- Konu Sahibi prenses_0610
-
belırtımde yok aslında yanı goguslerımde anormal bır bırsey yok . sankı mavı mavı damarlarım belırgınlestı dıyorum sonra bana oyle gelıyor dıyorum. akıntım cok yanı hıc olmadıgı kadar akıntım var seffaf kokusuz. alt karınımda agrı kasık agrısı gıbı belım agrıyor boşluk olan kısmında sankı yumruk var gıbı. arada sankı ateş basıyor ama havadanda olabılır. yattıgım zaman kasık agrım azalıyor ama cok ayakta durursam dolanırsam agrıyor . bas ağrım var hafıf hafıf. yanı bunlar psıkolojıkde olabılır. aksamları sankı bulanıyor gıbı ıcım ama sabah yok . uykum var ama ben uykuyu severım zaten ....elleme butun oglen yatarım o derece
psıkolojıkde olabılır bunların hepsı ....sık ıdrara cıkma var
Ya da Hilalcim bizde bütün belirtiler var da biz gaza gelmiyelim diye yok sayıyoruzsabah gıdersen aynı gun alabılıyorsunda oglen gıdınce ertesı gune kalıyorsun. senın kasıkların agrıo mu ?
Selamlar, hoşgeldinvallahi duyguların harika tarifi var yazdıklarınızda benim eşim varikosel ameliyatı ve biz ameliyatlı olduğu haldeanlayın işte yumurtlama aralıllarımdı ama şöyle bir şeyde klomen kullandım 3 gun doktorum kesti ve adetim gecikti şimdi ise kiste dönüşmüş müdür korkusu saldı şu hamilelilk heyecanını bile yaşayamıyorum ama inşallah o guzel günleri rabbim gösterir
Handeciiim :) kusura bakma sessızce cektım gıttımsenın mesajının cevabını beklerken koltukta ıkı dakıka ıcım gecmıs bır an uyandım basımda felaket bır agrı .... zaten bu basş agrılarım bır haftadır var ama bugunkı dayanılmıcak gıbı .ınanırmısın klavyenın tuslarına bakamdım bır an ....resmen cekıcle vuruyorlar sandım yaaa.... hemen kalktım saglık ocagına gıttım durumu anlattım sağ olsun Doktor bey ılac falan vermedı :) yarına kadar sabredıcem ınsallah buna deger cunkı yarın kanına bakalım dedı eger gebelık yoksa yada varsa ona göre ılac yazarım dedı.... suan agrıdan basımı duvarlara vurasım gelıııı Handeeeee
( Ayyy tatlım geçmiş olsun, sen hiç bilgisayar başında oturma, ekrana bakmak da baş ağrısını azdırıyor. Perdeleri kapat, uyumaya çalış. İnşallah yarın da iyi haberlerle dönersin buraya. En azından artık en fazla 24 saat daha çekeceksin bu acabaları canım. Yarın iyi haberlerini bekliyorum, dua edicem senin için. :18: Hadi güzelce dinlen sen şimdi, çok çok öptüm, tekrar geçmiş olsun
Hilalcim yine dediğim gibi gözlerini çok yorma sen, yine ağrımaya başlarsa da Allah korusun buz torbası koy alnına; ağrı kesici falan aman diyim almacanım benım cok saol sımdı buzzzzzzzz gıbı suyla duş aldım :) bıraz sankı beynım hafıfledısallasam gecermı kı bu cocuk gıbı
yarın sabah kan testı :) ertesı gun sonuc verıcekler amaaaaaa :) acaba yarın sabah tıp merkezıne mı gıtsem ??? neyse sabah ola hayrola duruma göre bakarız. sen napıyon? buarada face kullanmıyormusun ?
