- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi prenses_0610
-
ben uzerıme alındım sanırım :)))
Hoşgeldin canım sen de
İnşallah sen de iyi haberler verirsin buralardan, bir ay daha çok yolun başı ama dediğin gibi Allah büyüktür, alnımızda yazılıysa 1 ayda da olur bir seferde de
Bu yumurtlama takibi için ovulasyon testlerini öneririm tatlım. Gerçi ben bazı aylar yakalıyamıyorum ama ateş ölçmeyle beraber en azından yumurtam ne zaman çatladı takip edip çalışmaları ona göre programlamak mümkün oluyor. Eminim okumuşsundur, bilgin vardır ama yine de aklına takılan soru falan olursa, bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım
vaayy bır ay boş dıger ay dolu haa :))) ne şanslısın ınsallah bır sorun cıkmaz . buarada alınma canım arada senıde tanımıs oldum ...memnun oldum kızlar
hayırlısı olsun bakalım bol şans.... gunlerınızı boşa harcamayın her fırsatı değerlendırın...bende 29 yasındayım,3 yıllık evlıyım 3 yıldır ıstıyoruz ama henuz nasıp olmadı. ızmırlıyım
testlerını eger gerekıyorsa mutlaka yaptır bunlar cok onemlı en azından yolun basındayken caresını bulursun İNŞALLAH hiiç sorun cıkmaz ve hemencıcık mujdelı haberlerını alırız burdan
Hoşgeldin aramıza :))) İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine .bizler uzun zamandır uğrasıyoruz hepımızın tek dileği bir bebeğimizin olması .beklıyoruz ...zamanı gelınce olacak ınşallah.
evet burdakı arkadaslıklar gercekten cok güzel ,samımı,dürüst. özellikle benım Can arkadasım Nusco(hande) destegını benden hıc esırgemedı. ALLAH bır degıl Bın defa razı olsun ondan... ama dıger arkadaslarda en az onun kadar destekcıler emın ol burda guven ıcınde paylasım yapabılırsın.
lac yıllık evlısın? yas? nerden? tetslerın yapıldı mı yoksa henuz yolun basındamısın?
Yok yok panik olmadımHandeciiim panık yok,panık yapma. düşük falan sakın düşünme. belkı hamılesındır yada adet oluyorsundur bekle bakalım gun ıcınde degısıklık olacak mı. benım mesela adet olacagım gun ılk gelişi kahve rengı oluyor sonra rengı normale dönüyor. belkıı üşütmüşsündür. sakın hemen olumsuz dusunme sen benden daha soğuk kanlısın kendını hemen bırakma lutfen..hemen uzulmek yok
ne güzel :)
çünkü insan yeri geliyor yakınındakilerle her şeyi paylaşamıyor.
2 yıllık evliyim canım,27 yaşındayım,edirnede yaşıyorum :)
gebeliğe hazırlık bazında test yaptırmadım açıkçası.
aslında doktor elime bir sürü şeyin yazıldığı bir kağıt vermişti ama üşendim
bu ay bir deneyelim dedik,aynen yolun başındayız daha
duruma göre bakıcaz artık
11 hazıran 2013 te evlendım canım 25 yasındayım ankaradayım kendım evde test yapmıstım adetım bıgun gecıkınce negatıf pozıtıf arası bısey cıktı sılık sılıktı ertesı gun doktora gıttım kan verdım gebe oldugumu ogrendım ama 236 cıktı sanırım dusukmus yarın tekrar gel kan ver dedı sabah kanımı verdım ogleden sonrada sonucumu alacagım daha kac haftalık falan hıcbırını ogrenemedımkısmetse bugun ogrencem :)
valla ugurlu olduguma ınanıyorum kızlar hepınıze bulastırdım sımdı :) en kısa zamanda hepınız hamiş olursunuz ınsallah .. bende sımdı cıkıyorum benım junıorın kac haftalık oldugunu hcg degerını ogrenecegım coookkk optum hepınızı haber verırım gelınce kızlarYok yok panik olmadım, hatta diyorum "olsam da rahatlasam" aklımda soru kalmaz en azından, testlerimi tekrarlatırım. Ama nerdeyse emin gibiyim bu ay da kırmızı kartı yedim ben Güçlü kadınlarız biz, hemen öyle yelkenleri suya indirmek olmaz.
