onun muhafazarligina da....muhafazakarsan oyle birine gonul verirsin demek ki degilsin muhafazakar kizlari begenmiyorsun onlarla ilgilenmiyorsin.dotu ayri basi ayri oynuyor kocanizin boylelerine hersey mustehak hic takmayin hayatinizi yasayin[/
Ben sanirim biraz yanlis anlattim muhafazakarlik derken dindar bana gore.bi dini baskisi asla yok.gizu disarda bi tip asla degil.sadik iyi bir baba.kiskanc iste.sonucta denize giriyorum o kadar abarti da degil ama yapi olarak kiskanc beni sakinip duruyo bunaliyorumm
Ben de ona asik oldum mantik evliligi degildi.mantik evliligi yapacak olsam daha rahat birini secerdim.geziyoruz tozuyiruz beraber ama oyle cok dikkat cekici giyinmemi istemiyo.benim ona kilik kiyafette tavuz vermemin sebebi bizim toplumumuzdaki hanzolardi.biraz acik giyinsen bon bon bakmalarAşk evliliği demişsiniz ama, ben hayat görüşüme uygun olmayan birine aşık olamam mesela.
Muhafazakar bir erkek benim ilgilenebilecğim türden bir erkek değil..
Belki sizin için de aslında mantık evliliğidir bu?
Mutlu değilseniz ayrılmanızı öneririm.
Bu hayata bir kere geliyoruz arkadaşım ne çekeceksin?
Evet yukarıda bir arkadaş yazmış.
Aynen öyle yap.
Boşan ye iç ve gez.
Sen nasıl iyi hissedeceksen...
Beni de onu da cok iyi anladiniz. Bir insani neden sevdigini soyleyemiyorsan onu gercekten seviyorsundur.baskayiz ama oyle bitsin gitsin demek kolay degil .o kadarini da haketmiyoruz.idare etmeye calisiyoruz dedigin gibi.onerilerin icin tesk.2niz de haklisiniz..esim muhafazakar bi insan diyosun.muhafazakar kafa yapisi nasildr iste icki icmek gunahtr acik secik giyinmek gunahtr vs die dusunuyodur ve esim bunlari yapio diyip uzuluyodur senin icin, trip atmasi da bu yuzdendir.karisamiyo ama en azndan bugz ediyo normal yani o kafa yapisiyla..bunu degstremezsiniz..e siz de rahat bi insansniz bn hep boleydim sen de beni bole kabul ettin diosun sen de haklisin..ama eşim cok karismiyo sadece trip atyo diosun ki bence bu idare edilcek bi durum cnku dedgm gbi adam da kendi zhnyetne gore hakli.karismasndan iyidir ben olsam orta yolda bulusmaya calisirdm..bunlari bilerek evlenmissem taviz veriyorum die dusunmem fedakarlik yapiyorm die dusunurum..en basitinden gizli icin ne bilim bilmesi gerkemiyo..kiskanma mevzusu fazla boyutta degilse bn sahiplenme gudusunden oldugunu dusunurm hosuma gdio benim:)
4yil oldu canimkac yillik evlisiniz ilk yillar oluyor boyle seyler
Her evliligin sikintilari farklidir canim..burda ne konular var aldatilan mi dersin siddet goren mi ana kuzusuyla evli olan mi dersin neler var..bi yuva kolay kurulmuyo..bekara kari bosamak diye bi laf vardir..bosan demek kolay.yani bu skntlariniz bnce aşilmayacak sikntilar degil ama yine de evliligini en iyi sen bilirsin.otur tart ne kadar etkliyo evliligini huzurunu..ben sahsen uzlasmaci bi kisilige sahibim ve benim uzlasmam icin sevmem gerek..seviyorsam fedakarlik yaparim.ama sevgim bitmisse asla tahammul etmem bu dediklerine..ins tez zamanda asabilirsiniz mutluluklarBen de ona asik oldum mantik evliligi degildi.mantik evliligi yapacak olsam daha rahat birini secerdim.geziyoruz tozuyiruz beraber ama oyle cok dikkat cekici giyinmemi istemiyo.benim ona kilik kiyafette tavuz vermemin sebebi bizim toplumumuzdaki hanzolardi.biraz acik giyinsen bon bon bakmalar
Beni de onu da cok iyi anladiniz. Bir insani neden sevdigini soyleyemiyorsan onu gercekten seviyorsundur.baskayiz ama oyle bitsin gitsin demek kolay degil .o kadarini da haketmiyoruz.idare etmeye calisiyoruz dedigin gibi.onerilerin icin tesk.
