kızlar bıktım artık bu durumdan

tuciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
87
6
98
İstanbul
selam kızlar, daha önce ki topiclerimde 2 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimi unutamadığımdan bahsetmiştim lakin sizlerin söylediği gibi bu durumu atlattım artık, etrafıma bakınmaya başladım, , sürekli alışveriş yapıyorum, giyimime saçlarıma makyajıma acaip özen gösteriyorum. bunun meyvelerini topluyorum artık diyebilirim hehehe :) neyse esas konuya gelirsek etrafımda beni beğenen bir kaç kişi var fakat klasik kaçan kovalar durumları olduğu için ben 2. plana atmış durumdayım onları. benim beğendiğim bir iki kişi oldu, yani tanımak istediğim ve birine şans tanıdım, fakat bu kişinin kızlara düşkün olduğunu ve sadece zaman geçiren biri olduğunu öğrendim, bana söylediği ise evet ben geçmişte öyleydim fakat artık bu durumdan sıkıldım ciddi ilişkim olsun istiyorum oldu. bana hiç inandırıcı gelmediği gibi bu konuda bi çabasına da rastlamadım, yani iş yemeği oluyor sürekli yanında kızlar başka birileri... ben başkalarıyla oturuyorum. arayıp sorma yok... sadece yüz yüze görüşüyoruz. daha önce de bu şekilde dış görünüşünü çok beğendiğim kişilerde aynısını yaşadım. arama sorma yok, tamam senden hoşlanıyorum ama daha fazlası değil, cinsellik üzerine kurulu ilişkiler. inanın bu durumdan çok sıkıldım kızlar... kimin dış görünüşünü beğensem böyle çıkmaya başladı... sizin de başınıza geliyor mu buna benzer şeyler ? tamam ben de 23 yaşındayım çalışıyorum okudum ettim belli bir seviyedeyim kaç göç bir ilişki istemiyorum ama insan sevdiği kişiyi arayıp sormaz mı ? ya da ne bileyim bir şey anlatıyorum mesela 1 hafta sonra unutuyor anlattığım konuyu, demek ki dinlemiyor ya da önemsemiyor. oturduğum semti söylüyorum 1 hafta sonra nerde oturuyordun diyebiliyor. yakışıklı erkekler hep mi böyle ya :( gelelim sorunun 2. kısmına beni beğendiğini bildiğim kişiye gelelim, görünüşü fena değil, benimle ilgili, o kdr üstüme düşüyor ki anlatamam. üşüdün mü terledin mi nereye gidelim ne yapalım, hep benim istediğimi yapıyor. arıyor sürekli. inanın kırıcı bir şey söylediğimde gözleri doluyor karşımda. ama ben o kadar aptalım ki böyle biri yerine diğerini tercih edebiliyorum :( kızlar söyleyin ne yapayım, son zamanlarda sürekli aynı ikilemi yaşıyorum, bir tarafta p.ç diye tabir ettiğimiz profil , diğer tarafta da sizi deli gibi seven ama dış görünüşüyle değil de davranışlarıyla ilgisiyle sizi kazanmaya çalışan profil... başta içime sinmiyor ama zamanla severim diye düşünüyorum:( bekle bakalım ikisi de doğru aday olmayabilir diyenler olabilir, kızlar 2 yıldır böyle geçiyor ve karşıma çıkanlar hep bu 2 tarzda insanlar,ikisinin ortası yok mudur ya:(

kısa ve öz söyleyım karsındakı ıkıncı planda olan kısı nekadar üzerıne düşse agzının içine girsede bıseyler olmuyorsa dıgerıne daha cok gıdıyorsa ıcın sırf senınle ılgılenıyor hosuna gıdıyor dıye evet deme
çünkü hem sen uzulursun zamanla hemde üzerıne titreyen kısım sıradanlasıyor genel olarak konusmuyorum ama böyle yüzde 60ı dıyebılırım
dıger arkadasa gelınce bence bı yere kadar katlanırsın bu sekılde ne kadar sabırlı olsanda
ınsan aramak sormak ıster helekı böyle zamanında kızlara düşkün bir gecmısı varsa
sen üzülürsün ya onunla güzelce konus rahatsz oldugunu dile getir yada gerısı sana kalmıs bilmıyorum benım şahsi fikrim bu
:71:

canım bence hani tabiri caizse alın yazınsa mutlaka kendinden bişiler gelişir hiçbişey hissetmediğin biriyle sırf çok ilgili çok düşünceli diye bir ilişkiye başlamak ne kadar hatalıysa yakışıklı,dış görünüşü iyi ama p.ç biriyle çıkmakta yalnış bence :31: üzülürsün çok

başta içime sinmiyor ama zamanla severim diye düşünüyorum:( bekle bakalım ikisi de doğru aday olmayabilir diyenler olabilir, kızlar 2 yıldır böyle geçiyor ve karşıma çıkanlar hep bu 2 tarzda insanlar,ikisinin ortası yok mudur ya:(

