Kızlar bi fikir verin lütfen.. Kafam çok karışık =(

sabah gıdersen aynı gun alabılıyorsunda oglen gıdınce ertesı gune kalıyorsun. senın kasıkların agrıo mu ?
Ya da Hilalcim bizde bütün belirtiler var da biz gaza gelmiyelim diye yok sayıyoruz Burdan İşviçreli bilim adamlarına sesleniyorum, yapın biz delilere bir güzellik de, şu beklemeler olmadan hamile olup olmadığımızı anlıyacağımız bir yöntem keşfedin, duacınız oluruz valla
O vakit 3 seçenek var önümüzde, ya erken gebelik testi alıcaz eczaneden, ya yarın sabahı bekleyip kan vericez, ya da "amaaaaan yemişim belirtisini de" diyip 3-5 gün daha bekliyicez
Birkaç gündür adet ağrısının hafifi gibi ağrılar girip çıkıyordu tatlım, bugün o da kesildi. Bazen böyle kas kasılması ya da gerilmesi gibi acı gibi ağrı gibi (tarif de edemedim ki) bir duygu oluyor. Bir kaç saattir de çok afedersin, midem kalkmış vaziyette; ama henüz ağzıma lokma koymadım ondan da olabilir bu :26: Bugün kafam acayip dağınık, ne kelimeleri toparlıyabiliyorum, ne okuduğumu anlıyorum. Demin çamaşırları makineye atıyordum, böyle elimde kaldı tişört, beyazlarla mı yıkıycam renklilerle mi yıkıycam ben şimdi bunu diye, karar veremedim 10 saniye
Selamlar, hoşgeldin Öncelikle geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Hepimiz başka başka problemlerle, ya da Hilal'le benim gibi bir problem olmasa da stres, beklenti, korku ve endişelerle geçiriyoruz her ayı :26: Biz de umudumuzu kaybetmiyelim diye birbirimize destek olmaya çalışıyoruz işte. İnşallah iyi haberler alırız tez zamanda

Handeciiim :) kusura bakma sessızce cektım gıttım senın mesajının cevabını beklerken koltukta ıkı dakıka ıcım gecmıs bır an uyandım basımda felaket bır agrı .... zaten bu basş agrılarım bır haftadır var ama bugunkı dayanılmıcak gıbı .ınanırmısın klavyenın tuslarına bakamdım bır an ....resmen cekıcle vuruyorlar sandım yaaa.... hemen kalktım saglık ocagına gıttım durumu anlattım sağ olsun Doktor bey ılac falan vermedı :) yarına kadar sabredıcem ınsallah buna deger cunkı yarın kanına bakalım dedı eger gebelık yoksa yada varsa ona göre ılac yazarım dedı.... suan agrıdan basımı duvarlara vurasım gelıııı Handeeeee

( Ayyy tatlım geçmiş olsun, sen hiç bilgisayar başında oturma, ekrana bakmak da baş ağrısını azdırıyor. Perdeleri kapat, uyumaya çalış. İnşallah yarın da iyi haberlerle dönersin buraya. En azından artık en fazla 24 saat daha çekeceksin bu acabaları canım. Yarın iyi haberlerini bekliyorum, dua edicem senin için. :18: Hadi güzelce dinlen sen şimdi, çok çok öptüm, tekrar geçmiş olsun

canım benım cok saol sımdı buzzzzzzzz gıbı suyla duş aldım :) bıraz sankı beynım hafıfledı sallasam gecermı kı bu cocuk gıbı
yarın sabah kan testı :) ertesı gun sonuc verıcekler amaaaaaa :) acaba yarın sabah tıp merkezıne mı gıtsem ??? neyse sabah ola hayrola duruma göre bakarız. sen napıyon? buarada face kullanmıyormusun ?

Hilalcim yine dediğim gibi gözlerini çok yorma sen, yine ağrımaya başlarsa da Allah korusun buz torbası koy alnına; ağrı kesici falan aman diyim alma Allah senin müstahakını versin, dur bekle daha bebişlerimizi sallıycaz kollarımızda
Kan testi yaptırcaksan canım bana sorarsan hangisi en çabuk veriyorsa ona yaptır derim; öyle ya da böyle öğreniceksin yani, şimdiden heyecanlandım ben bak :18: İnşallah pozitif gelir sonuç
Ben yıllaaaaaar oldu facebook kullanmıyorum tatlım Eşim de sosyal medya işi yapıyor üstüne üstlük ama bana çok gına geldi. Hatta ona da diyorum, eve gelince bari kalk şu bilgisayarın başından :84: o da "bu benim işim, ne yapayım" diyor. Biraz da ondan fenalık geldi, bir kapattım pir kapattım accountu :114:

Anladım cnm saglk olsun dur bakalım sabah olunca karar verıcem .... sana mutlaka soylerım tatlımcım ben cıkayım sımdı cunkı pc ye baktıkca agrım cogalacak gıbı hazır bıraz dinmişken uzanayım :)
buarada bak buralarda takılıp Akşam yemeğini unutma
bende barbunya ve etlı pilav var

