• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi okuyun lutfen

Haklisiniz ama cok tanimiyoruz ya birbirimizi nosunu vermesi tuhaf geldi..biraz daha yazaydi faceden ne bilim..umarim bizde sizin gibi oluruz..ben begendim onu ;) oda begendi sanirimki gorusmek istiyor..iside iyi.. bakalim artik hayirlisi ;)

Canım,benim eşim yazışmaya başladıktan 10 gün sonra falan vermişti no.sunu.
Bir akşam yazışma sonrası gece geç saatte merak edip aramıştım.:1:tuhaf değil bana göre tel no.sunu vermesi.
Aslında bu senin için avantaj,gecenin bir yarısı ara bakalım teli açıyor mu?açınca rahat konuşabiliyor mu? Birşey varsa öğrenmiş olursun zaten.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Netten biriyle tanistik..yazisiyoruz oylesine..iyi duzgun biri..ama gecen bana facede pek takilmiyorum bu ara dedi nosunu yolladi burdan ulasirsan sevinirim yazmis.. bende bisey diyemedim peki dedim...1bucuk aydir nbr nasilsn vs..arkadasca bi yazisma oluyo hep..isi gucu duzgun biri..sizce napiyim bundan sonra aramam msj atmam dogru mu??uzagiz bizz bide olur mu sizce bu is..benim yasadigim yere gelcem falan dedi arkadaslarida varmis..

Eğer hoşlanıyorsanız tanımaya çalışın ama kendinizi de büyük beklenti içine sokmayın. Internet ilişkilerinin akibetinin ne olacağı hiç belli olmuyor çünkü.

Netten biriyle tanistik..yazisiyoruz oylesine..iyi duzgun biri..ama gecen bana facede pek takilmiyorum bu ara dedi nosunu yolladi burdan ulasirsan sevinirim yazmis.. bende bisey diyemedim peki dedim...1bucuk aydir nbr nasilsn vs..arkadasca bi yazisma oluyo hep..isi gucu duzgun biri..sizce napiyim bundan sonra aramam msj atmam dogru mu??uzagiz bizz bide olur mu sizce bu is..benim yasadigim yere gelcem falan dedi arkadaslarida varmis..

takmışsınız bir işide iyi işide iyi :)

her cevapta aynı şey tamam güzel arkadaşım her işi iyi olanın karkteri iyi olmuyor maalesef..Neyse konumuza dönersek eğer;

tabiki de tanıyın .O size numarısını verdi sizin numarınız onda yok mu? Eğer yoksa arayın veya mesaj atın şayet varsa bırakın o sizle irtibata

geçsin

Numaranı almak için facede takılmıyorum ayağı yapmış bunda şaşıracak, garipsenecek bir durum yok bence :))) ayrıca 1 buçuk ay kısa bir süre değil.. Evli olduğunu sanmıyorum zira numarasını vermiş sana evli olsa telefonla görüşme riskine girmezdi bence bu bir artı... Artık ilişkilerin nerdeyse yarısı netten başlıyor..ev ve iş arası mekik dokuyoruz,aynı çevrede takılıyoruz ve belli bir yaştan sonra yeni arkadaş grupları içerisine pek girilmiyor... Efendi, saygılı bir adam kafeye, kütüphaneye yada ne biliyim gittiği restoranda beğendiği bir kadına tanışmak için yaklaşamıyor. Erkekler kadınlardan korkuyor netten daha kolay yürüyebiliyor bu işler. Bence bir dene netten tanışılan insan kötü reel iyi diye bir şey yok ben ara derim :)))

her cevapta aynı şey tamam güzel arkadaşım her işi iyi olanın karkteri iyi olmuyor maalesef..Neyse konumuza dönersek eğer;

tabiki de tanıyın .O size numarısını verdi sizin numarınız onda yok mu? Eğer yoksa arayın veya mesaj atın şayet varsa bırakın o sizle irtibata

geçsin

Cidden farkinda olmadan ise takmisim evet ;) ben vermedim numarami..o verdi burdan ulasirsan sevinirim yazmis bende peki dedim..bisey kaybetmiycem nasilsa olmadi engellerim bi denemekten zarar gelmez bakalim..

