erkek milleti böyle canım
bende istemediğim konuyu söyledim eşime
şimdi sorun çıkarıyor
Zaten bi yazlari iciyorum kuzenlerle o da sayili.icki meselesini atlatsak bir iki triple kiskancligi boguyor.bu toplumda kiskanc es coktur o yuzden sordum sizlere kizlar .mutlaka birilerinin basinda vardir oylesi ...tesekkurler bu aradaHuylu huyundan vazgeçmez. Sen nasıl ki içmeyi özlüyorsan o da içmeyen birisiyle devam etmeyi düşünür.
Bence ya alttan alacaksın ya da sürekli huzursuzluk olur.
Yani hayallerinden vazgeçeceksin ki devam edecek.
Yoksa bence hiç içmeyen birisi içen biriyle ömür boyu devam etmez.
Zaten bi yazlari iciyorum kuzenlerle o da sayili.icki meselesini atlatsak bir iki triple kiskancligi boguyor.bu toplumda kiskanc es coktur o yuzden sordum sizlere kizlar .mutlaka birilerinin basinda vardir oylesi ...tesekkurler bu arada
Ben 28 yasindayim.evet surekli icmem elbette.kizimla da inanilmaz ilgilenirim.yazin ailemin yanina tatile geliyoruz yazliga.burada icerim yalnizca.keske uyumlu olabilseydik.niy evlendin o zaman diyenler var.siz hic mi yanilmadiniz hayatta.asik olduk hala seviyorum ama zorlaniyorum yine deAma siz bir annesiniz, ne kadar sıklıkla çocuğunuzu kime bırakıp dışarda içmeye gidebilirsiniz ki eskisi gibi? Senede 1-2 kere içmekse siz de ailenizin yanıda vs kalınca içersiniz, 7/24 dipdibe misiniz?
Şorttan kapriye geçişte çok büyük bir dert gibi görünmedi. Ama asla taviz vermem diyorsanız, sizin tercihiniz elbette.
Yaşınız küçük mü?
bence böyle ol sen ona istedigini yaparım dememissin ki ne diye alttan alıyosunben seninle konuştum anlaştım hiç kusura bakma ben böyleyim istersen de
çünkü o seni sindirmeye çalışıyor çocukta oldu artık sesini çıkramaz diyor kuş aklıyla ,
hiç taviz verme , erkek gibi verdiğin sözün arkasında dur de
soyle soyleyeyim kisa sort elbise giyemem.giymiyorum artik.kosuz ip askili bluzlara karismiyor dekolte olmasin tamam.yazin boyle.idare ediyoruz.kisin soyle yuksek topuk dar kiyafetlerle bile kiskaniyo.fizigim duzgun yanlis anlamayin ama guzel dikkat cekici bulunca kiskaniyo ve bana ters davraniyoKıskançlık boyutu nedir?
Seviyorsunuz belli. Orta da buluşulmayacak konular değilBen 28 yasindayim.evet surekli icmem elbette.kizimla da inanilmaz ilgilenirim.yazin ailemin yanina tatile geliyoruz yazliga.burada icerim yalnizca.keske uyumlu olabilseydik.niy evlendin o zaman diyenler var.siz hic mi yanilmadiniz hayatta.asik olduk hala seviyorum ama zorlaniyorum yine de
Zaten boyun egen bi yapim halim yok sadece anlamaya calisiyorum nirilerbence böyle ol sen ona istedigini yaparım dememissin ki ne diye alttan alıyosun
Haklisin ben birden patliyorum cogu zaman.dogru zamani bekleyemedigim cok oluyosorun çıkardığında tartışmaya girme önünü kapat
ben ablam yengemle tatile gittim
adama 3 4 defa sordum sen bilirsin dedi
tatilde adama diyorum ki özledim seni
sen gittin özlemeye hakkın yok dedi
neyse huzurumu bozmak istemedim dedim ses çıkarmadım
baktım yine tripli
senin bana laf demeye hakkın yok sana 3 4 defa sordum sen bilirsin dedin
gitmeni istemiyorum ama sen bilirsin deseydin gitseydim haklıydın dedim
sonra adam pamuk oldu
o yüzden yerinde ve zamanında müdahale et canım
soyle soyleyeyim kisa sort elbise giyemem.giymiyorum artik.kosuz ip askili bluzlara karismiyor dekolte olmasin tamam.yazin boyle.idare ediyoruz.kisin soyle yuksek topuk dar kiyafetlerle bile kiskaniyo.fizigim duzgun yanlis anlamayin ama guzel dikkat cekici bulunca kiskaniyo ve bana ters davraniyo
Hayir pardesu disari cikarmama kadar degil.bosanmayi dusunmuyorum sadece ben nasil bi yol izleyip tatlilikla hallederim diye dusunuyorum.engellenmis hissedip ben cok tepki veriyorum bazen o da oyleSeviyorsunuz belli. Orta da buluşulmayacak konular değil
Yani o muhafazakar ben rahat deyince, sanki bir cemaate bağlı, size pardösü giydirmeye çalışıyor, yalnız evden çıkarmıyor vs gibi algılanıyor. İlla beraber içmek mi lazım? Hiç mi ortak paylaşımınız yok, sohbet muhabbet, gezme tozma vs...Eğer varsa, aranızdaki farklar ayrılığı gerektirecek bir uçurum değil bence.
