yani dediğiniz gibi biraz katısınız ve konuyu başka yerlere çekiyorsunuz
eşimde bana karışmaz gezdiğime giydiğime ama göğüs dekoltesinde hassas biraz açılsa hemen uyarır şimdi bunun için boşanayım mı ben evlilik birazda birbirini idare etme durumu değil mi kaldı ki konu sahibi sizin kadar rahatsız değil sadece değiştirebilirmiyim diye sormuş siz tamamen kendi hayatınıza göre yorumlamışsınız
Siz hala olayi anlamamkta diretiyosunuz konuyu bastan sona bi okuyun..adam icmenden rahatsz oluyorum icersen karismam diyor.ictigi zamnda icmeyecksn demiyor trip aryor.bu mu kandrma..kendi yasam tarziniza gore bosan dememelisinz..size benzer degiller cunkuNeden? İkisi de yaşam tarzı ve biri sonradan geliyor değiştirmeye çalışıyor bence gayet aynı mantıkta bir şey. Benim bikinime, şortuma giydiğim askılı tshirte veya içtiğim içkiye karışılması ben de aynı hassasiyete neden oluyor.
Herkes kendine göre birini bulmalı.
Yılda iki kere içiyor içme deme hakkı yok. İçmeyen birini bulacak.
Siz hala olayi anlamamkta diretiyosunuz konuyu bastan sona bi okuyun..adam icmenden rahatsz oluyorum icersen karismam diyor.ictigi zamnda icmeyecksn demiyor trip aryor.bu mu kandrma..kendi yasam tarziniza gore bosan dememelisinz..size benzer degiller cunku
Sen inancsizsin diye milletin basortusune yasam tarzidir icki icmekle ayninl seydir diyemezsin..bu senin kendi gorusun.icki icmekle ayni sey degil cunku bu ise bi realite.insanlar inancindan oturu takiyor.her neyse bence de herkes kendne denk biriyle olmali.ama bu insanlar birbirlerni sevmis tolore etmsler bunca yil yilda 2 kez icen insana ckip bosan demk ne kadr dogru sirf bu yuzden..Benim inancım yok dolayısıyla bu baskıya boyun eğmem ben.
Benim yaşam tarzıma evlenmek için müdahale etmeye hiç bir erkeğin hakkı yok ben bunu kimseye vermem. Bunu da normalleştirmeyin lütfen.
Evli kalmak için mutsuz olmak zorunda değil kimse.
İnancına göre yaşayan öyle biriyle evlensin kimseyi mutsuz etmeye de hakkı yok. Herkes dengiyle evlensin o zaman. Neden hep fedakarlık kadında??
Sen inancsizsin diye milletin basortusune yasam tarzidir icki icmekle ayninl seydir diyemezsin..bu senin kendi gorusun.icki icmekle ayni sey degil cunku bu ise bi realite.insanlar inancindan oturu takiyor.her neyse bence de herkes kendne denk biriyle olmali.ama bu insanlar birbirlerni sevmis tolore etmsler bunca yil yilda 2 kez icen insana ckip bosan demk ne kadr dogru sirf bu yuzden..
yılda ikikere içmek içinde kızını anne baba ayrı büyütmemeli bence anne babamdan neden ayrıldın yılda iki defa içmek için mi dicek yapmayın Allah aşkınaKadın kabullenmek istese konu açmaz. Adamın onu kabul etmesi için ne yapması gerektiğini soruyor.
Siz sadece dekolteden feragat etmişsiniz bu kadıncağız şorttan alkolden hepsinden. Kuzenleriyle yılda iki kere içebilme özgürlüğü bile yoksa sırf evli kalmak için kendini mutsuz etmesi bence saçma. Zaten kalan ömrü 50 yıl o 50 yılı da bir erkek için kısıtlı geçirmemeli kimse bence
Iyi evlilignde her sorunu olan hosnutsuz bi durumu olan bosansn o zman..sizin evliliginzde hersey dort dortluk mu..yapmayin rica ederim.kadin icin bosanilcak duzeyde bi sorun olsa zaten bosanir..kendisi de seviyorm bosanmak istemyorum diyor.hala neden sanki konunun oznesi sizmssniz gni bosanirim diyip duruyosunz.Kadın mutlu olsa bu baskıdan konu açmaz yalnız. İçkiyi bırakır bir daha şort giymez. Kadın bu durumdan hoşnut değil. Trip atmak da bir baskıdır. Kadının yılda bir gün yaptığı keyfi burnundan getiriyor. Kadın bundan rahatsız düzeltmek istiyor.