İzmir'e yıllardır gelemedim canım, biliyorsun babam İzmir'li benim de, çok akrabam var orda; ama bir benim yolum düşmüyor. Zaten ev yaşamı, eşimin işi gücü derken 1 hafta tatil yaptığımızda kendimizi şanslı görüyoruz. Ama elbet gelirsem haber vermez miyim ya, ben de İstanbul'a gelir de haberim olmazsa küserim bak
Ben de anlatayım kızlaaaarEn kocamışınız benim Kasım'da 32 yaşımı doldurucam, eşim de Eylül'de 36'sını bitirecek. Yaklaşık 3,5 sene oldu evliliğimiz. Bir ölüm ve kürtajla biten gebeliğim oldu ilk aylarımızda, sonra ben korktum biraz ve korunmaya başladık. Yaklaşık 4-5 aydır sıkı çalışmalar, ovulasyon testleriyle falan bebek sahibi olmayı deniyoruz Henüz kısmet olmadı ama bakalım artık, herşeyin hayırlısını diliyorum.
İnşallah, tüm kalbimle diliyorum, hepimizin sağlıkla mutlu haberlerle buraya gelip, sağlıkla yavrularınızı kucaklarımıza almamızın nasip olmasını.
Bittercim sen de testlerini yaptır, ihmal etme, en azından her şeyin yolunda olduğunu bilmek rahatlatır insani :))
Yasmenn merakla bekliyorum canım senin de haberlerini, inşallah ilk hamilemiz sen olursun, ayağın uğurlu gelir hepimize
Anaaam, hemşehri çıktık iyi miçok memnun oldum :)
bir ayağımız İzmir'de sayılır.abim ve görümcem orda yaşıyorlar.
kendim Balıkesirliyim bu arada :)
Allah herkesin gönlüne göre versin,
bu rastgele çalışma ile bir sonuç alamazsam kesinlikle yaptırıcam testleri :)
Hilalcim anlatmış zaten herşeyi. Bir site var, fertilityfriend diye, ordan kayıt edebilirsin ateşini. O site yumurtlama gününü otomatik işaretliyor, ama onu da 3 gün geçince yapıyor, onun için doktorlar her halukarda adetten sonra gün aşırı ilişki diyorlar. Evet, yataktan çıkmadan ölçmek lazım ateşi ama dil altından alınan ateş her zaman doğru olmayabiliyormuş, vajinadan ölçmeyi tavsiye ediyorlar; ben yapamıyorum ama orası oda sıcaklığı vs. gibi şeylerden etkilenmediği için daha isabetli sonuç veriyor. Yumurtlamadan sonra da hamilelik yoksa 14 gün sonra adet geliyor. Böylece ne zaman test yapabileceğini de belirleyebiliyorsun.şu an hiç bir şey bilmediğim için
öyle mecnun gibiyim :)
benim görümcem hiç bir test,çalışma yapmadan,hatta biraz da istemeyerek çok kolay hamile kaldı.bir kerede.
şimdi büyütüyor bebişini,ona özendim herhalde
ateş ölçme tek başına kullanılabiliyor mu
onu deniyim diyorum.her gün belli saatlerde mi ölçmem gerekiyor?
bir de sen yazmıştım sanırım yumurta akının kıvamı gibi akıntı olunca yumurtlama olduğunu mu gösteriyordu?
ben de oluyor da öyle acaba takip etsem mi
çünkü dediğim gibi adetlerimin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor
Aaa "gaz"ı unutmuşsun daha popolarını sırtlarını pıtpıtlayıp gazlarını alıcaz Hilalcimtabı tabı ıstanbula gelırsem mutlaka sana haber verırım :) senıde herzaman beklerım. Insallah ıkımızde bebıslerımızle bırbırımızın karsısına cıkarız ıngaa ıngaaa dıye .muhabbetlerımız sadece senınkı emıyormu uyuyormu aglıyor mu olur ? İNŞALLAAAHhhhhh :)
elbette güçlüyüz ve herseyden önce bızım Yüce Rabbımız var elbet bızıde mutlu edecek ve Anne olacagııız .
hadi inşallah, iyi haberler getir tosuncuktanvalla ugurlu olduguma ınanıyorum kızlar hepınıze bulastırdım sımdı :) en kısa zamanda hepınız hamiş olursunuz ınsallah .. bende sımdı cıkıyorum benım junıorın kac haftalık oldugunu hcg degerını ogrenecegım coookkk optum hepınızı haber verırım gelınce kızlar
sımdı canım adetın baslayınca ölçüme baslıyorsun . hergun sabah yatakan kalkmadan hareket etmeden agzına alıyorsun dılının altına ölçeği ama kesınlıkle hergun aynı saatte ve yataktan kalkmadan yastıgının altına falan koy . sonra bunları not et. yumurtlama oldugu gun hem o dedıgım yumurta akı akıntısı oluyor hemde atesın 0.5-1 derece yukselıyor mesela hep 36.0 gıdıyor o gun 36.1 oldu hemen o gun ıtıbarıyle gun asırı ılsıkı :))))) sonra beklıceksın. adetın duzenlyse işin kolaylasır ama degılse cok dengesızlesebılır sonuclar. .......