"Başta içime sinmiyor ama zamanla severim" demek için üçüncü evlliğinizi yapıyor olmalısınız en iyi ihtimalle; (kaldı ki dul hanımlar bile bir sonraki evliliklerini bu hislerle yapmıyor) genç bir kıza bu bakış açısı, "Yeter ki olsun da idare ederiz" demek yakışmıyor...

Şu an 23 yaşındasınız, "2 yıl böyle geçti dediğinize göre" ömrünüzü adayacağınız adamı 21 yaşında bulacağınızı sanmaya başlamışsınız...

30 yaşında ilk evliliğini yapıp aradığını bulan da var, 25inde evlenip ardından boşanıp yine 30unda hayatının aşkını bulan da...

Aşk, idealinizdeki insanın karşınıza çıkması matematikle hesaplanmıyor, nüfus kağıdıyla bulunmuyor... Öyle olsa siz daha 23 yaşındasınız, 25 yaşında olup aradığı aşkı bulamayan kalmamalıydı. Gelin görün ki günümüzde kadın olsun erkek olsun ortalama 27-28 yaş civarıdır radikal kararlar alma zamanı... O yaşa kadar karşınızdaki de köklü bir ilişkiniz yoksa evlilik yahut ciddi adımlar beklentinizi gönlünüzce kale almaz...

Acele ederseniz bir dahaki sefere "Bıktım artık bu durumdan" diye açtığınız konu başlıklarının öznesi hayatınızı mahveden bir adam olabilir... Bunu duymayı sevmiyorsunuz ama yaşayarak göreceksiniz; "Zaman"...

selam kızlar, daha önce ki topiclerimde 2 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimi unutamadığımdan bahsetmiştim lakin sizlerin söylediği gibi bu durumu atlattım artık, etrafıma bakınmaya başladım, , sürekli alışveriş yapıyorum, giyimime saçlarıma makyajıma acaip özen gösteriyorum. bunun meyvelerini topluyorum artık diyebilirim hehehe :) neyse esas konuya gelirsek etrafımda beni beğenen bir kaç kişi var fakat klasik kaçan kovalar durumları olduğu için ben 2. plana atmış durumdayım onları. benim beğendiğim bir iki kişi oldu, yani tanımak istediğim ve birine şans tanıdım, fakat bu kişinin kızlara düşkün olduğunu ve sadece zaman geçiren biri olduğunu öğrendim, bana söylediği ise evet ben geçmişte öyleydim fakat artık bu durumdan sıkıldım ciddi ilişkim olsun istiyorum oldu. bana hiç inandırıcı gelmediği gibi bu konuda bi çabasına da rastlamadım, yani iş yemeği oluyor sürekli yanında kızlar başka birileri... ben başkalarıyla oturuyorum. arayıp sorma yok... sadece yüz yüze görüşüyoruz. daha önce de bu şekilde dış görünüşünü çok beğendiğim kişilerde aynısını yaşadım. arama sorma yok, tamam senden hoşlanıyorum ama daha fazlası değil, cinsellik üzerine kurulu ilişkiler. inanın bu durumdan çok sıkıldım kızlar... kimin dış görünüşünü beğensem böyle çıkmaya başladı... sizin de başınıza geliyor mu buna benzer şeyler ? tamam ben de 23 yaşındayım çalışıyorum okudum ettim belli bir seviyedeyim kaç göç bir ilişki istemiyorum ama insan sevdiği kişiyi arayıp sormaz mı ? ya da ne bileyim bir şey anlatıyorum mesela 1 hafta sonra unutuyor anlattığım konuyu, demek ki dinlemiyor ya da önemsemiyor. oturduğum semti söylüyorum 1 hafta sonra nerde oturuyordun diyebiliyor. yakışıklı erkekler hep mi böyle ya :( gelelim sorunun 2. kısmına beni beğendiğini bildiğim kişiye gelelim, görünüşü fena değil, benimle ilgili, o kdr üstüme düşüyor ki anlatamam. üşüdün mü terledin mi nereye gidelim ne yapalım, hep benim istediğimi yapıyor. arıyor sürekli. inanın kırıcı bir şey söylediğimde gözleri doluyor karşımda. ama ben o kadar aptalım ki böyle biri yerine diğerini tercih edebiliyorum :( kızlar söyleyin ne yapayım, son zamanlarda sürekli aynı ikilemi yaşıyorum, bir tarafta p.ç diye tabir ettiğimiz profil , diğer tarafta da sizi deli gibi seven ama dış görünüşüyle değil de davranışlarıyla ilgisiyle sizi kazanmaya çalışan profil... başta içime sinmiyor ama zamanla severim diye düşünüyorum:( bekle bakalım ikisi de doğru aday olmayabilir diyenler olabilir, kızlar 2 yıldır böyle geçiyor ve karşıma çıkanlar hep bu 2 tarzda insanlar,ikisinin ortası yok mudur ya:(

