabbi ya sen akıl mantık ihsan eyle.

Konu sahibi yorumları okumadım ama gördüğümü söyleyeyim.
Adam cinsellik diyor, rahatsız oluyorsunuz evlenmeden olmaz diyorsunuz adam sizden ayrılıyor.
Aradan zaman geçiyor bu sefer de tamam evlenelim gel annemle tanış diyor.

Bence adam sizle sevişmek için gel evlenelim annemle tanış ayağı yapıyor.
Aman tenhada buluşayım demeyin.

Ben olsam tırsardım:)

Annesiyle kahve bahanesi ile eve davet edip artniyetini bile gösterebilir. Çocuk da değilsiniz, boşanma tecrübeniz var.

Uyanık olmanızı tavsiye ederim.

Aslında cinsellik açısından konuştuk bazı şeyleri ve mantıklı geldi. Biz epey uzak şehirlerde yaşıyoruz. Sırf cinsellik düşünecekse neden bu kadar uzak olan birini tercih etsin. Ayrıca arayıp ta bulamicak durumda olan biri değil tipi mesleği maddi durumu vs düşünülürse. Ama ben tabi ki tedbirli olucam
Bulamamıştır derken birileriyle görüşmüştür belki ama herkese bu şekilde yaklaştıysa o kızlar da arkasına bakmadan kaçmıştır
Sen ilk eşinden neden ayrıldığını öğrendin mi sanırım daha önce de sordum ama bu önemli bi konu bence

Bulamamıştır derken birileriyle görüşmüştür belki ama herkese bu şekilde yaklaştıysa o kızlar da arkasına bakmadan kaçmıştır
Sen ilk eşinden neden ayrıldığını öğrendin mi sanırım daha önce de sordum ama bu önemli bi konu bence
Öğrendim sorduğum tüm sorulara cevap veriyor. Bazı arkadaşlar beni yanlış anlıyor. Ben hemen evlenmeyi düşünmüyorum. Tabi ki Tanicam önce. Emin olursam ailem de kabul ederse evlenebilirim. Henüz çok erken benim için de.

Merhaba kızlar ben eşimden ayrıldım. Bi tanıdığım aracılığı ile biriyle görüşüyorum. Bu kişi 4 yil önce eşinden ayrılmış. Bir kızı var. Bu bizim için sorun değil. Ancak bu kişi sürekli cinsellik hakkında konuşuyor. Sadece telefonla görüşüyoruz. Bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz. Ve ilk buluşmaimzda birlikte olabileceğim izi söyledi. Ben tabi ki istemiyorum.ancak onun bu konulardan sıklıkla bahsetmesi normal mi. Bu arada biz çok uzagiz birbirimize. Ben zaten haxiranda o olsa da olmasa da onun yaşadığı yere tayin isticem. Bu arada evliliği çok istediğini ancak korktuğunu söylüyor. Kafama takılan tek şey neden cinsellik konusunda bu kadar rahat. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum. Lütfen yardım edin.

Düzenleme :
Kızlar bu sabah konuştum. Evlenmeden bişeyler yasayamayacagimi söyledim. Ve beni terk etti. Tek kelime dahi etmeden hem de. Beni her yerden engellemiş. Şu an çok huzurluyum. Kurtuldum

Düzenleme 2: kızlar merhaba. Bu konu üzerinden bir ay geçti. O kişi beni unutamamış. Ben de onu her yerden engellemiştim. Bir hafta önce mail attığını fark ettim. Ve dayanamadım aradım. Konuştuk. Senden çok etkilendim unutamadım dedi. Açıkçası ben de ondan çok etkilenmiştim. Tabi ki cinsellik konusunu konuştuk. Bir daha konuyu açmicam seni kaybetmek istemiyorum dedi. Bir haftadır konuşuyoruz konu hiç açılmadı. Önümüzdeki hafta sonu görüşücez. Bu kez evlilikten falan bahsetmeye başladı. Görüştüğümüzde annesiyle birlikte kahve içebileceğimizi söyledi. Sanırım en de güveniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

Evettt hatırlıyorum okumuştum konunu.
Seni korkutmak istemem ama kesinlikle işi inada bindirmis ve istediğini almak için ugrasacak...

Kesinlikle ilk buluşmayı ve hatta bir kaç buluşmanizi dışarıda bir ortamda yapın derim..

Öğrendim sorduğum tüm sorulara cevap veriyor. Bazı arkadaşlar beni yanlış anlıyor. Ben hemen evlenmeyi düşünmüyorum. Tabi ki Tanicam önce. Emin olursam ailem de kabul ederse evlenebilirim. Henüz çok erken benim için de.
Yaşadığın ikilemi anlıyorum sanırım bazı özelliklerinden dolayı aklına yattı olumlu düşünüyorsun ama yine de bu tip davranışları seni tedirgin ediyo eğer imkanın varsa sen onu evine çağır ailenle beraber görüşün hem yalnız kalmamış olursunuz hem de büyüklerimiz hayatta daha çok tecrübeli ve insan sarrafı bizim göremediklerimizi görürler

Yaşadığın ikilemi anlıyorum sanırım bazı özelliklerinden dolayı aklına yattı olumlu düşünüyorsun ama yine de bu tip davranışları seni tedirgin ediyo eğer imkanın varsa sen onu evine çağır ailenle beraber görüşün hem yalnız kalmamış olursunuz hem de büyüklerimiz hayatta daha çok tecrübeli ve insan sarrafı bizim göremediklerimizi görürler
Can'ım zaten onun yaşadığı yere bir saat mesafede ablam yaşıyor. Gidince onunla da buluşucaz. Yani o kadar da ürkütücü bişey değil. Ailem görüşeceğimi biliyor. Bakalım hayırlısı. Olanları yazıcam burda. Umarım yanılmam.

Düzenleme :

Arkana bakmadan kaç derim. Sakın güvenme istediğini elde etmek adına oyun oynuyor aklında kalma sebebiniz seninle yaşayamadıklarıdır en azından ben öyle düşünüyorum inşallah sonu sizin için hayırlı olur:KK52:

adam cinsellik dışında ne konuştu da etkilendiniz? magandanın biri gibi geldi bana. o öyle konuşurken siz ne cevap veriyordunuz? neyinden etkilendiniz arkadaşım?

Back
X