Kızlar Bi Bakınız Lütfen

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kızlar Selamlar aklıma takılan bir durum var kendi kendime cevabını bulamıyorum özel bir sektörde tekstil mühendisi olarak çalışmaktayım masa başındayım müşterilerle mail yolu üzerinden sürekli görüşmekteyiz kimin ile görüşüyorsam maillerin sol alt köşelerinde bilirsiniz imzası mevcut yani isim soy isim çalıştığı departman vs. hemen sosyal ağlardan kendisine bakıyorum nasıl biri görüştüğüm kişi diye, kişinin tipini merak ediyorum bu durum kadın erkek diye ayırmıyorum yanlış anlamayın erkekte oluyor bu kadında çoğu zaman buluyorum isim soy isimden görüyorum sonra kendi ana sayfama geri dönüyorum ama hep bir merak konusu bende bu bundan sonra bakmayacağım kendime diyorum ama merak işte nasıl engel olabilirim bu duruma bir fikriniz var mıdır acaba?

Takintilarimdan kurtulmak için genelde kurallar koyuyorum

Bugun Bir kişiye bakacaksin

İki gün hic kimseye bakmayacaksin

Diye kurallar koyuyorum. Zaten bir iki gün kimseye bakmayinca heyecanini yitirirsiniz:)

bekar mısınız ?

Takintilarimdan kurtulmak için genelde kurallar koyuyorum

Bugun Bir kişiye bakacaksin

İki gün hic kimseye bakmayacaksin

Diye kurallar koyuyorum. Zaten bir iki gün kimseye bakmayinca heyecanini yitirirsiniz:)

Bende heyecan yok ama sadece konuştuğum insan nasıldır nasıl bir kadın mesela merak ediyorum direk hemen isim soyismini yazarım sonra görüyorum kapatıp geçiyorum BENDE KURAL FİKRİNİZİ DENEYECEĞİM UMARIM ETKİLİ OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…