kizlar bi fikir verin evliligimle ilgili...

Ama siz bir annesiniz, ne kadar sıklıkla çocuğunuzu kime bırakıp dışarda içmeye gidebilirsiniz ki eskisi gibi? Senede 1-2 kere içmekse siz de ailenizin yanıda vs kalınca içersiniz, 7/24 dipdibe misiniz?

Şorttan kapriye geçişte çok büyük bir dert gibi görünmedi. Ama asla taviz vermem diyorsanız, sizin tercihiniz elbette.

Yaşınız küçük mü?

Durum tam tersi olsaydı, siz uyum sağlarmıydınız eşinize?gerçekten uyum yok!ama olmaz mı olur elbet!

erkek milleti böyle canım
bende istemediğim konuyu söyledim eşime
şimdi sorun çıkarıyor
Zaten bi yazlari iciyorum kuzenlerle o da sayili.icki meselesini atlatsak bir iki triple kiskancligi boguyor.bu toplumda kiskanc es coktur o yuzden sordum sizlere kizlar .mutlaka birilerinin basinda vardir oylesi ...tesekkurler bu arada

Ben 28 yasindayim.evet surekli icmem elbette.kizimla da inanilmaz ilgilenirim.yazin ailemin yanina tatile geliyoruz yazliga.burada icerim yalnizca.keske uyumlu olabilseydik.niy evlendin o zaman diyenler var.siz hic mi yanilmadiniz hayatta.asik olduk hala seviyorum ama zorlaniyorum yine de

bence böyle ol sen ona istedigini yaparım dememissin ki ne diye alttan alıyosun

sorun çıkardığında tartışmaya girme önünü kapat
ben ablam yengemle tatile gittim
adama 3 4 defa sordum sen bilirsin dedi
tatilde adama diyorum ki özledim seni
sen gittin özlemeye hakkın yok dedi
neyse huzurumu bozmak istemedim dedim ses çıkarmadım
baktım yine tripli
senin bana laf demeye hakkın yok sana 3 4 defa sordum sen bilirsin dedin
gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin deseydin gitseydim haklıydın dedim
sonra adam pamuk oldu
o yüzden yerinde ve zamanında müdahale et canım

Kıskançlık boyutu nedir?
soyle soyleyeyim kisa sort elbise giyemem.giymiyorum artik.kosuz ip askili bluzlara karismiyor dekolte olmasin tamam.yazin boyle.idare ediyoruz.kisin soyle yuksek topuk dar kiyafetlerle bile kiskaniyo.fizigim duzgun yanlis anlamayin ama guzel dikkat cekici bulunca kiskaniyo ve bana ters davraniyo

Seviyorsunuz belli. Orta da buluşulmayacak konular değil

Yani o muhafazakar ben rahat deyince, sanki bir cemaate bağlı, size pardösü giydirmeye çalışıyor, yalnız evden çıkarmıyor vs gibi algılanıyor. İlla beraber içmek mi lazım? Hiç mi ortak paylaşımınız yok, sohbet muhabbet, gezme tozma vs...Eğer varsa, aranızdaki farklar ayrılığı gerektirecek bir uçurum değil bence.

bence böyle ol sen ona istedigini yaparım dememissin ki ne diye alttan alıyosun
Zaten boyun egen bi yapim halim yok sadece anlamaya calisiyorum niriler
Haklisin ben birden patliyorum cogu zaman.dogru zamani bekleyemedigim cok oluyo

Şimdi mesela böyle şeyler bende giyemem ki eşim de istemez bende.
Evlendiğinizde eşinizin kıskançlık boyutu biraz sahiplenmeye dönüyor daha sonra da artık psikolojik baskı ile zorla oluşuyor.
Eşiniz daha kapalı bir insan, bir başka erkeğin bakması rahatsız ediyordur

Hayir pardesu disari cikarmama kadar degil.bosanmayi dusunmuyorum sadece ben nasil bi yol izleyip tatlilikla hallederim diye dusunuyorum.engellenmis hissedip ben cok tepki veriyorum bazen o da oyle

böyle zıt 2 insan çok güzel sewgili olur . çünkü erkekte kıskançlık maçoluk kadını çekiyor. ama ewlilikte böyle deil malesef daha uzaklaştryor.
eşinin içmeni istememesi kıyafetne karışması.. tek sorun buysa fedakarlık et. ikinz içnde dha iyi olur.

Tek sorun bu canim evet.gerginlik hep bunlardan cikiyor

Cok uzgunum ama ben böyle ciftlerin mutlu olabilecegine inanmiyorum.
Biraz gec kalmissiniz cozum icin ve fazlasiyla taviz vermissiniz.
Adim adim giyim ve yasam tarziniza getirdigi kisitlamalari kaldirin once, sonra yenileri icin rest cekin. Goz dagi verin, eger giyiminize, ickinize karismak icin sizi kaybetmeyi goze aliyorsa zaten bu evlilik bitmistir.

Haklisin belki ama kolay olmuyo hic degismemek icin direnmek.buraya yazinca daha bi gicik oldum simdi

Hayir abartmamak adina oyle dedim cok pesimden kostu ama farkli oldugumuzu fark edip cok konustuk bu konularda.asik olduk evet fazlaca.hala da oyle ama kiskanclik iliskiyi cok zedeliyo

2niz de haklisiniz..esim muhafazakar bi insan diyosun.muhafazakar kafa yapisi nasildr iste icki icmek gunahtr acik secik giyinmek gunahtr vs die dusunuyodur ve esim bunlari yapio diyip uzuluyodur senin icin, trip atmasi da bu yuzdendir.karisamiyo ama en azndan bugz ediyo normal yani o kafa yapisiyla..bunu degstremezsiniz..e siz de rahat bi insansniz bn hep boleydim sen de beni bole kabul ettin diosun sen de haklisin..ama eşim cok karismiyo sadece trip atyo diosun ki bence bu idare edilcek bi durum cnku dedgm gbi adam da kendi zhnyetne gore hakli.karismasndan iyidir ben olsam orta yolda bulusmaya calisirdm..bunlari bilerek evlenmissem taviz veriyorum die dusunmem fedakarlik yapiyorm die dusunurum..en basitinden gizli icin ne bilim bilmesi gerkemiyo..kiskanma mevzusu fazla boyutta degilse bn sahiplenme gudusunden oldugunu dusunurm hosuma gdio benim:)

Bastan belliymis sankide sizin gozunuz görmemiş gibi erkeklerin kolay kabul edebileceği şeyler değil kendilerinde olmadigi surece genelde imzayi atana kadar oluyo degistirirm dusuncesi kafalarina yer ettigi için alisman zor olur evet ama yine ortayolu bulmayi deneyin derim tamamen istedigi gibi olmazsiniz icinizden gelmedigi surece ve yapmaya zorladikca dahada itici gelir evet ama yinede biraz olsun fedakarlik yapın derim kolay olmuyo cunku bi yerlere gelmek

onun muhafazarligina da....muhafazakarsan oyle birine gonul verirsin demek ki degilsin muhafazakar kizlari begenmiyorsun onlarla ilgilenmiyorsin.dotu ayri basi ayri oynuyor kocanizin boylelerine hersey mustehak hic takmayin hayatinizi yasayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…