- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Bu gayet normal bence.
Kendime kızmaya başladım ama ben iyicekötü veya art niyetim yok asla olamaz da zaten ama ben bu merak tan nasıl kurtulacağım onu bir bulabilsem
Çok zor..
Kendimden biliyorum :)
Zarar verdiğini de düşünmüyorum.
bekar mısınız ?Kızlar Selamlaraklıma takılan bir durum var kendi kendime cevabını bulamıyorum özel bir sektörde tekstil mühendisi olarak çalışmaktayım masa başındayım müşterilerle mail yolu üzerinden sürekli görüşmekteyiz kimin ile görüşüyorsam maillerin sol alt köşelerinde bilirsiniz imzası mevcut yani isim soy isim çalıştığı departman vs. hemen sosyal ağlardan kendisine bakıyorum nasıl biri görüştüğüm kişi diye, kişinin tipini merak ediyorum bu durum kadın erkek diye ayırmıyorum yanlış anlamayın erkekte oluyor bu kadında çoğu zaman buluyorum isim soy isimden görüyorum sonra kendi ana sayfama geri dönüyorum ama hep bir merak konusu bende bu bundan sonra bakmayacağım kendime diyorum ama merak işte nasıl engel olabilirim bu duruma bir fikriniz var mıdır acaba?
bendede var bu durum
Bende sürekli mailleşiyorum ama bu zamana kadar aklımın ucundan bile geçmedi bakmak
Bende de var
siz bu durumdan kurtulmak için bir şey düşündünüz mü?
merak fena bişiAy kızmayın bana ne olur çok sevindim böyle bir durumu benim gibi yaşayanlar var diye kendimi kötü hissediyordum başkasına da bu durumu söyleyemedim yanlış anlar insanlar diye
Takintilarimdan kurtulmak için genelde kurallar koyuyorum
Bugun Bir kişiye bakacaksin
İki gün hic kimseye bakmayacaksin
Diye kurallar koyuyorum. Zaten bir iki gün kimseye bakmayinca heyecanini yitirirsiniz:)
Ne olacak ki bakın, bişey yok bunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?