kızlar bılgısı olan yardım etsın lutfen cok korkuyorum

nacizanem

1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.110
335
333
merhaba kızlar ben bı konuda sıze danışmak ıstedım ben cok seferdir uykumdan böcek hayalı gıbı bıseyler görerek uyanıyorum.. yanı nasıl dıyım rüyamda gormuyorum sankı yastığımda yürürken yada karsımdakı koltukta yada duvarda goruyorum bır suru böcekler uzerıme geliyor gıbı oluyo sureklı esımde sahıt oldu uykumdan böcekler gelıyo orda ordaa dıye bağırarak uyanıyorum ve cok korkuyorum orda olmadığına ınanana kadar yatmıyorum yerıme . ve sadece bızım ewımızde olmuyo kendı annem ve babamın ewınde de oldu ıkı kez yastığımda böcek gordum ve korkudan salona kadar kosmusum orda kendıme geldım yıne hayal gorudugumu anladım.. :S bu neden olabılır ? duvarda yerde yanı en son bu gece yıne oldu esımı uyandırmışım böcek var dıye yasstıklarda esım gozumun onunde yastıkları salladı ancak ole ınanıp o sekılde uyudum geri. off neden olabılır bu ? sureklı okuyup uyuyorum. uc harflıler korkuutuyo olabılır mı .. bı kez de ewde tek basımaydım gunduz ısten gelmısdım cok yorulmuştum araba bekliyodum uyudum yatak odasında. rüyamda ama gerçekte gıbı sankı başka aleme geçer gıbı bırden gece oldu ve evın ıcınde bısıler gezındıgını duydum pıtı pıtı odalarda kosan bısey sonra kendıme geldım gunduz olduğunu hatrladım ama odadan dışarıya çıkamadım sankı yatak odasının kapısında bısey beklıyo gıbı bı hıs oluştu? bole bsey yasayan var mı ? nolur bı bılgı verın :

Sizi korkutmak istemem ama böcek gördüğünü sanmak şizofreni hastalığının belirtisi diye biliyorum internetten araştırın isterseniz. İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz bu durumdan pskilolojik destek almanız gerekebilir.

Ha evet hemen okudunuz, duydunuz bir yerde ya bir bocekten kadini sizofren yapin. Yahu bu isin muayenesi var, testleri var. Her sanri goren de hemen sizofren olmaz. Ayrica belki kadinin fizyolojik bir rahatsizligi var ve bu yuzden vucudunda karincalanmalar oluyor bu yuzden boceklerin yurumesiyle bagdastiriyor olabilir. Atip tutmayin surda insanlara teshis koymayin ya. Icim sisti artik.

Bol bol dua etmene ya da kursun dokturmene gerek yok. bunun yerine daha akilci bir yaklasimla doktora gitmeni tavsiye ederim eger fizyolojik bir tabani yoksa muhtemelen yasadiginiz sey psikolojiktir. Saygilar..

Bir ara ben de sana görüneceğim just

Canm gecmis olsun oncelikle.ben bocek falan degilde unideykrn yaklasik 1 ay boyunca ikinci anlattigin konu hakkinda problem yasadim.bigun dersten geldim yorgun odama gectim oglen gibi yattim daha uykuya gecmeden bianda odam karardi aksam oldu ve basucamda siyah kiyafetli yuzunu goremedigim biri nasil ölmek istersin diye sordu.bi turlu kalkamadim yatagimdan kendime geldigimde sanki cok is yapmis gibi heryerim agriyodu.ve buna benzer 1 ay olaylar yasadim.hep dua ettim yatagimin yaninda kuran vardi hep abdestsiz gezmedim hic allaha sukur bidaha yasamadim.ama psikolojimi cok etkilemisti.sende korkma allaha sigin ve dua et hatta kilabiliosan namazini kil

Bu ara duzenli kulladiginiz bir ilac var mi? Agir ilaclar da sebep olabiliyor, eger varsa doktorunuzla konusup baska bir ilaca yonelin, halusinasyona sebep olan bir ilac kullanmistim nefes problemlerimle ilgili, degistirmistik... Aklima gelmisken soylemek istedim...

Ben teşhis falan koymadım konu sahibi çok korkmuş bu durumdan yazarken dahi düşündüm ama cok cok yakınımdan biliyorum ki erken tedavi çok önemli. Ayrıca böyle bir rahatsızlığı olan insanları dışlar gibi konusmayalım lütfen bu herkesin başına gelebilir.Konu sahibi arkadasım cok geçmiş olsun tekrardan inş en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun lütfen beni yanlıs anlama ama herşeyi düşünmek gerekiyor.

Ayet-el kursi okumanı tavsiye ederim ben de bazen geceleri daralıyorum, sanki odada birşeyler varmış gibi oluyor ama okuyunca rahatlıyorsun çunku duanın olduğu yerde o dedğin yaratıklar uzaklaşıyorlar.
okuyorum gece yatmadan once her zaman.. ama nedenını anlayamadım cevsen falan mı taksam boynuma.

geçen gün dişim ağrıyor diye internete girdim,dalak kanseriymişim..

En kisa surede sanrilariniz ve halusinasyonlariniz artmadan modern dunyanin geregi olarak bilime yonelmenizi ve psikologa gitmenizi oneririm, gecmis olsun...
neden olabılır kı resmen hayal goruyorum ama böcekler uzerıne. kara böcekler herzaman aynı böcekler.

şizofreni olacak bole agır bı olay yasamadım ama on seferdir falan bu böcek olayı oluyo gecelerı oluyo uykumdan uyanıyorum duvarda yastıkta yannı yakın çevremde bır yerde gorudugmu dusunuorum sorna kendıme gelıorum ve hayal gordugum hatırlayıp gerı yatıorum.

Halusinasyon gördüğüne göre durum psikaytri ile alakalı duruyor. Bir psikiyatrist ile görüşmeni tavsiye ederim.

neden olabılır kı resmen hayal goruyorum ama böcekler uzerıne. kara böcekler herzaman aynı böcekler.
bilinçaltı çok ilginç bir şey hiç tahmin etmediğiniz,alakası olmayan şeyle ilgisi çıkabiliyor.Bence sen bir psikoloğa git,tabi yine manevi rahatlık için dua edersin.

Bence hem nöroloji kontrolü yaptırın hemde bol bol dua edin nörolojiden çıkan sonuca göre Dr sizi psikologa yönlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…