gönül kimi severse güzel odur...

sizin seveceğiniz birini bulana kadar başkalarının dış görünüşüne aldanarak gönlünüzü doldurmayın
:24:

yanıtlarınız için teşekkür ederim kızlar, hemen hemen herkes aynı şeyleri söylemiş, benim de düşüncem illa birileriyle çok ciddi bir ilişkim olması değil, ne bileyim haftasonu insanlar erkek arkadaşlarıyla gezip tozarken evde oturmak çok koymaya başladı, zaten çok fazla çalışıyorum genelde haftada 3 akşam 9 da çıkıyorum işten. böyle olunca da insan yanında biri olsun destek versin arasın sorsun, haftasonu bir şeyler yapayım istiyor. yani sonu ciddi bir yere gider ya da gitmez bu önemli değil, nişan atan boşnanan bir çok çift var sonuçta. benim kararsızlığım bu noktada aslında hayatımın insanı olmasına gerek yok, iyi vakit geçirebileyim yeter diye düşünüyorum şimdilik. burda bu kadar karasız kalmamın nedeni ise 2 kişinin de çalıştığım iş yerinde olması. yani birini seçtiğim takdirde pişman olursam diğer kişiyi tamamen kaybetmiş olacağım.zira bu iki kişi de birbirini hiç sevmiyor tahamül bile edemiyorlar birbirlerine. yani biriyle öğle yemeğine giderken bile diğeri görmesin diye dikkat etmeye çalışıyorum o kadar sıkıntılı bir durumdayım. alt tarafı yemek yiyorum düşünün ama bana sanki arkadan iş çeviriyormuşum gibi geliyor. iki taraftan da zaman istiyorum daha iyi tanıyabilmek için ama nafile bir türlü karar veremiyorum.

bencede ikiside uygun değil.senin için ağlayan herşeyinle ilgilenen de seni ilerde mutlu etmeyebilir.tutarsızlık var bence çünkü,seni daha ne kadar tanıyor,seninle neler yaşadı da sen bişey yapınca ağlıyor ki?ilerde elde edince kıymetini bilmeyebilir.

diğerini zaten sende biliyorsundur.hevesini alır bırakır.

bence kendin gibi birini bul.seviyeli ağır başlı üstüne çok düşmeyen ama değer verdiğini hissettiren,oturduğunuzda 2 çift laf edebildiğin koluna taktığında yakıştırdığın biri olsun.daha 23 yaşındasın acelen yokki,bi tane olsun en iyisinden olsun:23:

yanıtlarınız için teşekkür ederim kızlar, hemen hemen herkes aynı şeyleri söylemiş, benim de düşüncem illa birileriyle çok ciddi bir ilişkim olması değil, ne bileyim haftasonu insanlar erkek arkadaşlarıyla gezip tozarken evde oturmak çok koymaya başladı, zaten çok fazla çalışıyorum genelde haftada 3 akşam 9 da çıkıyorum işten. böyle olunca da insan yanında biri olsun destek versin arasın sorsun, haftasonu bir şeyler yapayım istiyor. yani sonu ciddi bir yere gider ya da gitmez bu önemli değil, nişan atan boşnanan bir çok çift var sonuçta. benim kararsızlığım bu noktada aslında hayatımın insanı olmasına gerek yok, iyi vakit geçirebileyim yeter diye düşünüyorum şimdilik. burda bu kadar karasız kalmamın nedeni ise 2 kişinin de çalıştığım iş yerinde olması. yani birini seçtiğim takdirde pişman olursam diğer kişiyi tamamen kaybetmiş olacağım.zira bu iki kişi de birbirini hiç sevmiyor tahamül bile edemiyorlar birbirlerine. yani biriyle öğle yemeğine giderken bile diğeri görmesin diye dikkat etmeye çalışıyorum o kadar sıkıntılı bir durumdayım. alt tarafı yemek yiyorum düşünün ama bana sanki arkadan iş çeviriyormuşum gibi geliyor. iki taraftan da zaman istiyorum daha iyi tanıyabilmek için ama nafile bir türlü karar veremiyorum.