yılda bir iki defa içemediğiniz içki yüzünden şortların boyları 10 ar cm uzadı diye eşinden ayrıl iç gez giyin diyenleri ciddiye almazsınız umarım evlilik boşanmak veya hayat bukadar basit değil bu insanlar ütopyada yaşıyor
aynen anlattığınız ortamda büyüdüm 15 yasında babamla içtim ilk içkimi hemen hemen ailemdeki herkes alkol kullanır sandığınız gibi karşı değilimBunu söylemiş bir insan olarak cevap veriyorum. Ben ilk içkimi ailemle içtim 16 yaşındaydım. Evliyim hala eşimle evde içki içeriz bazen de dışarıda. Dolayısıyla benim için yılda değil ayda bir iki kere içmesem de çok şey değişir. Kendi hayat tarzıma göre yorumluyorum herkesin yaptığı gibi.
Yani böyle bir ortamda büyüyen ve içki içmeyi seven bir insanın değiştirilmesi bana korkunç geliyor. Ben böyle bir hayatı istemem asla. Mutlu da olamam.
Bana göre içki içme on santim uzun şort giy demek aman canım ne olacak başını da örtmeyiver demekten farklı değil. Nasıl ki muhafazakar yaşamdan mutlu bir insan için bu çok kötüyse benim için de giysimden ödün vermek ve içki içememek büyük bir sorun.
aynen anlattığınız ortamda büyüdüm 15 yasında babamla içtim ilk içkimi hemen hemen ailemdeki herkes alkol kullanır sandığınız gibi karşı değilim
siz kendi hayatınıza göre yorumlamışsınız ben konu sahibinin hayatına göre..
yılda bir iki defa içtiğini söylüyor sizin gibi alkol hayatında çokda önemli bi yerde değil
eşinin yaptığı incitici herkes oldugu gibi kabullenilse keşke ama bunun içinde amaaaaaannn boşan iç gez demek nekadar doğru
Yalnız kapalı birine açıl demekle yılda bir iki defa alkol kullanan birine içme demek aynı şey değil alkolik olsaydı eşdeğer olabilirdi sadece diğer taraftan bakıldıgında eşi aslında kapanmasını istiyor konu sahibi istemiyor diye askılı giyinmesine müdahale etmiyor olabilir yani karşılıklı fedakarlık var baştan ben karışmam demesi konusunda hemfikiriz ama onun içinde ozaman boşan hadi denmez..Ama bırakırım dememiş ki.
Eşi kandırmış.
Tamam ben içmem ama sana da saygı duyarım iç demiş. Nikahtan sonraysa değişmiş.
Bu çok hoş bir durum değil bu kandırmakla eş değer.
Baştan evlenirim ama içki içmeyen biriyle dese belki bu kadın evlenmeyecekti? Etik değil ki yaptığı beni rahatsız eden bu.
Yani aşırı rahat bir adamın kapalı olman sorun değil karışmam diyerek evlenmesi sonra açıl baskısı yapmasıyla eşdeğer.
Bu nedenle bana kabul edilemez geldi en çok. ,O zaman aman içmeyi ver diyenler açıl ne olacak kocandır diyecek miydi?
Aslında aynı şey hiç bir farkı yok başta tamam denilerek sonradan yan çizmek kandırmak var.
