kizlar bi okuyun lutfen

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Netten biriyle tanistik..yazisiyoruz oylesine..iyi duzgun biri..ama gecen bana facede pek takilmiyorum bu ara dedi nosunu yolladi burdan ulasirsan sevinirim yazmis.. bende bisey diyemedim peki dedim...1bucuk aydir nbr nasilsn vs..arkadasca bi yazisma oluyo hep..isi gucu duzgun biri..sizce napiyim bundan sonra aramam msj atmam dogru mu??uzagiz bizz bide olur mu sizce bu is..benim yasadigim yere gelcem falan dedi arkadaslarida varmis..

sen bı ılıskı dusunuyorsun sanırım ne olur dedıgıne gore ama oyle sanaldan sanaldan yanı uzakmıssınız sehır olarak gelsede ne kadar sık gelıp gıdebılır kı ..
suan gorusmedıgınız ıcın konusuyorsunuzdur ıkınızınde hayatında baskası yoktur tumgun yazısabılırsınız pekı o ne dusunuyo yanı senı gormek ıcın oraya gelmek okey ama sonrası ıcın bısey dedı mı yoksa sen mı boyle bı kafanda kurdun canım ?

Adam Kaç Yaşında Evlimidir Bilmiyoruz Bekarsa Bile Belki Gönül Eğlendiriyordur Ne Bileyim Eğitim-İş Durumu Ne Alemde

Ayrıca Nereye Kadar Yaşadığın Şehire Gelip Gidebilirki

Bence iki insanın birbirini araması, telefondan mesajlaşması gayet arkadaşça bir şekilde de olabilir, eğer kafandaki soru bununla ilgiliyse.

Onunla aranda bir şeyler geçmesini istiyor da çekiniyorsan, bence kimse birkaç telefon aramasından bir şey kaybetmez. Birbirinizi daha iyi tanıyın, güvenin, daha sonra ilişkinin sanallığını ve aradaki mesafeleri sorgularsınız.

Sanaldan kurduğum arkadaşlıklar oldu ama şahsen ben o şekilde tanıştığım biriyle sevgili olmam ya da sevgili olmak için kimseyle öyle tanışmam. Şahsi olarak tanıdığım insanlara bile güvenmiyorum ben. Tavsiyem; güvenme derim.

Sadece ikimizinde yeni bitmis iliskimiz var..isi guzel..sonrasini konusmadik ama surekli bi gelmek istedigini belli ediyor.sayfasinada bakinca insan azcok belli oluyo diye dusunuyorum..hep iyi seyler var..resimler falan hersey yerinde yani..tabi bu devirde kimseye guven yok ama ne biliyim

Adam Kaç Yaşında Evlimidir Bilmiyoruz Bekarsa Bile Belki Gönül Eğlendiriyordur Ne Bileyim Eğitim-İş Durumu Ne Alemde

Ayrıca Nereye Kadar Yaşadığın Şehire Gelip Gidebilirki

Olabilir tabi dedigin..ben 30 o 34 yasinda.egitimi yerinde isi guzell.hep bi evlenmek istedigini belirtir seyler paylasmis komik tarzda eglenceli biri ama bilmiyorum iste..ama nosunu vermesi tuhaf geldi ilk defa karsilastim boyle bi durumla cunku...

Arkadasca yazismak falan neyse ama birbirimizi cok tanimiyoruz nosunu vermesi sasirtti acikcasi napicagimi sasirdim aramakla aramamak arasinda kaldim..

Bende eşimle nette tanıştım canım.
Bulunduğum şehire geldi ve görüştük,arada mesafe vardı ama her hafta sonu gelirdi.
Düzgün bir insansa denemekten bişey çıkmaz.
Baktın hoşuna gitmeyen bişeyler var o zaman görüşmeyi kesersin.

Olabilir tabi dedigin..ben 30 o 34 yasinda.egitimi yerinde isi guzell.hep bi evlenmek istedigini belirtir seyler paylasmis komik tarzda eglenceli biri ama bilmiyorum iste..ama nosunu vermesi tuhaf geldi ilk defa karsilastim boyle bi durumla cunku...

Ne is yapiyo? Aranizdaki mesafe ne kadar?

Haklisin..ben bi kez tanismistim ama o biraz dengesiz cikmisti ve hic boyle tel falan konusu olmamisti zaten 4 ay falan yazismistik..bisey olucagi umudumda yoktu onunda isi duzgundu ama oylesine yazmistim ona..ama bu nosunu verdi sastim..

gelsin o halde gorusun yanı sımdı bı ınsanla evet ıletısım kurabılırsın guzel ama belkı yuzyuze oldugunda hoslanmıcaksınız konusması durusu bakısıda onemlıdır bı ınsanı canlı tanıman en onemlısı ama sehırlerınız uzaksa ve sureklı bı gıt gel olayı nasıl olur sıızın acınızdan bılemıyorum..

Nette tanınanlar kötüdür, reelde tanınanlar iyidir diye bir şey yok

Ne reelde tanınan adamlar kırk takla atıyor bir bilsen yalanları ortaya çıkmasın diye

İnsan olan, karakter sahibi biriyse netmiş şuymuş buymuş farketmiyor

İnşallah dilediğin gibi olur herşey

Arkadasca yazismak falan neyse ama birbirimizi cok tanimiyoruz nosunu vermesi sasirtti acikcasi napicagimi sasirdim aramakla aramamak arasinda kaldim..

Belki telefon daha kolayına gelmiştir. Belki yakın zamanda bir yere gidecektir tatile falan, internete ne kadar erişimi olacağından emin olamıyordur. Belki de aranızda bir şeyler gerçekleşmesini istiyordur gerçekten de. Zaten bir kere arasan, konuşma tarzından, sesinden bütün niyetini belli eder. Psikanalitik'e göre en kötü dil sürçmelerinin niteliğinden, konuyu sürekli nerelere getirdiğinden anlarsın. Bence silmeden önce bir şans ver. Gidişhata göre tekrar kararını verirsin.

Valla dedigin gibi birinden yeni ayrildim iste..sozde birlikteydik ama cektirdigi aci unutulmaz..umarim bu iyi cikar..sayfasinda oyle gorunuyor ama bilinmez iste..

Haklisin bi sans vermekten zarar gelmez..olmadi engellerimde zaten herseyin kolayi var artik

34 Yaşındaysa Evli Olabilme İhtimali Yüksek Buluşursan Kimliğine Bak Bence Sonra Ona Göre Kendince İrdeler Yorum Yaparsın

Haklisiniz ama cok tanimiyoruz ya birbirimizi nosunu vermesi tuhaf geldi..biraz daha yazaydi faceden ne bilim..umarim bizde sizin gibi oluruz..ben begendim onu oda begendi sanirimki gorusmek istiyor..iside iyi.. bakalim artik hayirlisi

34 Yaşındaysa Evli Olabilme İhtimali Yüksek Buluşursan Kimliğine Bak Bence Sonra Ona Göre Kendince İrdeler Yorum Yaparsın

Sanmiyorum ama tabi bellide olmaz boyle durumlar..ama hep bi bekarliktan sikayet paylasimlari falan var arkadas yorumlarida oyle evlen artik gibisinden ama haklisinda bilinmez yinede...

Bu Kişi Bu Yaşa Kadar Hiç Evlenmemişmi

Ne Bileyim İş Çevresinden Bulamıyormu Birini de Nette Dolanıyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…