Kızlar bi yardım edin ya :) Nokia c5-03

kelebex001

O şimdi aşık :P
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
196
0
46
Bursa
Ben telefon almak istiyorum.İnternet sitelerinde dolanırken bu telefonu qördüm ve çok hoşuma gitti.Baktım özellikleride muhteşem ama tabi kullanan birinden yardım almak gerekir değil mi? Bu telefonu kullananlar bu telefonun artı ve eksi yönlerini bana yazabilirler mi? Birde Iphone deki gibi baloncuklu mesajlaşma oluyor mu??

Bakın nasıl da muhteşem duruyorr :)

Son düzenleme:

ben değil ama erkek arkadaşım kullanıyor. ben 5800 kullanıyorum kamerası dışında bi fark yok diyebilirim.
iphone gibi mesajlaşma yok ama program indirerek yapılabilir belki bilmiyorum araştırmanız lazım.
nokia kendini tekrar ediyor sürekli. ben olsam almazdım tabi karar sizin ben şuanki telefonumla neredeyse aynı diye almazdım.

5800 ü biliyorum.Teyzemde war bende çok beğeniyorum ama çok kalın bir telefon bana böyle telefonlar çok kaba geliyor maalesef Yinede yardımın için teşekkür ederim.

5800 ü biliyorum.Teyzemde war bende çok beğeniyorum ama çok kalın bir telefon bana böyle telefonlar çok kaba geliyor maalesef Yinede yardımın için teşekkür ederim.

ben 5800 ı önermedim yanlış anlaşılmasın
yani onu biliyorsanız kamerası dışında bir fark yok demek için söyledim 5800ı.

Onu kullanmadm da bende nokia c3 var. Vodafone nun kampanyasndan almstm.. Smdi de turkcell kampanya yapmış...fiyatı da çok uygun..ama donma sorunu oluyodu..nette kurcalaya kurcalaya nedenlerini buldum...sen de googleye yazarsan forumlardan kullanıcı yorumlarını bulablrsn.daha çok fkr sahibi olursun..

Nokia C3 te arkadaşım da war.Çok hoşuma gidiyor baloncuklu mesajıda var ama maalesef kamerası bana göre yetersiz Birde bu aralar beyaz telefonlara taktım o yüzden bu telefonu çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…