kizlar bi fikir verin evliligimle ilgili...

Kadın kabullenmek istese konu açmaz. Adamın onu kabul etmesi için ne yapması gerektiğini soruyor.
Siz sadece dekolteden feragat etmişsiniz bu kadıncağız şorttan alkolden hepsinden. Kuzenleriyle yılda iki kere içebilme özgürlüğü bile yoksa sırf evli kalmak için kendini mutsuz etmesi bence saçma. Zaten kalan ömrü 50 yıl o 50 yılı da bir erkek için kısıtlı geçirmemeli kimse bence

Siz hala olayi anlamamkta diretiyosunuz konuyu bastan sona bi okuyun..adam icmenden rahatsz oluyorum icersen karismam diyor.ictigi zamnda icmeyecksn demiyor trip aryor.bu mu kandrma..kendi yasam tarziniza gore bosan dememelisinz..size benzer degiller cunku

Kadın mutlu olsa bu baskıdan konu açmaz yalnız. İçkiyi bırakır bir daha şort giymez. Kadın bu durumdan hoşnut değil. Trip atmak da bir baskıdır. Kadının yılda bir gün yaptığı keyfi burnundan getiriyor. Kadın bundan rahatsız düzeltmek istiyor.
Ben de bir erkeğin bencilce tripleri yüzünden mutsuz olma diyorum. Boyun eğme diyorum.

Ayrıca içki içenden rahatsız oluyorsa bir erkek yada bir kadın içki içen insanla ilişkiye girmeyecek en başta. Giriyorsa da sonrasında trip atmayacak.
Ben de eşim de içiyoruz kimseye içkiyi alıştırmayaa kalkmadık birbirimizi bulduk. Kimseyi bir şeye zorlamamak lazım.

Sen inancsizsin diye milletin basortusune yasam tarzidir icki icmekle ayninl seydir diyemezsin..bu senin kendi gorusun.icki icmekle ayni sey degil cunku bu ise bi realite.insanlar inancindan oturu takiyor.her neyse bence de herkes kendne denk biriyle olmali.ama bu insanlar birbirlerni sevmis tolore etmsler bunca yil yilda 2 kez icen insana ckip bosan demk ne kadr dogru sirf bu yuzden..

İnanmayan için pek farkı olmuyor işte. Din sizin için farklı olabilir ama farklı bulmayana da farklıdır diye dayatamazsınız.
Bakın dinle ilgili bir şeyin dayatmasını yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz ama içkiyle ilgili dayatmaya anlayış gösteriyorsunuz bu da hoş bir durum değil. Çifte standart oluyor.
Dini yorum forumda yasak ayrıca lütfen

yılda ikikere içmek içinde kızını anne baba ayrı büyütmemeli bence anne babamdan neden ayrıldın yılda iki defa içmek için mi dicek yapmayın Allah aşkına
çevrem bana hep uçlarda düşünüyosun Türkiyede yaşıyosun sen derler hepsini bu foruma sokup şu yazdıklarınızı okutasım var kendimi özgürlükçü bilirdim

Iyi evlilignde her sorunu olan hosnutsuz bi durumu olan bosansn o zman..sizin evliliginzde hersey dort dortluk mu..yapmayin rica ederim.kadin icin bosanilcak duzeyde bi sorun olsa zaten bosanir..kendisi de seviyorm bosanmak istemyorum diyor.hala neden sanki konunun oznesi sizmssniz gni bosanirim diyip duruyosunz.

Eh orası öyle. Ben muhafazakar birine aşık olsam asla ama asla evlenmezdim. Sevgiliyken bir iki kez kıyafetime karıştı diye ayrıldıklarım oldu.
Annem tek büyüttü beni ve oldukça güçlü bir kadındı haliyle baskının hiç bir türünü sevmedim sevmem.
Alından ölsem bir kişi için fedakarlık yapmam ben.
Bu nedenle polemiğe gerek yok sanırım.
Bana okuduğumda daral geldi hapis gibi geldi o evlilik. Ben okuyunca bunaldım. Şort giyme içki içme oldu başka. Bu kadar baskıya gelemem ben.
Benim kayınvalide muhafazakardır mesela bir kere bana içkili fotoğraf koyma internete dedi ortalığı birbirine kattım eşim de annesinden yana olsa boşanmaya giderdim gözüm döndü. Cidden tahammül edemiyorum değiştirilmeye çalışılmasından..

Sizin fikriniz bu olabilir ama bana çok baskıların olduğu bir evlilik ve mutsuz eden bir erkek imajı çizdi. Şu durumda ben kendi penceremden bakıyorum sizin gibi.
Sizin gibi normal göremiyorum ruhumu daraltıyor işte kendimce yorumluyorum.
Bana katlanılmaz geldi ne yapabilirim ki?

Senin içmen evinin huzurunda önemli mii be bacim kafamda deli sorular♡♡ Gezin tozun eşiniz en azından ona karismiyordur.Ya ona izin vermesdi.Biraz süslü ama onun istediği gibi giyinip orta yolu bulabilirsiniz.Bende içiyordum hem de eşimle her akşam kavga ediyorduk kafayı bulup eğlence mekanlarına gittiğimiz de eşim kavgalar çıkarıyordu evde huzur yoktu sonra tövbe ettim daha sonra eşimde tövbe etti şimdi çok huzurluyu z masallah.

