kizlar bi fikir verin evliligimle ilgili...

livalinda

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.950
2.772
333
esimle makul bi askla farkli dunya goruslerine sahip olmamiza ragmen evlendik.dort yil oldu ve bir kizimiz var.ben ozgurlukcuyum o muhafazakar.ben istedigimi giyer ara sira icer gezerdim.o hayatinda icmemis eglenceden de hoslanmayan biri.birbirimizi sevdik ve orta yolu bulmaya calistik.ben evlenmeden once asla ickiyi birakirim demedim senin isyedigin gibi giyinirim demedim.beni cok kisitlamasindan bunalcgmi belirttim.o ara sira icebilirsin engel olmam dedi.evlendik.sinirlar icinde sikistirilmis gibi hissediyorum kendimi.cok kiskanc. kiyafetime karisiyo icmemi istemiyo yilda bir iki defa bile.ustelik icine kapali ve agresif davraniyo.yeri geldi cok agladim yeri geldi alttan aldim yeri geldi konusmaya calistim.yok huzursuzum.nolur bi akil verin.

bile bile lades demişsiniz sanki. ama bu saatten sonra geri adım atmayın. siz ona benle iç demiyorsanız onun da size şimdi içmeyeceksin deme hakkı yok.

ayrıca burda aşırı muhafazakar ablalar başına üşüşür şimdi kafir filan ilan ederler seni. kafana takma. sen nasıl mutlu oluyosan oyle yaşa.

İki zıt kutubun birleşmesi ile çıkan sonuç size evlenmeden karışmam demiş ya ''aslında köprüyü geçene kadar ayıya dayı'' meselesi gibi olmuş bu konularla boşanılmaz bence oturup konuşup orta yolu bulmak lazım.

bi de makul aşk filan demişsiniz sanki çok aşık olmadan mantık evliliği yapmış gibi bi haliniz var. eğer öyleise keşke daha mantıklı birini bulmaya çalışsaydınız. ortak hiç bi zevkiniz yoksa nasıl mutlu olacaksınız ki? sadece içki içmek değil mesele yaşam tarzının kökünden farklı olması durumu var gibi.

Eğer onu seviyorsun evliliginin huzurlu olmasinida istiyorsan birak karissin kiskanc erkek daha iyidir inan seni onemsediginden deger verdugindendir sende seviyorsan onlari yapma bnce

benim evliliğim sizin evliliğiniz gibi aynen. eşim muhafazakar, bense tam tersi. evlenmeden önce bu konuları konuştuk, kimse kimseye karışmayacak diye. ve çok şükür sorunsuz gidiyor bu konuda. bence eşinizi karşınıza alıp bu konuları evlenmeden önce konuştuğunuzu, anlaştığınızı ve şu an eşinizin yaptığı şeylerin haksızlık olduğunu söylemelisiniz. sizin onun herhangi bir faaliyetini engellemeye hakkınız olmadığı gibi, onun da olmadığını anlatın derim.

evlenmeden önce bu konularda orta yolu bulabildiğinize göre tekrar bulabileceğinizi düşünüyorum.

Bile bile lades olmuş sizinkisi ne sen taviz verirsin ne de eşin yurdum erkeğinin kafa yapısı belli çünkü yani uzun ömürlü bir evlilik gibi durmuyor sizin ki

Eşiniz sizi kandırmış maalesef. Bazı genç kızların yaptığı gibi evlenelim de ben onu değiştiririm diye düşünmüş. Size kesinlikle saygısı yok. Sizi olduğunuz gibi sevmiş, müdahale etmeyeceğini söylemiş şimdi de baskı uyguluyor. Koca kadınsınız ne giyeceğinize kendiniz karar veremiyor muymuşsunuz? Hem onun istediği gibi giyinseniz bu seferde bakışlarınuza, gülüşümüze vs kusur bulmayacağının garantisi var mı? Üzgünüm ama ya bu deveyi güdeceksiniz, olmak istemediğiniz bir kadına dönüşüp siZe ait olmayan bir hayatı yaşayacaksınız ya da bu diyardan gideceksiniz. Ben 2.'sini tercih ederdim.

ben ona neden boylesin demiyorum.ic demiyorum.sunu yap bunu giy demiyorum. ben durmadan icen biri de degilim zaten.muhafazakar ablalar kizsin sorun degil.ben kimseyi yadirgamam .esim bana ickiden hoslanmadigini soyledi ama sana engel olmam dedi simdi icince tripli bi hali oluyo.yine bi sey diyemiyo.onu lanetlemek icin girmedim sadece nasil davranmaliyim sasiriyorum artik.kilik kiyafet derken kisa sortlar giyerdim kapri giyiyorum.kolsuz fln giyiyorum kapan demiyo sonucta ama kiskanc.beni sakinip duruyo ve agresiflesiyo poffffff

erkek milleti böyle canım
bende istemediğim konuyu söyledim eşime
şimdi sorun çıkarıyor

Eşiniz kendini bu uğurda sevap kazanmaya adamış, asla dönmez.
Mecburen siz ona uyum sağlayacaksınız..
Keşke sizin gibi düşünüp yaşayan biriyle evlenseydiniz..

Ben taviz vermekten hoslanmam.baska biri gibi olup mutlu olamam.tek sorun bunlar ve kizim var.iyi bi insan esim ve beni gercekten seviyor.kiskanclik torpulense bi onu basaramadim.bosanmak istiyor muyum.hayir.ben cozum ariyorm.onu birakacak kadar kotu bulmuyorum

Huylu huyundan vazgeçmez. Sen nasıl ki içmeyi özlüyorsan o da içmeyen birisiyle devam etmeyi düşünür.
Bence ya alttan alacaksın ya da sürekli huzursuzluk olur.
Yani hayallerinden vazgeçeceksin ki devam edecek.
Yoksa bence hiç içmeyen birisi içen biriyle ömür boyu devam etmez.

Hayat tarzlarınız da kocaman bir uçurum var ve insan belirli bir yaştan sonra da bu görüşlerini değiştirmez ,fıtratı oturmuş bir kere bu kadar sıkıyorsa sizi ve mutlu değilseniz benim evliliğinizi kurtarmak için bir fikrim ve tavsiyem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…