yok canım benım hıc ole takıntım yoktur korkmam yanı böcekten ıgrenmem ole aşırı derecede ama gece görünce korkuorum tabıkı...Takinti da olabilir. Ben boceklerden cok iğreniyorum ama cok fazlaa. Bir yerde bocek gormem yeterli her yerimi kasinti tutar surekli ustumde bocek geziyormus gibi geliyor. Sizinde buna benzer takintiniz varsa olabilir yani
hıc ılac kullanmıorum uzun zamandır... :S neden olabılrı kı bole bı olay yasayan tanıdıklarınız var mı acaba .?Ilac prospektuslerinde de yazabiliyor zaten yan etki olarak, belki sebebi budur dedim ama konu sahibininki biraz daha agir sanirim... En iyisi psikologa gitmek...
ya nerden bıleyım ole derler ya gece kule bastıysan falan ole olurmmus ya bılmıroum bana bunu soleyen bı kaç kışı oldu.. :S :Scanım ne cini ya,cinlerin işi gücü yok da senle mi uğraşacak...
Psikologlar, psikiyatristler bile tanı koyarken elli tane test yapıp derinlemesine düşünüp değerlendirirken buradan "şizofren" tanısı koymak da nedir yahu. Madem ki netten bakıp kendi kendimize tanı koyacağız, niye doktorlar var o zaman?
Arkadaşım, önce bir doktora git; o doktor seni sana iyi gelecek olan bölüme yönlendirir zaten. Yapman gereken en faydalı şey bu durum daha fazla gündelik yaşantında aksamalara neden olmadan bir hekime görünmen. Yoksa biri şizofren der, diğeri cin çarpmış der, ötekisi başka bişey der... der de der yani.
evet hıc aklıma bıle gelmemıstı dun gece yıne oldu.. okuyorum onları sureklı okumaya calısıorum7 fatiha 7 ayetel kursi.7 ihlas.3er felak nas surelerini oku allahin izniyle bisey olmaz.bide yine gorecem diye dusunerek yatmamaya gayret et bilin slti denen bisey var.allah sifa versin
Benim tanidigim ceyeranda kalmistir olur, sizin tandiginiz ilac icmistir ondan olur, sizinkinin de bambaska bir nedeni vardir ondan olur... Dedigim gibi burdan bir cevap aramak yerine gidin ve bir hekimle gorusun...Bosa zaman harciyorsunuz ve yanlis yonlendirilme ihtimalinizde cabasi...hıc ılac kullanmıorum uzun zamandır... :S neden olabılrı kı bole bı olay yasayan tanıdıklarınız var mı acaba .?
evet haklısın couzumune bakacam sadece bole bı olay yasayan war mı dıe merak ettım gerçektenbişiy yapmazsan devam eder,nezle değil ki bu.i
kızım onlar seninle uğraşmaz yani ben cin olsam bir insanla uğraşmam,için rahat olsun onların da evi barkı var..ya nerden bıleyım ole derler ya gece kule bastıysan falan ole olurmmus ya bılmıroum bana bunu soleyen bı kaç kışı oldu.. :S :S
hayır fıkır edınmeye calısıorum elbettekı kendıme burdan teshıs koyacak deılımBenim tanidigim ceyeranda kalmistir olur, sizin tandiginiz ilac icmistir ondan olur, sizinkinin de bambaska bir nedeni vardir ondan olur... Dedigim gibi burdan bir cevap aramak yerine gidin ve bir hekimle gorusun...Bosa zaman harciyorsunuz ve yanlis yonlendirilme ihtimalinizde cabasi...
ama ben son bır yıldır hıc ılac kullanmadım ...
kımse konuyu 3 harflıye getırmedı ben soledım bana bole dıyenlerde olmuştu dıye.. elbettekı doktora gorunucem ama bole bı olay yasayanlar var mı dıye merak ettımSize bi suru kisi pskologa gidin diyor ki biri benim ama siz yalnizca konuyu uc harflilere getirenlere olumlu yaklasyrsunuz. Psikologa gidin yine fatiha da okursunuz .
psıkolojımı bozacak bı olay yasamadım demek ıstıorumHalusilasyon goruyosun ve pskolojik sorunum yok diyosun canim..
Tabi ya, biz de zaten spor olsun diye o kadar dirsek çürütüyoruz. Yoksa aslında sağlık kulaktan kulağa yayılan 3-5 temelsiz bilgiye göre hareket edebileceğimiz kadar önemsiz...Oo oyle deme ya cok gelismis bir milletiz biz balkondan balkona ilac veririz, sonra mesajdan teshis koyariz siz daha fark edemediniz mi nimetlerimizi
sen onu bilemezsin,bozulmuş işte..psıkolojımı bozacak bı olay yasamadım demek ıstıorum
Tabi ya, biz de zaten spor olsun diye o kadar dirsek çürütüyoruz. Yoksa aslında sağlık kulaktan kulağa yayılan 3-5 temelsiz bilgiye göre hareket edebileceğimiz kadar önemsiz...
Yarım psikolog diyebiliriz; psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim.Siz de mi psikologsunuz
Suphesiz ki biz onlari klavye basinda teshis koysunlar diye yarattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?