kızlar bılgısı olan yardım etsın lutfen cok korkuyorum

Takinti da olabilir. Ben boceklerden cok iğreniyorum ama cok fazlaa. Bir yerde bocek gormem yeterli her yerimi kasinti tutar surekli ustumde bocek geziyormus gibi geliyor. Sizinde buna benzer takintiniz varsa olabilir yani
yok canım benım hıc ole takıntım yoktur korkmam yanı böcekten ıgrenmem ole aşırı derecede ama gece görünce korkuorum tabıkı...

Ilac prospektuslerinde de yazabiliyor zaten yan etki olarak, belki sebebi budur dedim ama konu sahibininki biraz daha agir sanirim... En iyisi psikologa gitmek...
hıc ılac kullanmıorum uzun zamandır... :S neden olabılrı kı bole bı olay yasayan tanıdıklarınız var mı acaba .?

Oo oyle deme ya cok gelismis bir milletiz biz balkondan balkona ilac veririz, sonra mesajdan teshis koyariz siz daha fark edemediniz mi nimetlerimizi

7 fatiha 7 ayetel kursi.7 ihlas.3er felak nas surelerini oku allahin izniyle bisey olmaz.bide yine gorecem diye dusunerek yatmamaya gayret et bilin slti denen bisey var.allah sifa versin
evet hıc aklıma bıle gelmemıstı dun gece yıne oldu.. okuyorum onları sureklı okumaya calısıorum

hıc ılac kullanmıorum uzun zamandır... :S neden olabılrı kı bole bı olay yasayan tanıdıklarınız var mı acaba .?
Benim tanidigim ceyeranda kalmistir olur, sizin tandiginiz ilac icmistir ondan olur, sizinkinin de bambaska bir nedeni vardir ondan olur... Dedigim gibi burdan bir cevap aramak yerine gidin ve bir hekimle gorusun...Bosa zaman harciyorsunuz ve yanlis yonlendirilme ihtimalinizde cabasi...

ya nerden bıleyım ole derler ya gece kule bastıysan falan ole olurmmus ya bılmıroum bana bunu soleyen bı kaç kışı oldu.. :S :S
kızım onlar seninle uğraşmaz yani ben cin olsam bir insanla uğraşmam,için rahat olsun onların da evi barkı var..

Konu şu yöne gidiyor yalnız.

hayır fıkır edınmeye calısıorum elbettekı kendıme burdan teshıs koyacak deılım

Rabbim şifa versin, zor bir durum sizi anlayabiliyorum.

Öncelikle bir psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederim. Size bir sebep sunacak ve yol gösterecektir.

Bunun dışında dünya MODERN olsa da her daim işe yarayan bir silahımız var: dua. Abdestsiz yatmamaya ve okuyarak uyumaya özen gösterin bir süre. İlla cinlerle ilgili olması lazım değil, bazen beynimiz de oyun oynar bize.

Size bi suru kisi pskologa gidin diyor ki biri benim ama siz yalnizca konuyu uc harflilere getirenlere olumlu yaklasyrsunuz. Psikologa gidin yine fatiha da okursunuz .
kımse konuyu 3 harflıye getırmedı ben soledım bana bole dıyenlerde olmuştu dıye.. elbettekı doktora gorunucem ama bole bı olay yasayanlar var mı dıye merak ettım

Oo oyle deme ya cok gelismis bir milletiz biz balkondan balkona ilac veririz, sonra mesajdan teshis koyariz siz daha fark edemediniz mi nimetlerimizi
Tabi ya, biz de zaten spor olsun diye o kadar dirsek çürütüyoruz. Yoksa aslında sağlık kulaktan kulağa yayılan 3-5 temelsiz bilgiye göre hareket edebileceğimiz kadar önemsiz...

Siz de mi psikologsunuz

Suphesiz ki biz onlari klavye basinda teshis koysunlar diye yarattik
Yarım psikolog diyebiliriz; psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim.
Sanırım anlamak istemeyen için gereğinden fazla cümle sarfettik. Biz kendi bilimselliğimizde boğulalım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…