Beraber gezen çiftleri görünce özeniyorsunuz, nişan atan, ayrılan bol nasıl olsa da...

Hani istediğiniz "ömürlük saadet" olsa neyse diyeceğim de onların çektiği sıkıntılara, ailelerin düştüğü durumlara, psikolojinizi toparlamak için arada geçecek süreye ve acılara değer mi telefonunuzda birinin "aşkım" diye kayıtlı olup arayıp sorması? Madem önemli olan "vakit geçirmekti" önceki ilişkinizde devam etseydiniz keşke, elinizin altındaymış... "Sorunlarımız vardı, yürütemedik" derseniz de dört gözle beklediğiniz "yeni ilişkinizde" sorun olmayacağının garantisini isterim...

Yukarıda kırmızıyla alıntıladığım cümleleriniz de "aramızda kalsın"... Erkekler "takılacak" kız arıyor zaten aman dost sohbetlerinde kullanmayın bunları da açgözlü avcılar av (adamlar böyle beklentisi olmayan kız peşindeler sürüyle bulursunuz onlardan), ciddi niyeti olan adamlar "hafif", ciddi niyeti olmayanlar da "çerez" olarak görmesin sizi, "yarım dilek" dilemeyin... Neden hayatınızın aşkını, ömrünüzü adayacağınız adamla beraber olmak varken "İyi vakit geçireyim" yeter demekle yetiniyorsunuz? (Zaten beraberlik ilerledikçe sadece vakit geçirme isteğiniz lafta kalacak, şu an size göre dünyadaki en büyük eksiklik hayatınızda biri olmaması...)

İyi vakitle kalmasın, iyi bir ömür dileyin...

Vardır elbet sana rastgelmemiş, beklemeye devam et. yaşın çok küçük sabırlı ol. seni kimsenin üzmesine izin verme..sen değil karşındaki ilgi göstersin. Kadın gibi davran erkek gibi düşün adlı kitabı al ;)

artık erkekler kadınları yük olarak görüyor genellikle.
bu yükü kaldırmanın zor olduğunu anlayan yeni nesil işine geldiği gibi davranıyor.
anne babalarımız zamanında evlenenlerin gözü parlarken şimdi tam tersi.

bu yüzden bir ilişkiye başlamayı düşündüklerinde senin özelliklerinin kendilerine ne katabileceğini, yani çıkarlarını düşünüyorlar. senin tek çıkarın var: yakışıklı biriyle gezmek.

onunsa kafasında yüzlercesi var emin ol. karmaşık değiller filan lafına inanma, çok karmaşıklar. ayrıntılı düşünüyorlar. seni hayatının uygun bir yerine oturtabiliyorsa zaten ilişki başlar. yok hayatına girecek yer bulamıyorsan uzaklaşmak zorundasın.

yıllarım sevgilisiz geçiyor düşüncesi saçmalık. çünkü "olması gerekseydi olurdu."

artık erkekler kadınları yük olarak görüyor genellikle.
bu yükü kaldırmanın zor olduğunu anlayan yeni nesil işine geldiği gibi davranıyor.
anne babalarımız zamanında evlenenlerin gözü parlarken şimdi tam tersi.

bu yüzden bir ilişkiye başlamayı düşündüklerinde senin özelliklerinin kendilerine ne katabileceğini, yani çıkarlarını düşünüyorlar. senin tek çıkarın var: yakışıklı biriyle gezmek.

onunsa kafasında yüzlercesi var emin ol. karmaşık değiller filan lafına inanma, çok karmaşıklar. ayrıntılı düşünüyorlar. seni hayatının uygun bir yerine oturtabiliyorsa zaten ilişki başlar. yok hayatına girecek yer bulamıyorsan uzaklaşmak zorundasın.

yıllarım sevgilisiz geçiyor düşüncesi saçmalık. çünkü "olması gerekseydi olurdu."

Buna katılıyorum, kesinlikle karmaşıklar, hinler, kurnazlar..masum görünüşü ve masum kelimleri kullanmasını çok iyi biliyorlar, az değiller.

Back
X