Bahsettiginiz anlamda bi kandrma yok.adam en basndan rahatsizligini belli etmis icersen de karismam demis.smdi icme demiyo ictignde trip atyo yani rahatsizligini gosteryo..ayrica basortusunu acmakla ickiyi esdeger rurgunuz icin de sizi tebrik ediyorum pes:) kastettiginz sey yas tarzina karisilmasi ona katiliyorum ama verdiginiz ornek k. Bakmayin abesle istigal
Yalnız kapalı birine açıl demekle yılda bir iki defa alkol kullanan birine içme demek aynı şey değil alkolik olsaydı eşdeğer olabilirdi sadece diğer taraftan bakıldıgında eşi aslında kapanmasını istiyor konu sahibi istemiyor diye askılı giyinmesine müdahale etmiyor olabilir yani karşılıklı fedakarlık var baştan ben karışmam demesi konusunda hemfikiriz ama onun içinde ozaman boşan hadi denmez..
Ikisi de yasam tarzi degil cunku..eger tesetturu modadan oturu yada dedgnz gbi yasam tarzi saikiyle benimseyen birisi varsa evet haklisinz..ama toplumun buyuk cogunlugu dini oyle emrettgi icin yani inancindan dolayi tesetturu benimsiyor..birisi dini hassasiyetnden vazgecmesini istyor dgeri keyfinden yada yasam tarzndan her neyse..ayni sey degil o yuzden..ama dedgm gbi tesetturu yasam tarzinl olark goruyosa haklisinz.ama bu kisiler sayilidr..genele hitap etmez dolayisiyla yanlis ornektirNeden? İkisi de yaşam tarzı ve biri sonradan geliyor değiştirmeye çalışıyor bence gayet aynı mantıkta bir şey. Benim bikinime, şortuma giydiğim askılı tshirte veya içtiğim içkiye karışılması ben de aynı hassasiyete neden oluyor.
Herkes kendine göre birini bulmalı.
Yılda iki kere içiyor içme deme hakkı yok. İçmeyen birini bulacak.
yani dediğiniz gibi biraz katısınız ve konuyu başka yerlere çekiyorsunuzYılda bir kere de olsa sevdiği ve özlediği bir şey demek ki değil mi?
Bir şekilde kadını huzursuz ediyor değişmediği için. O zaman değiştirmeye çalışmayacak baştan böyle biriyle evlenmeyecekti bence.
Çok katıyımdır bu konularda ben.
Ve bana eşdeğer geliyor alkolik olma meselesi de değil bu. Ben senede on gün tatil yaparım bikini giyerim senede iki haftacık ne olacak mayo giy demek de bana cidden zorbalık geliyor.
Bana bikini giyme demekle başını aç demek aynı geliyor. Kafa aynı kafa. Değiş ben böyleyim çünkü diyor.
Baştan kabul etmeyecekti bu kadın evlenelim de tamam değişirim dememiş. Kandırılmış.
Benim o bahsettiğim arkadaşım da ayda yılda bir içerdi araba alınca hiç içmez oldu ama iki senedir evli ve çok pişman. Bana hala der çok özledim bir şarap içmeyi diye. Kısacık hayatımızda bizi bir şeylerden mahrum etmeye kimsenin hakkı yok.
Ikisi de yasam tarzi degil cunku..eger tesetturu modadan oturu yada dedgnz gbi yasam tarzi saikiyle benimseyen birisi varsa evet haklisinz..ama toplumun buyuk cogunlugu dini oyle emrettgi icin yani inancindan dolayi tesetturu benimsiyor..birisi dini hassasiyetnden vazgecmesini istyor dgeri keyfinden yada yasam tarzndan her neyse..ayni sey degil o yuzden..ama dedgm gbi tesetturu yasam tarzinl olark goruyosa haklisinz.ama bu kisiler sayilidr..genele hitap etmez dolayisiyla yanlis ornektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?