• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakarmısınız lütfen !!

ayln35

Kalbimin tek sahibi...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
293
77
38
kızlar benim bi sorunum var.ne kadar çok dikkat etsemde (uzun zamandır yoktu ama yine başladı) vajinal enfeksiyon yaşıyorum.ilişki sonrası müthiş bi koku oluyor.çok rahatsız edici bişey.bi ara fitili vardı kremi falan onu kullandım.iyi gelmişti.yarın yine almayı düşünüyorum.benim sorum şu... vajinal sabun ve hoş koku verici oranın ph ile uyumlu parfüm varmı.varsa isimlerini yazarmısın.bu arada yoğurt bu tarz şikayetler için çok faydalıymış başladım bakalım ne olcak.sizinde tavsiyeleriniz varmı acaba bu koku için.

kızlar benim bi sorunum var.ne kadar çok dikkat etsemde (uzun zamandır yoktu ama yine başladı) vajinal enfeksiyon yaşıyorum.ilişki sonrası müthiş bi koku oluyor.çok rahatsız edici bişey.bi ara fitili vardı kremi falan onu kullandım.iyi gelmişti.yarın yine almayı düşünüyorum.benim sorum şu... vajinal sabun ve hoş koku verici oranın ph ile uyumlu parfüm varmı.varsa isimlerini yazarmısın.bu arada yoğurt bu tarz şikayetler için çok faydalıymış başladım bakalım ne olcak.sizinde tavsiyeleriniz varmı acaba bu koku için.

Doktora neden gitmiyorsunuz mantar vb durumlar olabilir ayrıca genital bölgeye parfüm hoş kokulu deolar hatta sabun sürmek bile çok zararlı doktorlar tavsiye etmiyor güzel koksun diye bu tür ürünleri kullanırsanız sağlıgınızdan olursunuz.

O parfümler çözüm değil malesef. Bir süreliğine kokuyu bastırır ama mantarını azdırır.

o koku giderici temizleyici jeller vs sanıldığının aksine yarardan çok zarar getirir. o tür şeyler vajinada kuruluk yaptığı için mantar türü enfeksiyonlar daha çabuk gelişir jinekologlar kesinlikle o tür şeyler önermiyo hatta vajinaya vücut şampuanı dahi sürmeyin saf su ile temizleyin diyolar

Back
X