Arkadas lar 36 haftalik hamileyim ana gogus ucu sorunum var kendimi bildim bile li şu ara iyice kabuk kabuk oldu ucu.cildiye nasır deyip ilaç verip yolladi hep.şu an hamileyken krem kullanamıyorum verdiği. Ayva suyu dediler yaptım zeytinyağı denedim kısa süreli çözüm. Hemen pürüzsüz olsun istiyorum ya bebek ememezse çok endişeliyim. Çözüm bilen varsa rica ediyorum lütfen
Lansinoh Göğüs Ucu Kremi var canım.. emzirirken de kullanabildiğin bir krem.. bir de onu dene istersen.. hamilelikte bebeğe zarar verecek bir krem değil ayrıca..
Arkadas lar 36 haftalik hamileyim ana gogus ucu sorunum var kendimi bildim bile li şu ara iyice kabuk kabuk oldu ucu.cildiye nasır deyip ilaç verip yolladi hep.şu an hamileyken krem kullanamıyorum verdiği. Ayva suyu dediler yaptım zeytinyağı denedim kısa süreli çözüm. Hemen pürüzsüz olsun istiyorum ya bebek ememezse çok endişeliyim. Çözüm bilen varsa rica ediyorum lütfen
Merhaba
36. haftaya girmişsin doğuma az kalmış tebrikler şimdiden. Doğumu tetikler diye göğüs ucu ile çok fazla oynamayı tavsiye etmezler ama eczaneden yumuşak formlu göğüs ucu kremlerinden birini edinip yavaş yavaş hassas dokunuşlarla göğüslerini bebeğine hazırlayabilirsin tavsiye ederim. İlk doğumumdan evvel son 1 ay çatlak kremimi sürerken göğüs kremimi de uygulayıp günlük bakım rutinime dahil etmiştim. Bebeğimle ilk kucaklaşmamızda hazır olan yumuşak uçlu mememi kaptı :) geçen ay zor bıraktı :) ilk bir hafta biraz zordu canım yandı her iki saatte bir kremle yumuşattım. Kremlemekten korkma ve bebeğini emzirmekte kararlı ol tavsiyem budur :)