kızlar bi gelin:D

evet elimden tuttmaa diyorum kabul ediyo ama darılıyo yaa peki bir erkeğin ciddi düşündüğünü nasıl anlarsın canım :)

Herşey çok güzel iyi hoş da şu tesettür işini gözümüze gözümüze sokmasanız sanki biz açığız diye kevaşeyiz herkes bize istediği gibi yürüyebilir. Bakış açınız çok yanlış mesafe başörtüsü ile değil kişilikle elde edilir. Bu sekilde konuşarak başörtüsünü sadece erkeklerin ulasamayacakları bi kadın imajı için kullanıyor gibi görünüyorsunuz bu da tesettürü kücumsediginizi gösterir.

Tesetturlu kiza yakismazdan sonrasini okumadim. Bu cumleden oyle konulara girilir ki cikamayiz. Insan bir sey yazarken dusunmeli diye dusunuyorum. Biktik su tesetturluye yakismaz bilmem nesinden. Sanki tesetturlu insan degil, acik kadindan farkli işliyor bedeni, duygu yapisi.

Bende sorayim bari. Nasil sevgili oldunuz? Ona gore bise denicem ciddiyim

artık değiliz maalesef

alakası yok ben çıkma flört için dedim kapalı kıza yakışmaz diye daha milattan önceki konuyu hortlattınız ya ne diyeyim zaten 2-3 sene önceki bir konunun bir önemi kalmadı benim için kimseyi yermeyi düşünmedim siz başka konulara çekiyorsanız ne yapayım

mesaj tarihlerine baksanız keşke daha ben gencim ve bu konu 3 sene önceki konu ayrıca açık kadınlara leke sürmedim ben burada flört çıkmak kapalı kız için doğru değil demek istedim

Valla konu baya ustlerdeydi demekki yorumlasiliyormus. Neyse ben komuya degil kurdugunuz cumleye yorum yapmistim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…