Ben de bir erkeğin bencilce tripleri yüzünden mutsuz olma diyorum. Boyun eğme diyorum.
yılda ikikere içmek içinde kızını anne baba ayrı büyütmemeli bence anne babamdan neden ayrıldın yılda iki defa içmek için mi dicek yapmayın Allah aşkına
çevrem bana hep uçlarda düşünüyosun Türkiyede yaşıyosun sen derler hepsini bu foruma sokup şu yazdıklarınızı okutasım var kendimi özgürlükçü bilirdim
Iyi evlilignde her sorunu olan hosnutsuz bi durumu olan bosansn o zman..sizin evliliginzde hersey dort dortluk mu..yapmayin rica ederim.kadin icin bosanilcak duzeyde bi sorun olsa zaten bosanir..kendisi de seviyorm bosanmak istemyorum diyor.hala neden sanki konunun oznesi sizmssniz gni bosanirim diyip duruyosunz.
Senin içmen evinin huzurunda önemli mii be bacim kafamda deli sorular♡♡ Gezin tozun eşiniz en azından ona karismiyordur.Ya ona izin vermesdi.Biraz süslü ama onun istediği gibi giyinip orta yolu bulabilirsiniz.Bende içiyordum hem de eşimle her akşam kavga ediyorduk kafayı bulup eğlence mekanlarına gittiğimiz de eşim kavgalar çıkarıyordu evde huzur yoktu sonra tövbe ettim daha sonra eşimde tövbe etti şimdi çok huzurluyu z masallah.esimle makul bi askla farkli dunya goruslerine sahip olmamiza ragmen evlendik.dort yil oldu ve bir kizimiz var.ben ozgurlukcuyum o muhafazakar.ben istedigimi giyer ara sira icer gezerdim.o hayatinda icmemis eglenceden de hoslanmayan biri.birbirimizi sevdik ve orta yolu bulmaya calistik.ben evlenmeden once asla ickiyi birakirim demedim senin isyedigin gibi giyinirim demedim.beni cok kisitlamasindan bunalcgmi belirttim.o ara sira icebilirsin engel olmam dedi.evlendik.sinirlar icinde sikistirilmis gibi hissediyorum kendimi.cok kiskanc. kiyafetime karisiyo icmemi istemiyo yilda bir iki defa bile.ustelik icine kapali ve agresif davraniyo.yeri geldi cok agladim yeri geldi alttan aldim yeri geldi konusmaya calistim.yok huzursuzum.nolur bi akil verin.
Beni yanlis anlamissinz.ben herangi bi dayatmada bulunmuyorum..inancli olmayan biri icin yasam tarzi olabilir ama oyle degil.oyle derseniz inanci icin takan insanlara saygisizliknyapmis olursunuz.niyetm sizi yarglamak ya da saygisizlik yapmak degil.ayrica bunlar dini yorum degil..dini icerik ner3lesnde yorumlariminİnanmayan için pek farkı olmuyor işte. Din sizin için farklı olabilir ama farklı bulmayana da farklıdır diye dayatamazsınız.
Bakın dinle ilgili bir şeyin dayatmasını yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz ama içkiyle ilgili dayatmaya anlayış gösteriyorsunuz bu da hoş bir durum değil. Çifte standart oluyor.
Dini yorum forumda yasak ayrıca lütfen
Su soyle yapmayacak bu boyle yapmayacak.siz kimsiniz insanlara bu dayatmalarda bulunuyosunz..alan raI veren razi size ne..bira baska dusuncelere yasam tarzlarina sayginiz olsun..hala kendi hayatinzdan guzellemelere devam ediyorsunuzAyrıca içki içenden rahatsız oluyorsa bir erkek yada bir kadın içki içen insanla ilişkiye girmeyecek en başta. Giriyorsa da sonrasında trip atmayacak.