Numaranı almak için facede takılmıyorum ayağı yapmış bunda şaşıracak, garipsenecek bir durum yok bence :))) ayrıca 1 buçuk ay kısa bir süre değil.. Evli olduğunu sanmıyorum zira numarasını vermiş sana evli olsa telefonla görüşme riskine girmezdi bence bu bir artı... Artık ilişkilerin nerdeyse yarısı netten başlıyor..ev ve iş arası mekik dokuyoruz,aynı çevrede takılıyoruz ve belli bir yaştan sonra yeni arkadaş grupları içerisine pek girilmiyor... Efendi, saygılı bir adam kafeye, kütüphaneye yada ne biliyim gittiği restoranda beğendiği bir kadına tanışmak için yaklaşamıyor. Erkekler kadınlardan korkuyor netten daha kolay yürüyebiliyor bu işler. Bence bir dene netten tanışılan insan kötü reel iyi diye bir şey yok ben ara derim :)))

Haklisin tatlim deniycem bakalim..belki sadece arkadas oluruz kimbilir belki ilerler..bakalim..bide yakin olsaydik...;(

akşamları fln da mesajlaşıyormusunuz ya da konuşuyor musunuz dikkat edin evli olabilir

Netten tanıştınız ? Bnce netten tanıstgnız birine güvenmemelisinşz evli olabilir kötü huyları olabilir hersey çıkabilir altından rtrafınızda erkekmi yok yada evden dışarı cıkmıyo musunuz? Bnce pek saglıklı degil aynı şehirde bile degilsiniz kaç yıllık sevgililer ayrı şehirlerde yapamıyo bence olmaz eksileri çok

İzmir- kocaeli...epey uzagiz anliyacagin..;([/QU

genelde nelerden konuşuyorsunuz? Tutucu mu? Dünyaya bakışı, algılayışı flan nasıl? Bende izmir de yaşıyorum biz biraz rahatız İzmirli insanlar olarak bence o nasıl biri rahat mı?

No sunu vermesi neden şaşırttı ki,belli ki face le sınırla kalmak istemiyor telefonla iletişime geçmek istiyor.Dikkatli ol tabi.

bence kesinlikle güvenme hem uzaktan uzağa tanıyamassın huyunu suyunu bilemezsin ciddi bir adım atmak için uzak mesafe ilişkileri bence yanlış yarın öbürgün hiç beklemediğin bi huyu suyu çıkma ihtimali yüksek

Hem uzak hem sanal.ben olsam boyle bir maceraya girip agrimayan basimi agritmazdim.yillardir yanyana olan ciftler uzaga gidince iliskileri dayanmiyor ki ben bu duruma ihtimal vermiyorum.

ılıskı demek ıcın cok cok erken sadece arkadasız bız..havadan sudan ısten gucten muhabbet edıyoruz oyle..bıtek onunda benımde yenı bıtmıs ılıskılerımız var onu bılıyorum detaylı olmasada..ızmırde ısı geregı orda..oralı degıl aslen..sadece tuhfıma gıden benı ne kadar tanıyorkı bana nosunu verıyor..ona cok sasırdım yoksa bana bı zararı yok..olsa ıstemez mısın dersenızde hos cocuk aslında keske bıseyler olsa ama su ıcın arkadasız sadece..kımseye guven yok evet bununda farkındayım burnumun ucundakı adam benı terkettı kmlerce uzagımdakıne mı guvenıcem..dıkkatlı olmalıyım evettt..saolun hepınız yorumlarınız ıcın..aslında bırazda kafam karısmadı degıl..dertsız basıma dert acmam umarım:ssz:

bende netten daha önce birilriyle tanıştım . bir tanesiyle çıktım . ama hayatımı mahvetti gitti . meğersem sevgilisi varmış . benle dalga geçmiş çok üzüldüm . yaşımda küçüktü o zamanlar . sonra o sevgilisiyle evlendi . yani bu tür kötü olaylarda oluyor . bizzat yaşadım . bence kapılma . erkekler neti genelde ciddiye almıyorlar . ama denemekten bir zarar çıkmaz . uzak bir şehir olması aslında kötü . yakın olsa buluşur tanışırdınız iyice . ama uzak arada gelicek gidicek zor yani ama sen bilirsin .

geçsin

benim tanıştığım kişininde işi çok iyiydi doktordu hatta ama kişilik 5 para etmez yalancı biriydi . işi iiyi diye iyi olcak birşey yok haklısınız . karekter çok farklı birşey . işi gücü iyi yerinde diye karekteri insanlığı iyi olcak diye birşey yok ...

nosunu vermesi niye seni şaşırttı ki nasıl tanışcaksınız başka . yazışmak başka . insanın karşsındakinin sesini duyması başka birşey . ayrıca çok zamanı yoktur belki sürekli nette dolanıcağına telden daha kolay iletişime geçer . bende olsam bende verirdim telimi erkek olsam yada isterdim hoşlandıysam . tel nosunu vermek almak başka birşey ifade etmez ki . bunlara takılmak saçma . ama dediğim gibi pek güvenme .

Gelsin, kalabalık bir yerde (cafe gibi) bir görüşün, şimdi biz olur ya da olmaz diyemeyiz ki. Belki ısınırsınız belki hiç anlaşamazsınız.
Ben eşimle aynen anlattığın gibi tanıştım. Uzak mesafe ilişkisini de uzun süre yürüttük sonra evlendik :)

Back
X