Kendine iyi bak canım Yarını iple çekiyorum, içimden iyi haberler vereceksin gibi geliyor inşallah
Yemek falan hak getire bugün 2 posta çamaşır yıkadım anca popomu kaldırıp, bugün benden başka iş çıkmaz galiba Ama etli pilav iyi fikirmis, aklıma gelmemişti; yarın için fikrini çaldım haberin olsun

inşallah canım ıyı haberlerle gelırm buraya :)
çal çal sorun degıl afıyette olsun ..... sende ıyı bak kendıne .çok Dua et benım ıcın.... optum yarın görüşürüz

inşallah canım ıyı haberlerle gelırm buraya :)
çal çal sorun degıl afıyette olsun ..... sende ıyı bak kendıne .çok Dua et benım ıcın.... optum yarın görüşürüz
Hilalcim, daha testlerden dönmemişsindir biliyorum ama meraktan dayanamadım, bir dürteyim dedim :18: Sonuçlarını çok merak ediyorum, inşallah brdan bize çok çoook çoooookkk iyi haberler verirsin tatlım

Günaydın Handecim, nasılsın? bugunde gıtmedım eşim bıraz daha bekle dedı ....kaldım yıne mualakta .sımdı gıdersın dedı sonra hastalanırsın dedı uzuleceksın hıc olmazsa bu arada adet görürsen en azından bekledıgın bırsey derız gecerız dedı. test demek umutlanmak demekmı negatıf olunca daha cok uzuleceksın dedı. ama ben bugun cıkarsam ıdrar testı alıcam bır tane bakalım ...ne cıkacak

Günaydın tekrar Hilalcim. Eşin çok doğru söylemiş test demek umutlanmak demek diye Bugün başının ağrısı nasıl peki? Geçtiyse, ilaç alman gerekmiyecekse o zaman idrar testini de boşver, bi hafta sonuna kadar bekle istersen Cuma cumartesi gibi beraber elele gidersiniz doktora eşinin izin gününe göre, hem kan testi yapılır hem doktor muayenesi de olur durumu kesinleştirmek için :79:
Benim bugün 33. gün oldu ama ne bir adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var bende, ve baya endişelenmeye başladım :18: çünkü hamile olduğumu hissetmiyorum galiba değilimdir diyorum ama bu gecikme de aklımı çok kurcalıyor Dün eşim de geç çıktı işten, 11'de daha kapıdan girerken "hasta oldun mu" diye sordu :26: Yatınca da baya muhabbet ettik. İkimiz de, bir önceki hamilelikten az çok aklımızda kalanlardan dolayı, hamilelikten pek ümitli değiliz Ama bu adet gecikmesi beni çok kaygılandırıyor. Haftaya kadar bekleyip, ondan sonra doktora gidelim dedik. Böyle bekle bekle sabır taşı olsa çatlardı be Hilalcim, biz kadınların işi çok zor ya

katılıyorum sana bekle bekle nereye kadar dıyorum ya olayım da kurtulayım yada test yapayım. hamıle degılsemde nıye gecıkıyorum uc aydır 28 gunde bır geldı ondan oncede tas catlasın 30 gunde bır gelırdı. bugun 36 gun oldu ınan kafayı yemıstım zaten sımdı daha beterım sureklı acaba acaba dıye tuvalete gıdıyorum. göğüslerımde belırtı gercı ıllakı belırtı olmasıda gerekmıyormus yanı sureklı bırseyler aramak ıstemıyorm bedenımde .oram boyle mıu buram boyle mı dıye. dusundukce cıddı hastalanmaya basladım ya kafam beynım agrıyor bugunde hafıf agrım var ama dunkı gıbı degıl. Ablam kayınvalıdesıne gıdecek bırazdan bende uzancıma yatak odasına orası karanlık belkı şiddetlenmesını engellerım agrılarımın. test falan dusunmek ıstemıyorum artık..... cok yıprandım su son bır haftada ....
Dün eşime soyledım mecburen ,dedım durum boyleyken boyle gecıktım ama sebebınuı hemen bebıse baglama dedım....belkı ksıt yada stresdır gecıktıren.
ya daha once nıye demedın bır sevınc bır sevınc anlatamam dedım hemen gaza gelme sonra bende cok sen uzuluyorsun bunu gorunce ben dahada kotu oluyorum . ohooo kıme konusuyorum ben kı Adam gazı aldı gıttı bırde vıın vııın dıyor benı durduramazsın artık dıyor sabahda bekle bıraz deyınce hadı dedıım bugunde kalsın ALLAH buyuk yarın ola hayrola .

bak ınternette elle gebelık testı dıye bırsey okudum. sımdı afedersın parmagını seyının ıcıne sokuyormussun soktugunda hanı oynatınca boyle sert bırsey gelıyorsa o rahımın aşagıda oldugunu yanı gebelık yok demekmıs eger parmagın bır bosluk ıcındeyse bırseye degmıyorsa gebelık var demekmıs cunkı rahım yukarı cekılıyormus bunuda sıtede bır ebe onaylıyor. eskınden USG mı vardı dıyor bu sekılde bakılırdı dıyor.
sımıdı okuyunca aklıma geldı ben ege unıversıtesıne gıtmıstım 2 sene once 3. gun adetımın tahlıl yaptırmak ıcın ozaman Doktor bır bakalım emın olalım demıstı parmakla :) karnıma bastırdı hafıf parmagıyla baktı tamam yok gebelık dedı.....sen ne dusunuyorsun bu konuyla ılgılı????

