• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi fikir verin

toranj

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.167
1.609
158
Merhaba kızlar girdap gibi bi instagram konusu var ve kafama takılıyor acaba ben şizofrenik bi şekildemi düşünüyorum diye . Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum şimdi adım adım anlatayım:

1) beni instagramdan bir fake oduğu çok belli hayvanlarla ilgili bir hesap ekledi.ilk başta hiç bişeyden şüphelenmedim.
2) zamanla şüphelendim belli başlı şeyler dolayısıyla , kafamda bi isim vardı ondan şüphelenmeye başladım.
3) daha sonra bu şüphelendiğim kişinin kendi instagram hesabında kedili bi fotosu vardı. Bu hayvanlı sayfanın açıklamasında da dm den fotoğraf paylaşımı yaptırtabililirsiniz yazıyordu. Ben bu kişinin kedili fotoğragının kafa kısmını kestim yüzü gözükmüyor ama kolları gömleği şu bu gözüküyor.yani başkası olsa aa bu o demez ama kendi tanır. Daha sonra bu sayfa fotoğrafı yollayınca yolladığım adresi hemen engelledi ben de tekrar farklı bir adresten yolladım. İsmini filan söyledim hiç reddetmedi amacınız ne filan gibi sorular sordu.
Daha sonra fotoyu yayınladı ben de takipçilerimin arasından çıkardım. Daha sonra da hesap kapandı tamamen.
Şimdi diyorum acaba şizofreni başlangıcı mı var bende yoksa şüphelenmekte haklımıyım:))fikirlerinizi bekliyorum kızlarr

Dediginize göre ben iflah olmaz bir şizofrenim çünkü 5 sene önce hoşlandıgım çocugu bile takipçi satın aldıgım fake hesaptan takip ediyorum :D
Yani bir şey oldugundan mı, hayır. Sadece merak.
O da sizi merak etmiş fake biyerden takibe almış işte. Sapık gibi her hareketinizi takip ediyo mu bilmem ama ben arada aklıma geldikçe açıp bakıyorum benim ex ler napıyo diye. Eğlenceli oluyor :)

O kisi olsa ne olacak sahsi hesabindan takip etmek istememis.
Sizi takip etme amacida takipci cogaltmakti kesin.

Demek ki şahsi olarak takip etmek istemiyordu.
Tematik bir takipti.
Ne gerek var böyle atraksiyonlara?

Benim bilmek istediğim sadece elbetteki %100 emin olamamakla beraber o mu değil mi? Eğer oysa kendi hesabından taki edemez çünkü aramızda bi resmiyet var.

Dediginize göre ben iflah olmaz bir şizofrenim çünkü 5 sene önce hoşlandıgım çocugu bile takipçi satın aldıgım fake hesaptan takip ediyorum :KK70:
Yani bir şey oldugundan mı, hayır. Sadece merak.
O da sizi merak etmiş fake biyerden takibe almış işte. Sapık gibi her hareketinizi takip ediyo mu bilmem ama ben arada aklıma geldikçe açıp bakıyorum benim ex ler napıyo diye. Eğlenceli oluyor :)
Bu arada aşırı derecede yoğun bi insan ben şaşıryorum şahsen o nedenle. İlk bende herkes gibi beni de takip etmiş diye düşündüm ama olayların akabinde hesap kapandığı için doğal olarak benim için açmış olduğunu düşündüm

Size asiri asik ondan olabilir.

Birseyden supheleniyorsaniz sorun veya engelleyin gitsin. Ne gereksiz anlam yuklemissiniz...

Bu arada aşırı derecede yoğun bi insan ben şaşıryorum şahsen o nedenle. İlk bende herkes gibi beni de takip etmiş diye düşündüm ama olayların akabinde hesap kapandığı için doğal olarak benim için açmış olduğunu düşündüm
Herkes yoğun...
Ama birine takip isteği göndermek ne kadar sürüyor? 1 saniye?

Size asiri asik ondan olabilir.

Birseyden supheleniyorsaniz sorun veya engelleyin gitsin. Ne gereksiz anlam yuklemissiniz...
Anlam yükledim işte. Bi şeyin dert sıfatına sahip olması için kaynana elti görümce vs. İle dalaşma mı içermesi gerekiyor

Back
X