kızlar bi gelin:D

dukanyapanvegan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
225
15
118
Ankara
kızlar ben tesettürlüyüm şimdiye kadar çıkmadım(kendimi övmek gibi olmasın boylu poslu güzel kızım) ama ilk defa hoşlantı oldu ünide birisinden çok hoşlanıyorum bir tesettürlü kıza yakışmaz ama napalım biz aynı laboratuvar sırasındayız yan yana deney yaparız eldiven takılması gerek malum benimki deney yapmayı seven biri değil eldiven getirmemiş idrar tahlili yapıyoruz çabuk eldiven tak dedim millet soruyo
-ne oldu oğlum deney falan yapmazdın niye eldiven istiyosun.Benimki
-***(benim ismimi söyledi) istedi de ondan hadi eldiven verin

bi de her dediğim lafa gülüyo sürekli birlikte iş yapıyoruz laboratuvarda en ufak malzeme almaya gitsem peşimden geliyo beraber alıyoruz konuşurken sürekli sırıtıp göz göze 3-4 saniye bakıştıktan sonra(ikimizin de gözleri gülüyodu) utangaçlıktan kafamı çevirdiğimde hala bana bakıyodu ve hala sessiz sessiz karşılıklı dururken hala bana bakıyodu arkadaşları benimkine
-hayırdır sen buralarda olur muydun diyolardı.

bi de sürekli ismimle konuşuyo "off ***(benim ismim)" gibi konuşuyo

kızlar cevap verin içim içime sığmıyo benden hoşlanıyo mu yoksa benim hoşlandığımı anladığından mı bana gülüyo off:26:

Son düzenleme:
Sevmek hoşlanmak aşık olmak herkese yakışır😊 bahsettiğin şeyler hiçbirşey yokken olmaz denk gelmez o kadar yani. Ne güzel bir duygu kesin bir şeyler var iple çekersin artık okulu😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet laboratuvardan sonra ekstra mutluyum zaten

Bundan sonra yapman gereken de biraz daha sabretmek ve biraz daha emin olmak hem işini garantiye almış olursun hem de eğer duygularını söylemek gibi bir düşüncen varsa cesaret toplarsın bu sürede😊

kesinlikle söylemem çok gururluyum zaten ilk adımı erkek atmalı bence:)

Canım ne demek tesettürlü kıza yakışmaz. Gayette yakışır. Sen yanlış bir şey yapmıyorsun ki yakışmasın ,hoşlanmışsın sadece. Bence o da sana karşı boş değil umarım her şey gönlünce olur

inşallah:)ama bana ertesi gün biraz soğuk davrandı moralim bozuldu

herşey hemen olmuyor malesef... en güzel olanı uzun süreli olması pat diye gelişmemesi. bir beğeni olması çok güzel inşallah düzgün biridir. zamanla anlarsın sabretmem lazım... izlemen takip etmen lazım nasıl biri diye...

kızlar boyumu(uzun boylu kız severim dedi yaa) memleketimi nerde oturduğumu ebeveynimin mesleklerini vs. sordu konuşup dalmaktan deney yapamadık birbirimizi tanıdık çok mutluyum

Gelişme var mı? Labaratuar dışında da görüşüyor musunuz?

Böyle duyunca çok imreniyorum keşke bende üni okusaydım diyorum ( ama sosyal fobili olduğum icin çokta bişey değişmezdi sanırım. ://

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

henüz lab dışı konuşamıyoruz çünkü çok utanıyorum labda baş başa kalınca konuşabiliyorum ama diğer zamanlarda nedense olmuyor bana baktığını hissediyorum ama ben utangaçlıktan bakamadığım için konuşamadık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…