kızlar bi bakın yazıma bi yardım n olur :((

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
benim ciddi düşündüğüm bi ilişkim vardı tabi karşı tarafta ciddi düşünüyodu neyse ben buna son zamanlardır çocuksu hareketlerde bulundum aslında haklı olduğum konularda vardı ama öyle çok büyük ne biliyim ihanet ne biliyim büyük bi olay yaşamadık tbi bu yoruldu bitirdi ilişkiyi buda bana koydu ben aradım bunu bugün akşam,görüşmek istedğimi söyledim yüz yüze konuşalım dedim yok dedi ağladım telde yalvarıyorum yakarıyorum yok diyo nasıl zoruma gitti nasıll bi yandan da konuşuyo kapamıyo teli, hatalarımı yüzüme çarpıyo feln neyse normalde hiç öyle bi yapım yoktur yalvarmak gibi..sonunda ikna oldu tamam dedi.

kızlar pazartesi görüşcez aklımdan etkilemek ve yeniden kazanmak geçiyo tbi bunu başarmak istiyorum mücadele etmek istiyorum bitmemeli..hem görünüşte hem fikri olarak onu etkilemek istiyorum ne söylüyüm neler yapayım bi yardım edin da.bu arada yaşımı belirtiyim ben 20 o 25 yaşında olgun biri yani.bi çare bulun nolurrr

Hem kendine karşı hem de ona karşı dürüst ol. Pazartesiye kadar otur düşün. Sen bu çocukla barışmayı neden bu kadar istiyorsun? Gerçekten sevdiğin için mi, yoksa terkedildiğin için mi? Elbette ki seviyorsundur ama kendi hislerinden %100 emin olarak çık karşısına. Bi düşün, bu adam seninle barışmasa da onu sevmeye devam edebilecek misin? Eğer hislerinde samimi olduğuna emin olursan, sıra ona karşı dürüst olmana gelir. Pazartesi git ona, kendi kendine düşündüklerini ve aldığın kararları dürüstçe anlat. Eğer o da seni gerçekten seviyorsa mutlaka bir şans verecektir.

yaa onu ikna edemezsen bile sorun yok biraz zaman geçince sana dönmeye çalışır... bu hiç şaşmaz canım ama asıl mesele senin onu geri isteyip istemeyeceğinde...

canım çok doğru söylemişin şöyleki ben bu çocuğu 2 senedir tanıyorum 2 senedirde uzaktık birbirimize mesafe olarak şimdi yanındayım yani yanında sayılırm görüşebilme ihtimalimiz var yani.2 senedir atamadım içimde saklı bu.olmuyo bitemedi.gerçekten seviyorum.o ciddi düşündü benle teyzesiyle ananesi var onlarla tanıştırdı hani desem ki beni oyalıyo niye öyle bi davranşta bulunsun.her neyse terkedildğim için asla değil bende terkettiğim zaman ben o döndü hep o adım attı 2 aydır çok çektirdim pişmanım akıllandım.anlatcam kendimide inş şans verir.hiç umudu yok ama(

yaa onu ikna edemezsen bile sorun yok biraz zaman geçince sana dönmeye çalışır... bu hiç şaşmaz canım ama asıl mesele senin onu geri isteyip istemeyeceğinde...

vallahi hiç öyle görünmüyo pazartesi belli olcak işte umarım düzelir kafayı yedim çok seviyom ://

vallahi hiç öyle görünmüyo pazartesi belli olcak işte umarım düzelir kafayı yedim çok seviyom ://

bak bence en kötü ihtimalle ayrılırsınız ve 1 ay içinde seni tekrar arar. garnet demişti dersin

bak bence en kötü ihtimalle ayrılırsınız ve 1 ay içinde seni tekrar arar. garnet demişti dersin

o 1 ay var ya 1 yıl gelir bana öyle deme bişe kalmadı içimde dedi bana ya ( nasıl söyledi bunu bana nasıllll

Bu kanıtlanmış bir gerçektir ki sevdigin adamı çekmek istiyorsan yalvaran gurursuz küçük bir kızmıışn gibi değil güçlü bir kadınmışın gibi dimdik karşısında durarak yapıcaksın bunu.Ben de senin gibiydim çünkü bana ne dedi biliyomusun ben güçlü kadın istiyorum dedi.Ayakta durabilen sözlerim karşısında kendini ezdirmeyecek bir kadın.Şimdi artık ben sesszliğimi koruyorum çok çoook özlesemde inadımdan mesaj atmıyorum. Çünkü o öbür türlü benden hoşlanmadı ilgisini çekmedi ama ben böyle olduğumda üstüme düşüyor hoşuna gidiyor.Artık konuşurken hoop laflarına dikkat et diyebiliyorum :) Ama bununda bi sınırı yok değil biraz efeleşince hemen yerini bil diyoo anlıyorumki abartmışım hemen düzeliyorum

Bir şekilde etkiledin diyelim..
Seni sevmiyorsa istemiyorsa dış görünüşünle yada fikirlerinle onu ne kadar etki altında tutabilirsin ki?
Seni seviyorsa zaten barışırsınız böyle oyunlara gerek kalmaz.

Olmuyorsa zorlamamak lazım..

Kimseye yalvarmamayı ilke edinin kendinize..

Allah sevdiğiniz kadar sevildiğiniz biri ile karşılaştırsın sizi

hmm 25 yasında hakkaten cok olgunmuş canım

güzelim yalvarırsan ısrar edersen etkıleyemezsın kı onu.kendını cekersen etkılersın.erkekler ıyılıkten anlamaz.hem yakısıyor mu bır bayana erkege yalvarmak

canım suçlu ben idim öyle davranmak zorunda kaldım yoksa hiç yapmadğm bişe tbki.neyse aramıcam bundan sonra böyle bi karar aldım n olur sizde destek çkın bana.n duygusuz adammş telde konuşuyorum hüngür hüngür ağladım tutamadım kendimi tık yok bi başkası olsa dayanamazdı hem kadını ağlatmak günah bide ya ( her neyse dediğm gibi ararsada cvp vermicem kendini bişe sanıyo totosu kalktı afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…