• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakarmısınız lütfen...

Gunay benim 11 yumurtadan sadece 2 tanedi dollendi ve 2 tanesi yerlestirildi. unutma ki sadece 1 tane bile yeterli! onemli olan sayi degil kalite. kalitesli embriyolarin oldugu surece hicbir sorun yok! eger yasin 30dan kucukse zaten 3 taneden fazla yerlestirmemeleri lazim cogul gebelik riskini onemek icin. eminim hersey cok guzel olacak! moralini yuksek tut! a.s

Bir de canım döllenipte sonra bölünmemesi mümkünmü?benim en çok korktuğum şey hiç birinin bölünmemesi..

sorun kımdeydı canım benım esımdeydı öyle olanda oluyo canım benım de döllenıp döllenme konusu kafamı karıstırdı ozaman ama kötü düşünmeyelım iyi olsun öyle değilmi ?

Bir de canım döllenipte sonra bölünmemesi mümkünmü?benim en çok korktuğum şey hiç birinin bölünmemesi..

mumkun. hucre sayisi istenilen coklukta olmayabilir. ama sen cok gencmissin canim. herhangi bir problem yasayacagini dusunmuyorum embriyo kalitesi acisindan. 6-8 hucreli ve dusuk fragmantasyonlu oldugu muddetce 1 embriyon olsa yeter! senin sayina bakinca da en az 1 tane olacagina eminim ben. hic endiselenme! ne zaman transferin?

mumkun. hucre sayisi istenilen coklukta olmayabilir. ama sen cok gencmissin canim. herhangi bir problem yasayacagini dusunmuyorum embriyo kalitesi acisindan. 6-8 hucreli ve dusuk fragmantasyonlu oldugu muddetce 1 embriyon olsa yeter! senin sayina bakinca da en az 1 tane olacagina eminim ben. hic endiselenme! ne zaman transferin?

Pazartesi olucakmış ama duruma baglı dediler salı günü ve ya cuma günü de ola bilir dediler...

mesela canım bızım 2.gün transferıydı 1i 4 hücrelı diğer ikisi 5 hücrelıymış bende korkuyodum 6 8 hücreden bahsediyolardı nette acaba iyi döllenmemiş midir diye düşünüp duruyodum olur canım hersey yolunda gider inşallah moralını yüksek tut tamam mı canım kafana takma fazla bak benım gibi taktığınla kalırsın sonra

canım yazdım ama sen okumamışsın herhalde canım.negatifimmmm.seninde hakkında hayırlısı olsun canım.yaş itibariyle iyide olacağını düşünüyorum.pozitif sonuçlar dileğiyle........

Ay okumamışım ya.Geçmiş olsun canımcım :(.Üzme kendini.ınşallah bir dahaki sefere ihtiyac kalmaz da kendiliğinden kalırsın canım benim

Kızlar merhaba.Kızlar ya dün yumurtalarım toplanmıştı.Bu gün aradım kaç tane yumurtam döllenmiş diye.17 yumurtadan 7 tanesi işleme girdi 4 tanesi döllenmiş dediler.7 tanesi işleme girdi ne demek anlamadım ben?
Kızlar döllenmiş yumurtam çok az dimi senağlama?
Bir de pazartesi saat 3 de transfer var dediler?
Kızlar benim hamile kalma şansım varmı ??
Cevapları böğle beklemiyordum çok üzgünüm.Yardım edin kızlar ne olur.Bilgilerinizi paylaşalım lütfennsenağlama

merhaba canım boşuna umutsuzluğa kapılma allahın takdiridir bu 1 tane yumurta ile hamile kalanda var 30 yumurtayla tutmayanda var allahım yardımcın olsun benimkilerede düşük kaliteli demişti drum o yüzden 4 tane koyduk dedi ama hepsi tuttu çok şükür transferin hayırlı olsun inşallah çok güzel haberlerini alırız öpüyorum

Back
X