Benim alindigim bi durum yok kendim de acigim zaten.muhafazakar degilim ama inancli orta yollu bi insanm..ben her iki taraf icin de empati yaptim.her neyse kirdysam tekrar ozur dilerim kimseyi rencide etmek hakkim degil o niyetle de konusmadm zaten saygilar..Teşekkür ederim.
Fakat katılmıyorum.
İçmeyen bir kadına iç bence diye bir yorum yapmıyorum. İçmek isteyen bir kadının koca baskısına boyun eğmemesini kendini değiştirmesinin çok ataerkil bir tutum olacağını ifade ettim.
Bunu ifade ederken de çifte standart yapmadım gayet kapalı kadınların da başka baskılara boyun eğmemesi gerektiğini aynı şey olacağını ifade ettim. Siz buna dahi alınıp hayır aynı ey değil hayat tarzı diyemezsiniz dediniz yine gayet sakin cevap verdim.
Bastan uyumsuzmussuz siz. Olmayacagi belliymis.acikcasi ben bukadar ozgur olsam. Yani kendimi oyle ozgur hissetsem. Muhafazakarla evlenmem. Sonunun boyle olacagi belli cunku. Sana gore ozgurlugu yazdim yanlis anlasilmasin, kapalilar yada muhafazakarlar ozgur değil demiyorum.
Herkesin kendine gore farklidir. Ya u muhafazakar biride gayet ozgur olabilir...
Tartismaya yol acmamak icin aciklama yaptim.
Benim alindigim bi durum yok kendim de acigim zaten.muhafazakar degilim ama inancli orta yollu bi insanm..ben her iki taraf icin de empati yaptim.her neyse kirdysam tekrar ozur dilerim kimseyi rencide etmek hakkim degil o niyetle de konusmadm zaten saygilar..
Aşırı muhafazakar ne oluyor senin inancın yoksa muhafazakar ablaların inancı niye dokunuyor doğrusu çok komik.kim e isterse yapsın amaaa dinime laf söyleyemezsinbile bile lades demişsiniz sanki. ama bu saatten sonra geri adım atmayın. siz ona benle iç demiyorsanız onun da size şimdi içmeyeceksin deme hakkı yok.
ayrıca burda aşırı muhafazakar ablalar başına üşüşür şimdi kafir filan ilan ederler seni. kafana takma. sen nasıl mutlu oluyosan oyle yaşa.
Kimseyle tartismaya niyetim ve istegim yok ama neden durduk yere laf atiyorsun? Ister istemez insanlarla muhattap olmus oluyorsun yani tanimadiign insanlar hakkinda konusup soz hakki tanimis oluyorsun.bile bile lades demişsiniz sanki. ama bu saatten sonra geri adım atmayın. siz ona benle iç demiyorsanız onun da size şimdi içmeyeceksin deme hakkı yok.
ayrıca burda aşırı muhafazakar ablalar başına üşüşür şimdi kafir filan ilan ederler seni. kafana takma. sen nasıl mutlu oluyosan oyle yaşa.
Ben taviz vermekten hoslanmam.baska biri gibi olup mutlu olamam.tek sorun bunlar ve kizim var.iyi bi insan esim ve beni gercekten seviyor.kiskanclik torpulense bi onu basaramadim.bosanmak istiyor muyum.hayir.ben cozum ariyorm.onu birakacak kadar kotu bulmuyorum
Yorumu yanlış anlamadım...Yiyin icin gezin diye ilk yorum yapan arkadas da aslinda sacmalama bunun icin bosanilmaz demek istedi ama yorumu yanlis anlasilmis:) livalinda oyle ayda bir yada duzenli icen birisi degilmis ki o yuzden bosan denmesi bence yanlis..oyle bi hayat tarzna sahip olsa zaten bosanirdi diye dusunuyorum 4 yil kimse tahmmul edemezdi..o yuzden olaylari her iki taraf icin de empati yaparak degerlendirelim kendi yasam tarzina gore bakip bosan demek dogru degil bence..bu kadar keskin olmamak gerek
Agzina saglik:) baska soze gerk yok sanirimBen yokken bumeranga donmus olay herkes kendi dunya gorusunce onerilerde bulunuyor hakli olarak.ben evlenmeseydin yorumlarini dikkate almiyorum sana benzeyeni seversin o kolay.kolay olan beni cekmedi.oylesi de oldu hayatimda ama evlenme karari almadik.ben bu insana asik oldum.bakis acisi farkli ama asla bos bi insan degil.kiskancliklari dini boyutta degil bana kapan demiyo ki bu erkeklerin bakislarindan rahatsiz oluyo .kiskanc.rahatsiz miyim evet.ama onu hayatimdan cikarmayi dusunmuyorum.fazla kiskanc diyebilirim ama kizimi babasindan mahrum etmek de istemem.alkole gelince alma diyemiyor ama hoslanmiyor.gercekten zorlaniyorum ama belki ben beceremiyorum iletisimi dan dun kosuyorum bi seye karisinca.ben rahat yerde rahat buyudum o uyum saglamaya cabaliyor ben de ona.
Canim benim fikrime göre öyle aman aman bi değiştirmeye çabası olmamış eşinin. .. trip atmak yerine kavga ediyor bağırıyor falan deseydin bu işten bi cacık olmaz derdim kendi kendime... ama sadece trip atmaksa bence sana sadece yapabilirsin ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum demeye çalışıyor. .. konu geçmişinde de gördük herkesin tahammül sınırı belli... bi arkadas çok güzel yazmış tahammül sinirini iyicene düşün o sınırına göre esinle konuş. .. ki bence evlilik iki kişinin aynı kişiliklerini sürdürmesi demek değildir, bence evlilik iki kişinin birbirinin sivri uçlarını torpuleyerek ortak bi payda olusturmasidir... ben evet evliliğim için çok çaba harcadım ama dönüp baktığımda eşim de harcamış onları düşününce evliliği daha güzel idrak ediyorum... ve kimse evlilik beni değiştirmedi demesin çok değiştiriyor bence herkesi ve bence değiştirmeli ... zaten eşini seviyorsun evliliginden de mutlusun sozlerinden anladigim kadariyla ama sadece biraz bunalmissin... oda çok normal zaman zaman her insanda olur. .. ve unutma pire için yorgan yakılmaz...esimle makul bi askla farkli dunya goruslerine sahip olmamiza ragmen evlendik.dort yil oldu ve bir kizimiz var.ben ozgurlukcuyum o muhafazakar.ben istedigimi giyer ara sira icer gezerdim.o hayatinda icmemis eglenceden de hoslanmayan biri.birbirimizi sevdik ve orta yolu bulmaya calistik.ben evlenmeden once asla ickiyi birakirim demedim senin isyedigin gibi giyinirim demedim.beni cok kisitlamasindan bunalcgmi belirttim.o ara sira icebilirsin engel olmam dedi.evlendik.sinirlar icinde sikistirilmis gibi hissediyorum kendimi.cok kiskanc. kiyafetime karisiyo icmemi istemiyo yilda bir iki defa bile.ustelik icine kapali ve agresif davraniyo.yeri geldi cok agladim yeri geldi alttan aldim yeri geldi konusmaya calistim.yok huzursuzum.nolur bi akil verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?