- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- 53
- Konu Sahibi nisanyagmru
-
kızlar bu yaz erkek arkadaşımı ailemle tanıştıracağım bayram sonunda da nişan düşünüyoruz tabi sadece ikimizin fikri dicem o ki şimdi ramazan başlıyor ya yarın ramazan ayı içerisinde kız isteme falan olabilir miki?
Hazırlıklar falan yorulabilirsiniz oruç tutuyorsanız,tabi yinede siz bilirsiniz madem böyle bir düşünceniz var hem iftara davet edip iftardan sonrada isteme programı yapabilirsiniz.kızlar bu yaz erkek arkadaşımı ailemle tanıştıracağım bayram sonunda da nişan düşünüyoruz tabi sadece ikimizin fikri dicem o ki şimdi ramazan başlıyor ya yarın ramazan ayı içerisinde kız isteme falan olabilir miki?
olabilir ama bayram arkasına olsa hem size kolaylık hem onlara ..
kardeşimi verdik bizde daha yeni .. ekimde nisan insallah .. :123:
Hazırlıklar falan yorulabilirsiniz oruç tutuyorsanız,tabi yinede siz bilirsiniz madem böyle bir düşünceniz var hem iftara davet edip iftardan sonrada isteme programı yapabilirsiniz.
kızlar bu yaz erkek arkadaşımı ailemle tanıştıracağım bayram sonunda da nişan düşünüyoruz tabi sadece ikimizin fikri dicem o ki şimdi ramazan başlıyor ya yarın ramazan ayı içerisinde kız isteme falan olabilir miki?
inşllah allah tamamını erdirsin:) bayram arkası olsa daha çok uzayacak o yüzden uzamasın die :)
ya aksam gelsinler ramazanda olmadı
oruç tutuyoruz ama ben çalışmıyorum hep evdeyim o yüzden çok fazla problem olmaz gibi. bende sizin gibi düşünüyordum önce güzel bir iftar ardından isteme falan :)
bu akşam mıbu akşam imkansız haftaya kpss sınavından sonrası için
valla benim istemem ve sözümde ramazan ayında olmuştu iftardan sonra çokta iyi olmuştu...
Ramazan'da oldu benimki.
10-10.30 gibi geldiler sanırım.
Uzun da oturamadılar, iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?