Kızlar bi yardım! Biraz uzun.

ne kadar saçma daha sözlüyken böyleyse evlenince ne olur öyle düşünmelisiniz bence sonuçta insanların arasında ki sevgi aşk tutku bi yere kadar sonrası saygı ve karşılıklı verilen değerle ilgili, hemen ayrılmayı düşünmeyin tabi ki sonuçta işin içine aileler girmiş, konuşun ve durumu ona anlatın içinize atarak nereye kadar gidecek sonra bi yerde patlarsınız daha kötü olur

Ailesiyle ilgili problelemler zaten ver zira kendileri ne beni ne ailemi ciddiye almıyorlar. Ailemle görüşmüyorlar bile ki ortada hiçbir şey yok. Yanlarında yokmuşum gibi onlarlayken o kadar çwkiniyorum ki kedi gibi büzülüyorum yanlarındayken. Tabiki geç bir saat değil ama ablasını kaldırımdan bile gecirtmezken beni erkek haliyle o saatte ayağına çağırmasi zoruma gitti. Evinde rahat etsin diye 2 saat için karanlık vakitte tek başıma yollarda olmak istemiyorum. İnanın anlatsam sayfalarca sürer bazı sorunlar.
su yazdiginiz bile yuzukleri atmaniz icin sebep bence,neden sadrediyosunuz ki siz sabrediceginiz kadar sabretmissiniz bence,evlenmeden bu sikintilar varsa ilerde duzelicegini zannetmiyorum,burda yazmiyolar mi cok ilgiliydi evlendikten sonra degisti diye,sizinki zaten evlenmeden once ilgisiz ,bunlari yazmak inan bana kolay oldugundan degil,benimde ilgisiz sevgilim vardi insan goruyo ama malesef kabul etmek isetmiyo

Bence ilişkinizin durumunu görmek için kendine süre tanı,aynı çizgideyse herşeye güzellikle nokta koy canım kimse vazgeçilmez değildir,kimse de sonsuza dek fedakarlık yapamaz 'bence'

Bence ilişkinizin durumunu görmek için kendine süre tanı,aynı çizgideyse herşeye güzellikle nokta koy canım kimse vazgeçilmez değildir,kimse de sonsuza dek fedakarlık yapamaz 'bence'
Az önce aradı cinnet gecirir bir halde bağırırken buldum kendimi kendibi ya toparlayacaksın yada yollarımızı cizicez dedim eğer toparlanmazsa kendisi bilir. Dediğin gibi canım biraz zaman vericem ilişkiye.

su yazdiginiz bile yuzukleri atmaniz icin sebep bence,neden sadrediyosunuz ki siz sabrediceginiz kadar sabretmissiniz bence,evlenmeden bu sikintilar varsa ilerde duzelicegini zannetmiyorum,burda yazmiyolar mi cok ilgiliydi evlendikten sonra degisti diye,sizinki zaten evlenmeden once ilgisiz ,bunlari yazmak inan bana kolay oldugundan degil,benimde ilgisiz sevgilim vardi insan goruyo ama malesef kabul etmek isetmiyo
Aynen öyle canım ama bjraz daha zaman ve şans vericem. Tek başıma çırpınıyorum ilişki için. Az önce çok kötü kavga ettim haklı olduğum için hiç cevap veremedi. Açıkcada ya toparlanıcaksın yada yollarımızı cizicez iliski yürutmeyi öğreniceksin dedim. Biraz zaman tanıycam bize.

Aynen öyle canım ama bjraz daha zaman ve şans vericem. Tek başıma çırpınıyorum ilişki için. Az önce çok kötü kavga ettim haklı olduğum için hiç cevap veremedi. Açıkcada ya toparlanıcaksın yada yollarımızı cizicez iliski yürutmeyi öğreniceksin dedim. Biraz zaman tanıycam bize.
evet canim biraz daha bekle bakalim,ama onemli olan sensin ve ailen ,gerisi boş:KK43: Allah yardimcin olsun

Istedigi gibi sizde kaldigi icin sosyal hayatiniz kalmamis olmasin. Adam seni garantiye almis.
Eve gelemesin bakalim baska cozum bulmak icin ugrasacak mi? Zorla kslmak icin bahane mi yaratacak?

Sizin adetler erkegi hazira konmayi ogretmis, nasilsa evde bekliyorsun onu... diye

Istedigi gibi sizde kaldigi icin sosyal hayatiniz kalmamis olmasin. Adam seni garantiye almis.
Eve gelemesin bakalim baska cozum bulmak icin ugrasacak mi? Zorla kslmak icin bahane mi yaratacak?

Sizin adetler erkegi hazira konmayi ogretmis, nasilsa evde bekliyorsun onu... diye
Bundan sonra bizde kalmasını istemediğimi söyledim. Ve gerçekten müsade etmiycem artık. Sen koşucaksın peşimden benimle buluşmak için sen çabalıycaksın bebden hiçbişey görmeyeceksin artık dedim.

Bundan sonra bizde kalmasını istemediğimi söyledim. Ve gerçekten müsade etmiycem artık. Sen koşucaksın peşimden benimle buluşmak için sen çabalıycaksın bebden hiçbişey görmeyeceksin artık dedim.
güzel demissin cnm :KK9:

ablası bayanda sen ne oluyorsun?

düşüncesız varlık:KK11:

yorumları okumadım da sözden nişandan sonra damadın yatıya kalması nerenin adeti ?

yargıladığımdan değil kalabilir tabi aile izin verdikten sonra kimin haddine yargılamak ama türkiye de böyle adete sahip nere varmış çok merak ettim :KK51:

Daha evlenmeden "garantiledim, ugrasmama gerek yok" moduna girmis.