Hilalcim yine dediğim gibi gözlerini çok yorma sen, yine ağrımaya başlarsa da Allah korusun buz torbası koy alnına; ağrı kesici falan aman diyim almaAllah senin müstahakını versin, dur bekle daha bebişlerimizi sallıycaz kollarımızda
Kan testi yaptırcaksan canım bana sorarsan hangisi en çabuk veriyorsa ona yaptır derim; öyle ya da böyle öğreniceksin yani, şimdiden heyecanlandım ben bak :18: İnşallah pozitif gelir sonuç
Ben yıllaaaaaar oldu facebook kullanmıyorum tatlımEşim de sosyal medya işi yapıyor üstüne üstlük ama bana çok gına geldi. Hatta ona da diyorum, eve gelince bari kalk şu bilgisayarın başından :84: o da "bu benim işim, ne yapayım" diyor. Biraz da ondan fenalık geldi, bir kapattım pir kapattım accountu :114:
Kendine iyi bak canımAnladım cnm saglk olsundur bakalım sabah olunca karar verıcem .... sana mutlaka soylerım tatlımcım ben cıkayım sımdı cunkı pc ye baktıkca agrım cogalacak gıbı hazır bıraz dinmişken uzanayım :)
buarada bak buralarda takılıp Akşam yemeğini unutma
bende barbunya ve etlı pilav var
Kendine iyi bak canımYarını iple çekiyorum, içimden iyi haberler vereceksin gibi geliyor inşallah
Yemek falan hak getire bugün2 posta çamaşır yıkadım anca popomu kaldırıp, bugün benden başka iş çıkmaz galiba Ama etli pilav iyi fikirmis, aklıma gelmemişti; yarın için fikrini çaldım haberin olsun
Hilalcim, daha testlerden dönmemişsindir biliyorum ama meraktan dayanamadım, bir dürteyim dedim :18: Sonuçlarını çok merak ediyorum, inşallah brdan bize çok çoook çoooookkk iyi haberler verirsin tatlıminşallah canım ıyı haberlerle gelırm buraya :)
çal çal sorun degıl afıyette olsun ..... sende ıyı bak kendıne .çok Dua et benım ıcın.... optum yarın görüşürüz
Günaydın tekrar Hilalcim. Eşin çok doğru söylemiş test demek umutlanmak demek diyeGünaydın Handecim, nasılsın? bugunde gıtmedım eşim bıraz daha bekle dedı ....kaldım yıne mualakta .sımdı gıdersın dedı sonra hastalanırsın dedı uzuleceksın hıc olmazsa bu arada adet görürsen en azından bekledıgın bırsey derız gecerız dedı. test demek umutlanmak demekmı negatıf olunca daha cok uzuleceksın dedı. ama ben bugun cıkarsam ıdrar testı alıcam bır tane bakalım ...ne cıkacak
bu sıtede arada kafayı yıyor galıbaben burda senden cvp beklıyorum dıyorum cıktı gıttı galıba megersem sen coktan cvp yazmıssın ama bıldırımlerde gostermıyor :)
eger agrım olursa mutlaka denıcem zaten dunce buz gıbı suyla yıkandım bırde dolapta kolonyayı soguttum masaj yaptım enseme kafama doktum burdum sonra rahatladım bıraz .... bugunde en ufak sey tetıklıyecek gıbı duruyor ya bakalım cok kalmıcam nette pc de sanırım agrılarımı azdırıyor ekrana bakmak.
buıarada okudugum ve anladıgım kadarıyla ele bırsey gelmemelıymıs yanı boyle kalın et parcası gelınce rahım oluyormus ama parmagına bırsey deymeyınce gebelık anlamında oluyormus ....
aiiyyyyyyyyyyy neler dusunmeye basladım gari valla sapıttım ben hande
Bence de arada sapıtıyor arada tatlım, dün de akşama kadar "beğen" butonu yoktu ortada, ya da benim bilgisayar sapıttı. Bence de çok ekrana bakıp gözlerini yorma tatlım, senin sağlığın rahatlığın şimdi daha önemli. Ben buralarda olurum herhalde zaten, sen ne zaman iyi hissedersin kendini, dürtersin beni canım
Galiba senin söylediğin şey serviksin pozisyonu, zaten vajina bir boşuk ya, serviksi hissetmek için baya geriye gitmek lazım, serviksin arkasında da rahim var. Galiba hamilelik durumunda serviksin pozisyonu ve sertliği değişiyorAma yok ya ben hayatta yapamam onu Kafayı yedik biz kızım ama daha o kadar değil
İyi dinlenmeler, acil şifalar tatlım, öpüyorumtamam handecım ben cıkıyorum sımdı bır duş alayım sonrada uzanayım .....daha sonra yıne gelırım buraya dürtüklerim seni :))))
görüşürüz yıne öpüldün. ha bu arada evet o kadar sıyırmadık bencede sadece delı gıbı arastırıyorum yaaa onuda bır dıyeyım dedım sana .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?