selam kızlar, daha önce ki topiclerimde 2 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimi unutamadığımdan bahsetmiştim lakin sizlerin söylediği gibi bu durumu atlattım artık, etrafıma bakınmaya başladım, , sürekli alışveriş yapıyorum, giyimime saçlarıma makyajıma acaip özen gösteriyorum. bunun meyvelerini topluyorum artık diyebilirim hehehe :) neyse esas konuya gelirsek etrafımda beni beğenen bir kaç kişi var fakat klasik kaçan kovalar durumları olduğu için ben 2. plana atmış durumdayım onları. benim beğendiğim bir iki kişi oldu, yani tanımak istediğim ve birine şans tanıdım, fakat bu kişinin kızlara düşkün olduğunu ve sadece zaman geçiren biri olduğunu öğrendim, bana söylediği ise evet ben geçmişte öyleydim fakat artık bu durumdan sıkıldım ciddi ilişkim olsun istiyorum oldu. bana hiç inandırıcı gelmediği gibi bu konuda bi çabasına da rastlamadım, yani iş yemeği oluyor sürekli yanında kızlar başka birileri... ben başkalarıyla oturuyorum. arayıp sorma yok... sadece yüz yüze görüşüyoruz. daha önce de bu şekilde dış görünüşünü çok beğendiğim kişilerde aynısını yaşadım. arama sorma yok, tamam senden hoşlanıyorum ama daha fazlası değil, cinsellik üzerine kurulu ilişkiler. inanın bu durumdan çok sıkıldım kızlar... kimin dış görünüşünü beğensem böyle çıkmaya başladı... sizin de başınıza geliyor mu buna benzer şeyler ? tamam ben de 23 yaşındayım çalışıyorum okudum ettim belli bir seviyedeyim kaç göç bir ilişki istemiyorum ama insan sevdiği kişiyi arayıp sormaz mı ? ya da ne bileyim bir şey anlatıyorum mesela 1 hafta sonra unutuyor anlattığım konuyu, demek ki dinlemiyor ya da önemsemiyor. oturduğum semti söylüyorum 1 hafta sonra nerde oturuyordun diyebiliyor. yakışıklı erkekler hep mi böyle ya
gelelim sorunun 2. kısmına beni beğendiğini bildiğim kişiye gelelim, görünüşü fena değil, benimle ilgili, o kdr üstüme düşüyor ki anlatamam. üşüdün mü terledin mi nereye gidelim ne yapalım, hep benim istediğimi yapıyor. arıyor sürekli. inanın kırıcı bir şey söylediğimde gözleri doluyor karşımda. ama ben o kadar aptalım ki böyle biri yerine diğerini tercih edebiliyorum
kızlar söyleyin ne yapayım, son zamanlarda sürekli aynı ikilemi yaşıyorum, bir tarafta p.ç diye tabir ettiğimiz profil , diğer tarafta da sizi deli gibi seven ama dış görünüşüyle değil de davranışlarıyla ilgisiyle sizi kazanmaya çalışan profil... başta içime sinmiyor ama zamanla severim diye düşünüyorum
bekle bakalım ikisi de doğru aday olmayabilir diyenler olabilir, kızlar 2 yıldır böyle geçiyor ve karşıma çıkanlar hep bu 2 tarzda insanlar,ikisinin ortası yok mudur ya