Ah canım, şu erkekler cidden bazen çocuk gibi oluyorlar Bir de bebeklerimiz gelirse düşünsene evde 2 çocukla uğraşıcak biz
Öyle haklısın ki, kendi bedenimizi dinleye dinleye en büyük kötülüğü yine kendimize yapıyoruz.
Elle gebelik testini ben de okumuştum canım, doğru diye biliyorum, ama aşağı mı iniyor yukarı mı çıkıyor tam emin değilim. Ama gebelikte rahmin pozisyonu değişiyor, o kısmı doğru. Ama bizim bu muayenede tecrübemiz olmadığı için aradaki farkı anlayabilir miyiz bilemedim

Hilalcim aklıma gelmişken söyliyim, baş ağrısına iyi geldiği söylenen bir yöntem var: Elleri ve ayakları sıcak-ılık suyun içine sokup, ensenin üstüne de buz koyuyorsun. Kan ellere ve ayaklara gidince baş ağrısı hafifliyor deniyor. İnşallah ağrın olmaz tatlım ama ilaç kullanmamak için deneyebilirsin belki dedim.

bu sıtede arada kafayı yıyor galıba ben burda senden cvp beklıyorum dıyorum cıktı gıttı galıba megersem sen coktan cvp yazmıssın ama bıldırımlerde gostermıyor :)
eger agrım olursa mutlaka denıcem zaten dunce buz gıbı suyla yıkandım bırde dolapta kolonyayı soguttum masaj yaptım enseme kafama doktum burdum sonra rahatladım bıraz .... bugunde en ufak sey tetıklıyecek gıbı duruyor ya bakalım cok kalmıcam nette pc de sanırım agrılarımı azdırıyor ekrana bakmak.
buıarada okudugum ve anladıgım kadarıyla ele bırsey gelmemelıymıs yanı boyle kalın et parcası gelınce rahım oluyormus ama parmagına bırsey deymeyınce gebelık anlamında oluyormus ....
aiiyyyyyyyyyyy neler dusunmeye basladım gari valla sapıttım ben hande

Bence de arada sapıtıyor arada tatlım, dün de akşama kadar "beğen" butonu yoktu ortada, ya da benim bilgisayar sapıttı. Bence de çok ekrana bakıp gözlerini yorma tatlım, senin sağlığın rahatlığın şimdi daha önemli. Ben buralarda olurum herhalde zaten, sen ne zaman iyi hissedersin kendini, dürtersin beni canım
Galiba senin söylediğin şey serviksin pozisyonu, zaten vajina bir boşuk ya, serviksi hissetmek için baya geriye gitmek lazım, serviksin arkasında da rahim var. Galiba hamilelik durumunda serviksin pozisyonu ve sertliği değişiyor Ama yok ya ben hayatta yapamam onu Kafayı yedik biz kızım ama daha o kadar değil

tamam handecım ben cıkıyorum sımdı bır duş alayım sonrada uzanayım .....daha sonra yıne gelırım buraya dürtüklerim seni :))))
görüşürüz yıne öpüldün. ha bu arada evet o kadar sıyırmadık bencede sadece delı gıbı arastırıyorum yaaa onuda bır dıyeyım dedım sana .....

İyi dinlenmeler, acil şifalar tatlım, öpüyorum

selam kızlar umarım allah hayırlısıyla verir, dört gözle beklediğiniz bebişlerinizi.
bende aynı şeyleri yaşıyorum.her ay dört gözle meraktan saçımı başımı yola yola bekliyorum ve her ay hüsran.ve yeniden çalışmalar, yeni umutlar vs vs
bakalım bu ayda yine aynı tırmalayışlardayım.bakalım regl günüm 11-12 eylül gibi beklenMİyor:)))))
ama ben şimdiden çok net bildiğiniz üzere sıkıntı stres içindeyim.
her ay reglimle karşılaşınca önce bi üzülüyorum ağlıyorum.sonradan bu bir çile doldurma işi gibi diyorum.daha çekecek çilemiz var onu doldurunca sağlıklı hayırlı bebişleri hakedeceğiz diyorum kendime:)bu bir olgunlaşma aşaması diyorum:)))
napayım avuntu işte, bir sonraki aya moral desteği:))

umarım hepimiz çilemizi en yakın zamanda doldurup bebişlere kavuşuruz.

Amin canım Amin .... İnşallah ALLAHIM isteyen herkese saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla bır evlat nasıp eder :) tabıkı sanada :) sanırım sen daha yolun başındasın :) bız Handeciğimle artık aştık stres mevzularını bızımkısı stresden öte bırseyler ve bızdekı bulaşıcı Eşlerımız bızden beter durumda ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…