kızlar bi bakın hele bişi sorcam :)

nisanyagmru

Her konuşmak isteyişinde, ona bakıp susmaktır aşk…
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
499
194
53
kızlar bu yaz erkek arkadaşımı ailemle tanıştıracağım bayram sonunda da nişan düşünüyoruz tabi sadece ikimizin fikri dicem o ki şimdi ramazan başlıyor ya yarın ramazan ayı içerisinde kız isteme falan olabilir miki?

olabilir ama bayram arkasına olsa hem size kolaylık hem onlara ..
kardeşimi verdik bizde daha yeni .. ekimde nisan insallah .. :123:

bence iftara davetiyle güzel bi tanışma olur...kız isteme vs olcaksada yine iftra sonrası olabilir.tabi sizin yoğunluk durumunuza bağlı...çünkü ramazan baya yorucu geçiyor

Olabilir tabi neden olmasın

Hazırlıklar falan yorulabilirsiniz oruç tutuyorsanız,tabi yinede siz bilirsiniz madem böyle bir düşünceniz var hem iftara davet edip iftardan sonrada isteme programı yapabilirsiniz.

olabilir ama bayram arkasına olsa hem size kolaylık hem onlara ..
kardeşimi verdik bizde daha yeni .. ekimde nisan insallah .. :123:

inşllah allah tamamını erdirsin:) bayram arkası olsa daha çok uzayacak o yüzden uzamasın die :)

Hazırlıklar falan yorulabilirsiniz oruç tutuyorsanız,tabi yinede siz bilirsiniz madem böyle bir düşünceniz var hem iftara davet edip iftardan sonrada isteme programı yapabilirsiniz.

oruç tutuyoruz ama ben çalışmıyorum hep evdeyim o yüzden çok fazla problem olmaz gibi. bende sizin gibi düşünüyordum önce güzel bir iftar ardından isteme falan :)

Gönüller istedikten sonra neden olmasın ki?
Ama istemeyince Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır..

oruç tutuyoruz ama ben çalışmıyorum hep evdeyim o yüzden çok fazla problem olmaz gibi. bende sizin gibi düşünüyordum önce güzel bir iftar ardından isteme falan :)

Tanışma olmadan direk istemeye geleceklerse iftara gelmeleri çok anlamlı olmaz.
Ama önce bir tanışma merasimi olsaydı geçmişte iftar ve sonrasında kız isteme olurdu. İftardan sonra gelecekler mecbur. Bence yani..

isteme olacaksa ve daha yeni tanışılıyorsa
iftar falan abartı olur bence de
çaya gelseler diyeceğim ama oda 10 u bulur
bilemedim

o zaman tanışma evde değilde dışarıda iftar şeklinde nasıl olur sizce :26:

valla benim istemem ve sözümde ramazan ayında olmuştu iftardan sonra çokta iyi olmuştu...

valla benim istemem ve sözümde ramazan ayında olmuştu iftardan sonra çokta iyi olmuştu...

gerçekten peki nasıl yaptınız tanıştırma işini falan hepsi bir arada mı oldu tanışma iste gibi yok teker teker mi önce tanışma başka bir gün isteme gibi mi:44:

Ramazan'da oldu benimki.
10-10.30 gibi geldiler sanırım.
Uzun da oturamadılar, iyi oldu

isteselerde uzun oturamazlar zaten babam çok heyecanlanır çünkü ablamınkinde buram buram ter dökmüştü eniştemler erken kalkmak zorunda kalmışlardı ramazanda değildi üstelik

Kanımca olmaz canım çünkü bizde öyle planlıyorduk büyükler ramazanda olmaz falan dediler bizde öncesine aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…