Ben de eşim de içiyoruz kimseye içkiyi alıştırmayaa kalkmadık birbirimizi bulduk. Kimseyi bir şeye zorlamamak lazım.
ama burda konu siz değil konu sahibi sanki dünyadaki herkes sizin gibi düşünmek zorunda gibi yazıyorsunuz her ailenin dinamiği farklıdır siz bi uçsunuz bu konudaki aile bir uçEh orası öyle. Ben muhafazakar birine aşık olsam asla ama asla evlenmezdim. Sevgiliyken bir iki kez kıyafetime karıştı diye ayrıldıklarım oldu.
Annem tek büyüttü beni ve oldukça güçlü bir kadındı haliyle baskının hiç bir türünü sevmedim sevmem.
Alından ölsem bir kişi için fedakarlık yapmam ben.
Bu nedenle polemiğe gerek yok sanırım.
Bana okuduğumda daral geldi hapis gibi geldi o evlilik. Ben okuyunca bunaldım. Şort giyme içki içme oldu başka. Bu kadar baskıya gelemem ben.
Benim kayınvalide muhafazakardır mesela bir kere bana içkili fotoğraf koyma internete dedi ortalığı birbirine kattım eşim de annesinden yana olsa boşanmaya giderdim gözüm döndü. Cidden tahammül edemiyorum değiştirilmeye çalışılmasından..
ama burda konu siz değil konu sahibi sanki dünyadaki herkes sizin gibi düşünmek zorunda gibi yazıyorsunuz her ailenin dinamiği farklıdır siz bi uçsunuz bu konudaki aile bir uç
Niyetm sizi kirmak degildi ama burda dini dayatiyosun diyip sabahtan beri kendi yasam tarzinizi dayattiginizin farkinda olmamaniz ve israrla o sekilde yorum yapmaniz beni sinirlendirdi..o yuzden dedim siz kimsiniz bu dayatmalarda bulunuyosunuz diye..yerlere dusmus bu seviyemle sizi kirdiysam ozur diliyorum..Saygımı bozmadan kendimi ifade ederken sonuç siz kimsiniz falan oldu ben devam etmeyeceğim ondan son mesajım bu konuya.
Bana dini dayatma gelen kısım da yaşam biçimlerine karışmayın dememe gelen tepkilerdi. Ben olabildiği kadar kırmadan yazmaya çalışıyorum kapalı kadına açıl demek ne kadar yanlışsa diyorum konu dine çekilip o farklı yaşam biçimi denemez diyor. Ben zaten bunu söylüyorum oradan bana dini vaaz geliyor gayet dayatarak yine üslubuma dikkat ederek kendimi ifade ediyorum gelen cevap siz kimsiniz oluyor.
Ben kimse değilim bu ailenin dinamiği farklı bunu da algılıyorum ve ilk yorumumda da kendime göre yorumluyorum zaten durumu ama konu sahibi de rahatsız ki bu konuda çözüm arıyor diyorum. İçkiyi bırak demek bence çok ataerkil bir çözüm. Bunu ifade etmem de kendi açımdan bakıp dinamikleri görmediğim anlamına gelmiyor.
Kadın da halinden memnun değil ki konu açmış dinamiği çok da aman kocamdır evliliğim yıkılmasın modunda değil bence. Öyle olsa buraya şikâyet içerikli bir konu açmaz.
Sitemim size değildi siz gayet kibarca benim yazıştınız. Ama bana dini anlamda vaazlar verip sonra siz kimsiniz diyecek üslupta bir insanın olduğu ortamda seviyemi yerlere düşürerek polemiğe girmeyeceğim.
Teşekkür ederim saygınızı bozmadan cevap verdiğiniz için.
Bu da son mesajımdı konu sahibinin beni anlayacağını umuyorum.
Niyetm sizi kirmak degildi ama burda dini dayatiyosun diyip sabahtan beri kendi yasam tarzinizi dayattiginizin farkinda olmamaniz ve israrla o sekilde yorum yapmaniz beni sinirlendirdi..o yuzden dedim siz kimsiniz bu dayatmalarda bulunuyosunuz diye..yerlere dusmus bu seviyemle sizi kirdiysam ozur diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?