Butun sayfalari okumadim belki yazmissinizdir ama severek mi gorucu usulu mu?

Merhaba herkese. Kızlar sorunum yine sözlümle öncedende konu açmıştım burda. Kendisiyle son 2 buçuk aydır görüşmede sıkıntı yaşıyorum haftada 1 e düştü görüşmemiz ve bazı haftalar görüsmediğimiz zamanlar da oluyor çünkü sürekli dükkandalar ailecek, iş olmasa bile dükkandalar. O yüzd3n haftanın 1 günü cumartesi yada pazar akşam dükkandan çıkınca yatıya geliyor. Sosyal hayatimiz 0 gezmiyoruz vakit geçiremiyoruz pek öyle ve bu konuda hep kavga eder olduk.
Konuya geleyim bu akşam gelecekti 5 6 gibi cikarim dükkandan dedi az önce aradı. Sohbeti aktarıyorum.
O: Aşkım bişey diycem sen akşam bize gelsen bizde yemek yesek sonra 1 saat falan dolanıp yatıya size geçeriz.
Ben: Sizin dükkandan çıkmanız 7yi buluyo o saatten sonra ben tek basıma nasıl geliyim annemin ayağı hasta şuan biliyosun bana zor olucak.
O: Ben bizim tarafta olmak istiyorum ama.
Ben: Tamam kendi tarafında olmak istiyosan evine git o zaman kavga etmem bu sefer ben 7 7 buçuktan sonra tek başıma zor olur gelmem o saatten sonra zor...
O: Evet evimde olmak istiyorum ama bak çağirmadı deme
Ben: Olmazsa haftaya görüşürüz artık tamam!
Bu şekilde haberleşiriz falan diye kapadık.
Mantığa bak 2 saat evinde durcaz diyebana eziyet yaptırtıcak. Ablasını karşıdan karşıye geçirtmiyo bebi o saatte yollarda şey yapıcak.
Nasil davranıyım sizce kavga çikartma niyetinde değilim ama tepkimi göstermek istiyorum.
Sözlün nasıl yatiya kaliyo anlayamadim. Ayrica ailesine düşkün biri kolayca eşine de düşkün olur alışık olduğu aile birligini anlayıp ina göre yaklasmalisin bence

Bizde adettir kalmak sözden nişandan sonra damat yatıya kalabilir. Ailem bir sıkıntı yaratmıyor. 1 gün görüşebilince bu şekilde oluyor. Yargılanmak için yada ayrılmak için vs diye konu açmadım. Akıl alma amacı ile açtım teşekkürler yorumunuz için.
Sizin ailede o kalıyosa o kadar da uyumsuz düşüncesiz biri değildir üzülme. Ondan bekle herseyi kaçan kovalanir. HERZAMAN

Daha evlenmeden "garantiledim, ugrasmama gerek yok" moduna girmis.

Butun sayfalari okumadim belki yazmissinizdir ama severek mi gorucu usulu mu?
Muhtemelen evet o düşüncede bu kız bebi bırakmaz bebim her şeyime göz yumar düşüncesinde. Severek oldu ilk aylarımızda böyle değildi, nefes alsa beni görmek için fırsat yaratırdı. Dışarda işi olurdu onu halleder yarım saatte olsa beni görmeye gelir öyle dükkana geçerdi.

yorumları okumadım da sözden nişandan sonra damadın yatıya kalması nerenin adeti ?

yargıladığımdan değil kalabilir tabi aile izin verdikten sonra kimin haddine yargılamak ama türkiye de böyle adete sahip nere varmış çok merak ettim :KK51:[/QU
OTE]
Gerçekten herkes kalmaya takılı kalmış. Bunu açıklamaktan gerçekten yoruldum :) bizim ailenin adeti benim ailem müsade ediyor başkasının ailesi etmez. Güuveniyorlar ediyorlar. Benim babamda, eniştemde, kuzenlerimin eşleri de, erkek kuzenlerim de kalmışlar kaldılar nişanlıların evlerinde. Umarım bi daha bunu soran kimse olmaz. Sorunum başka sorular başka :)

yazdığım msjı anlamadanız heralde ? ben kalmanıza falan takılı kalmadım aksine belirttim aile izin verdikten sonra kime düşer sormak diye. banane sizin nerde kaldığınızdan. nerenin adeti merak ettim. türkiye de böyle şeyler varmış haberim yokmuş öğrenmek istedim hepsi bu. neyse selametleennnn

Gerçekten çok abartmışsınız ister sözlüyken kalır ister evliyken. ne olmuş kaldıysa sanki suç işlemiş gibi aaa aynı evde miii kalıyosunuuuzz diye şaşırmalar falan.. .
ilişki bence çok rutinleşmiş haftada bir günü ayırıyor sevdiğine iş yapar gibi bu yüzden kızı çantada keklik görüyor. onun sana değer vermediğini düşünüyosan kavga etme gerek yok konuşarak çözülecek gibi değilse biraz mesafe koyman iyi olabilir

Back
X