sevındım ya bana yakınsın :)
daha neler neler varda aklıma gelmıyorgazıda var tabıkı :)
canım bence bugun bekle eger sökülmezse yarın kanda baktır ıstersen yanı yınede kendın bılırsın ıcım rahatlıycak dıyorsan yarın yaptır derım ben .
evet aslında en saglıklısı buymus yanı vajınadan ölçmke ama bende yapamıyorum onu ... denıycem ama bır ay bakalım degerlerde oynama yapıcak mı
beklıyoruz yasmın senıde hadı bakalım hayırlısıyla gıt gel ....
tamam ben yarın sabahtan itibaren bir ölçmeye başlayayım bakayım :)
Nusco,pek sevindim orda yaşamasak da oralıyız sonuçta :)
mutlu oldum sizleri tanıdığıma
Geç yazıyorum kusura bakma canım, hem çamaşır bir yandan, hem de annem aradı, baya bir muhabbet ettik onunla. Ona da söyleyemiyorum ki "anne adetim gecikti, lekelenmem var" diye. Kadıncağız bihaber benden, ama bir de aklı benimle meşgul olsun istemiyorum şimdi. Bir de tek çocuğum ya ben, benim 1 problemimi annem içinde 1000 problem olarak yaşıyor
Olmazsa ben de bu ay yeni bir termometre alayım da denesem mi vajinadan ölçümü
Bugün sökülmezse yarın kana gitmeye iyice niyetlenmiştim ben, ama yarın benim temizliğe kız gelecek, nereye gidiyorum
ne zaman hazır hıssedersen kendını ozaman gıt canımcım...cuma gıdersın olmazsa........aynı benımde annem oyledır o yuzden kımseye demıyorum bırsey
kz sen temızlıge yardımcı mı cagırıyon tembeeeeelllll senı .)))))))))))))))
Ben de mutlu oldum canımBurda da hepimizin yaşları falan da çok yakınmış birbirine
Ya hemen kınama beniSen beni bir de evlenmeden önce tanısaydın, ne yatak topladım, ne bir tabak yıkadım, üstümden çıkarttıklarımı bile annem katlardı Evlendikten sonra yine evimin işini görüyorum ama öyle dip köşe temizlik gelmiyor elimden, bir de hiç ütü yaoamıyorum İki haftada bir, kız gelip koltukları falan çekip dip köşe temizliyor, hem ütümü yapıyor, camı siliyor vs. Bunları denedim ama yapamıyorum Daha da komiğini söyliyim genelde kirlileri bulaşık makinesine de eşim yerleştirir; ben temizleri yerleştiririm, yemeği yaparım, masayı kurar kaldırırım, o da kirlileri dizer makineye
Tek çocukluktan mı bilmiyorumevet yaşlar yakın :)
yine de ablam sayılırsınız
tek çocuk böyle mi oluyor acaba
temizliği anladım ama kirlileri niye eşin yerleştiriyor makineye
Oyyy Hilalcim sen basbaya parçalıyorsun yani kendini. Kızım yüzünü çamaşır suyuyla yıkamak neeetüüü pasklı seniiiii........ şaka şaka
bendede tam aksıne temızlık hastalıgı var ASLA bır baskasının temızlıgını begenmem eger bırı bana yardım ederse döner arkasından tekrar sılerım hersey yerlı yerınde olacak . yamuk olmıcak . koltuk örtusu kullanırsam onları zırt pırt duzeltırım. halının ustunde ayak ızı cıkmasın dıye kenarından yururum. perdeler yarım yamal ortulmıcek . klorak ve cif benım hayatım onlar olmadan asla bır yer temızlenmıs demem :) daha neler nelermanyağım ben yaaaaa ...eşim annem herkes cok sıkayetcı benden ama elımde degıl daha farklı yapamıyorum. ıkı gun bırsey yapmım evı b... götürüyor dıye yakınıyorum. eşimi zorla soyar banyoya sokarım adamım benım yaaaaa gıkını cıkarmıyor valla .....cok kılımdır ben yaniii.....
bırsey dıyeyım mı sana eskıden yanı 17-18 yasındayken ben yuzum kırlenıyor dıye camasır suyu ıle yıkardım
sımdı yapmıyorum ama ...ustelık ben saglık meslek yuksek okul mezunuyum branşım ne tahmın et : psıkıyatriiiiiiiiiii benım Hocam hep derdıkı yakında senı yatırcam buraya tedavı olman lazım derdı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?