- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
İş yerimle alakalı biri olduğu için korkuyorum sıkıntı Yaşar mıyım diye duyulsa falanBen sizi hatirliyorum ve sizin adiniza cok sevindim. Tanimadan bilemezsiniz bir sans verin ve temkinli olun derim. Umarim cok mutlu olursunuz.
İş yerimle alakalı biri olduğu için korkuyorum sıkıntı Yaşar mıyım diye duyulsa falan
Niye duyulursa diye korkuyorsun? Bekar kadınsın? Heralde birileri ile görüşeceksin.İş yerimle alakalı biri olduğu için korkuyorum sıkıntı Yaşar mıyım diye duyulsa falan
İnsanlardaki Dul kadın düşünce yapısı yüzünden birine merhaba derken bile korkuyor insan kuzumBu iki tarafin elinde. Olursa iliskinizi ise yansitmazsiniz. Kimsenin bilmesine gerek yok ayrica bence de kimse bilmesin. Herkesin her seyi bilmesine gerek yok bu sizin ozel hayatiniz. Siz adam tutarli mi, karakteri nasil, beklentilerinize uyuyor mu vs.vs.tanimaya calisin. Butun ictenligimle umarim cok mutlu olursunuz diyorum.
Ne biliyim insanlar hakkımda yanlış düşünürler diye korkuyorumNiye duyulursa diye korkuyorsun? Bekar kadınsın? Heralde birileri ile görüşeceksin.
İnsanlardaki Dul kadın düşünce yapısı yüzünden birine merhaba derken bile korkuyor insan kuzum
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için yas durumumu atlatmış olmamdan dolayı bende mutluyum valla toparlanıyorum
Aslında bana kalsa kaç kere söyledim yazmayın diye ama yanlış olan birşey yok diye ikna etme çabasına giriyor bilmiyorum ya en iyisi uzak durmak gibi geliyorKuzum ben ilk evliligimi yaptim ve esimle ayni arkadas cevresindeydik. Ilk zamanlar kimse bilmesin istiyordum yani bunun bosanmis olmakla bir ilgisi yok. Esimin bana olan duygularini herkes biliyordu ama ben kendimden emin degildim. Olurda ayrilirsak nasihat dinlemek istemedigim icin ilk zamanlar kimse bilmesin istemistim.
Korkma sadece dikkatli ol tanimaya calis.
Aslında bana kalsa kaç kere söyledim yazmayın diye ama yanlış olan birşey yok diye ikna etme çabasına giriyor bilmiyorum ya en iyisi uzak durmak gibi geliyor
Birlikte çalışmıyoruz kuzum onu dip not olarak söyleyim sadece iş yeri sebebiyle tanıştıkYanlis olan bir sey elbette ki yok ama siz is otamindasiniz. Olasi bir ayrilik durumunda neden baskasinin eski sevgilisi olarak anisasiniz ki. Bu sizin ozel hayatiniz ve kimsenin bilmesi gerekmiyor. He siz birbirinizi yeterince tanirsiniz, birbirinizden ve duygularinizdan emin olursunuz o zaman dusunulebilir ama su asamada bence gereksiz olur.
Hayat bir sekilde akiyor bence bir degerlendir derim.
Birlikte çalışmıyoruz kuzum onu dip not olarak söyleyim sadece iş yeri sebebiyle tanıştık
Hayırlısı bakalımzaman ne göstericek
Hayırlısı bakalım inşallah hayatıma güzel insanlar girerHayirlisi olsun kuzum hic korkma bir sans ver umarim guzel haberlerini de okuruz ❤
Yeni ayrılık yaşadığım için herkese karşı tedirginimBence sizin içinize sinmeyen bişey var adamla ilgili
O insanlar otursun, önünden yesin.Ne biliyim insanlar hakkımda yanlış düşünürler diye korkuyorum
O insanlar otursun, önünden yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?