kızlar bılgısı olan yardım etsın lutfen cok korkuyorum

evet benim başıma da geldi. ilaçtan dolayı rüya uyku arasında hayaller görüyordum.

Geçmiş olsun..
bu kış aynı şey dedemdede olmuş.komşuları aramış teyzemi böcek var diye bağırıyor gece diye.hatta en son tel süpürge bulup yakmış duvarlara vurmuş.doktora götürdüler.Alzaihmer başlangıcı demiş.bence en kısa zamanda bi uzmana görünün o sizi yönlendirir psikolojikmi nörolojikmi

Takinti da olabilir. Ben boceklerden cok iğreniyorum ama cok fazlaa. Bir yerde bocek gormem yeterli her yerimi kasinti tutar surekli ustumde bocek geziyormus gibi geliyor. Sizinde buna benzer takintiniz varsa olabilir yani

evet benim başıma da geldi. ilaçtan dolayı rüya uyku arasında hayaller görüyordum.
Ilac prospektuslerinde de yazabiliyor zaten yan etki olarak, belki sebebi budur dedim ama konu sahibininki biraz daha agir sanirim... En iyisi psikologa gitmek...

aynen canaım dua ve allaha sığınmam gerekıyo bende ole yapıorum ben bole bırısını gormedım ama hıssettım odanın dışında olduğunu. bnı anlamışsındır bende ne olduğumu sasırdım gece mı gunduzmu sasırdım zar zor kendıme gelebıldım. sadece böcekler qelıo gıbı oluyo uzerıme .. uc harflilerden suphelenıyo bazı anlattığım kısıler cunku uc harflıler gerçekten olan warlıklar bılmıyorum .. geceelerı okuyarak uyuyorum. anlık bı olay uykumdan uyanıorum boceklerı goruyorum böcek vaar uzerıme qelıyorlar dıye bağırmamla kendıme qelıorum zaten hhayal gorudugmu hatırlıorum..

canım ne cini ya,cinlerin işi gücü yok da senle mi uğraşacak...

hayır canım bır yıldır ılac kullanmıorum hap yutamıorum zaten ben.... agrı kesıcı bıle almadım dusun yanı

yok tabıkı teşekkür ederım bole bısey hıc akıma gelmemısdı ama ben sadece gece uykumda yasıorum bu olayı. gun ıcıdne yasamadım hıc. uykumdan böcek görerek uyanıorum gerçekten yastgımda duvarda yerde goruyorum o boceklerı gıbı oluyor ve sorna gıdıolar bende uyuyorum hayal gordugumu anlayıp

Psikologlar, psikiyatristler bile tanı koyarken elli tane test yapıp derinlemesine düşünüp değerlendirirken buradan "şizofren" tanısı koymak da nedir yahu. Madem ki netten bakıp kendi kendimize tanı koyacağız, niye doktorlar var o zaman?

Arkadaşım, önce bir doktora git; o doktor seni sana iyi gelecek olan bölüme yönlendirir zaten. Yapman gereken en faydalı şey bu durum daha fazla gündelik yaşantında aksamalara neden olmadan bir hekime görünmen. Yoksa biri şizofren der, diğeri cin çarpmış der, ötekisi başka bişey der... der de der yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…