Tek sorun bu canim evet.gerginlik hep bunlardan cikiyorböyle zıt 2 insan çok güzel sewgili olur . çünkü erkekte kıskançlık maçoluk kadını çekiyor. ama ewlilikte böyle deil malesef daha uzaklaştryor.
eşinin içmeni istememesi kıyafetne karışması.. tek sorun buysa fedakarlık et. ikinz içnde dha iyi olur.
Haklisin belki ama kolay olmuyo hic degismemek icin direnmek.buraya yazinca daha bi gicik oldum simdiCok uzgunum ama ben böyle ciftlerin mutlu olabilecegine inanmiyorum.
Biraz gec kalmissiniz cozum icin ve fazlasiyla taviz vermissiniz.
Adim adim giyim ve yasam tarziniza getirdigi kisitlamalari kaldirin once, sonra yenileri icin rest cekin. Goz dagi verin, eger giyiminize, ickinize karismak icin sizi kaybetmeyi goze aliyorsa zaten bu evlilik bitmistir.
Hayir abartmamak adina oyle dedim cok pesimden kostu ama farkli oldugumuzu fark edip cok konustuk bu konularda.asik olduk evet fazlaca.hala da oyle ama kiskanclik iliskiyi cok zedeliyobi de makul aşk filan demişsiniz sanki çok aşık olmadan mantık evliliği yapmış gibi bi haliniz var. eğer öyleise keşke daha mantıklı birini bulmaya çalışsaydınız. ortak hiç bi zevkiniz yoksa nasıl mutlu olacaksınız ki? sadece içki içmek değil mesele yaşam tarzının kökünden farklı olması durumu var gibi.
onun muhafazarligina da....muhafazakarsan oyle birine gonul verirsin demek ki degilsin muhafazakar kizlari begenmiyorsun onlarla ilgilenmiyorsin.dotu ayri basi ayri oynuyor kocanizin boylelerine hersey mustehak hic takmayin hayatinizi yasayinesimle makul bi askla farkli dunya goruslerine sahip olmamiza ragmen evlendik.dort yil oldu ve bir kizimiz var.ben ozgurlukcuyum o muhafazakar.ben istedigimi giyer ara sira icer gezerdim.o hayatinda icmemis eglenceden de hoslanmayan biri.birbirimizi sevdik ve orta yolu bulmaya calistik.ben evlenmeden once asla ickiyi birakirim demedim senin isyedigin gibi giyinirim demedim.beni cok kisitlamasindan bunalcgmi belirttim.o ara sira icebilirsin engel olmam dedi.evlendik.sinirlar icinde sikistirilmis gibi hissediyorum kendimi.cok kiskanc. kiyafetime karisiyo icmemi istemiyo yilda bir iki defa bile.ustelik icine kapali ve agresif davraniyo.yeri geldi cok agladim yeri geldi alttan aldim yeri geldi konusmaya calistim.yok huzursuzum.nolur bi akil verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?