Beni yanlis anlamissinz.ben herangi bi dayatmada bulunmuyorum..inancli olmayan biri icin yasam tarzi olabilir ama oyle degil.oyle derseniz inanci icin takan insanlara saygisizliknyapmis olursunuz.niyetm sizi yarglamak ya da saygisizlik yapmak degil.ayrica bunlar dini yorum degil..dini icerik ner3lesnde yorumlarimin

Su soyle yapmayacak bu boyle yapmayacak.siz kimsiniz insanlara bu dayatmalarda bulunuyosunz..alan raI veren razi size ne..bira baska dusuncelere yasam tarzlarina sayginiz olsun..hala kendi hayatinzdan guzellemelere devam ediyorsunuz

Eşinizin kıyafetlerinize karışması çok normal, sonuçta duygusal bir ilişki içindesiniz ve size değer verdiği için dışardakilerden sakınmak istiyor, En modern dediğimiz erkek bile mini etekli dekolteli birini görünce ağzının suyu akıyor. Bir kadın olarak ben bunu kabul edemiyorum. Kendimi tezgahta sergilenen meyve gibi hissediyorum. mümkün olduğunca ben kadınım bana bakın demeyen kıyafetler tercih ederim, Ve şunu çok rahat gözlemleyebiliyorum, erkekler aynı konumdaki iki kadından şuh görünenine çok farklı davranıyor, bunu tüm erkekler de bilir, bazıları öyle yetiştirildikleri için bunu normal karşılarken bazıları kabullenemez. Kendinizi kısıtlanıyor gibi hissetmenizi anlıyorum ama sizi seven bi adam daha öncelikli olmalı , suyuna gidin, içmek konusunda da trip atsın öpün sarılın fazla dillendirmeyin, Alışırsınız, ancak ilerde çocuğunuzla ilgili de bu mesele olacak , giyim kuşamı , içki içip içmemesi vs. Onun için de ne yapmak istediğinize öncelikle siz kendi adınıza karar verin.

ama burda konu siz değil konu sahibi sanki dünyadaki herkes sizin gibi düşünmek zorunda gibi yazıyorsunuz her ailenin dinamiği farklıdır siz bi uçsunuz bu konudaki aile bir uç

ama burda konu siz değil konu sahibi sanki dünyadaki herkes sizin gibi düşünmek zorunda gibi yazıyorsunuz her ailenin dinamiği farklıdır siz bi uçsunuz bu konudaki aile bir uç

Saygımı bozmadan kendimi ifade ederken sonuç siz kimsiniz falan oldu ben devam etmeyeceğim ondan son mesajım bu konuya.
Bana dini dayatma gelen kısım da yaşam biçimlerine karışmayın dememe gelen tepkilerdi. Ben olabildiği kadar kırmadan yazmaya çalışıyorum kapalı kadına açıl demek ne kadar yanlışsa diyorum konu dine çekilip o farklı yaşam biçimi denemez diyor. Ben zaten bunu söylüyorum oradan bana dini vaaz geliyor gayet dayatarak yine üslubuma dikkat ederek kendimi ifade ediyorum gelen cevap siz kimsiniz oluyor.
Ben kimse değilim bu ailenin dinamiği farklı bunu da algılıyorum ve ilk yorumumda da kendime göre yorumluyorum zaten durumu ama konu sahibi de rahatsız ki bu konuda çözüm arıyor diyorum. İçkiyi bırak demek bence çok ataerkil bir çözüm. Bunu ifade etmem de kendi açımdan bakıp dinamikleri görmediğim anlamına gelmiyor.
Kadın da halinden memnun değil ki konu açmış dinamiği çok da aman kocamdır evliliğim yıkılmasın modunda değil bence. Öyle olsa buraya şikâyet içerikli bir konu açmaz.
Sitemim size değildi siz gayet kibarca benim yazıştınız. Ama bana dini anlamda vaazlar verip sonra siz kimsiniz diyecek üslupta bir insanın olduğu ortamda seviyemi yerlere düşürerek polemiğe girmeyeceğim.
Teşekkür ederim saygınızı bozmadan cevap verdiğiniz için.
Bu da son mesajımdı konu sahibinin beni anlayacağını umuyorum.

Niyetm sizi kirmak degildi ama burda dini dayatiyosun diyip sabahtan beri kendi yasam tarzinizi dayattiginizin farkinda olmamaniz ve israrla o sekilde yorum yapmaniz beni sinirlendirdi..o yuzden dedim siz kimsiniz bu dayatmalarda bulunuyosunuz diye..yerlere dusmus bu seviyemle sizi kirdiysam ozur diliyorum..

Adamın yaptığı resmen döneklik. Sen sensin bir adam için değişme. Sen onu zorluyor musun? Hayır. O seni hangi hakla zorluyor. Kendinden vazgeçme.

Teşekkür ederim.
Fakat katılmıyorum.
İçmeyen bir kadına iç bence diye bir yorum yapmıyorum. İçmek isteyen bir kadının koca baskısına boyun eğmemesini kendini değiştirmesinin çok ataerkil bir tutum olacağını ifade ettim.
Bunu ifade ederken de çifte standart yapmadım gayet kapalı kadınların da başka baskılara boyun eğmemesi gerektiğini aynı şey olacağını ifade ettim. Siz buna dahi alınıp hayır aynı ey değil hayat tarzı diyemezsiniz dediniz yine gayet sakin cevap verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…