evet benim başıma da geldi. ilaçtan dolayı rüya uyku arasında hayaller görüyordum.Bu ara duzenli kulladiginiz bir ilac var mi? Agir ilaclar da sebep olabiliyor, eger varsa doktorunuzla konusup baska bir ilaca yonelin, halusinasyona sebep olan bir ilac kullanmistim nefes problemlerimle ilgili, degistirmistik... Aklima gelmisken soylemek istedim...
Ilac prospektuslerinde de yazabiliyor zaten yan etki olarak, belki sebebi budur dedim ama konu sahibininki biraz daha agir sanirim... En iyisi psikologa gitmek...evet benim başıma da geldi. ilaçtan dolayı rüya uyku arasında hayaller görüyordum.
aynen canaım dua ve allaha sığınmam gerekıyo bende ole yapıorum ben bole bırısını gormedım ama hıssettım odanın dışında olduğunu. bnı anlamışsındır bende ne olduğumu sasırdım gece mı gunduzmu sasırdım zar zor kendıme gelebıldım. sadece böcekler qelıo gıbı oluyo uzerıme .. uc harflilerden suphelenıyo bazı anlattığım kısıler cunku uc harflıler gerçekten olan warlıklar bılmıyorum .. geceelerı okuyarak uyuyorum. anlık bı olay uykumdan uyanıorum boceklerı goruyorum böcek vaar uzerıme qelıyorlar dıye bağırmamla kendıme qelıorum zaten hhayal gorudugmu hatırlıorum..Canm gecmis olsun oncelikle.ben bocek falan degilde unideykrn yaklasik 1 ay boyunca ikinci anlattigin konu hakkinda problem yasadim.bigun dersten geldim yorgun odama gectim oglen gibi yattim daha uykuya gecmeden bianda odam karardi aksam oldu ve basucamda siyah kiyafetli yuzunu goremedigim biri nasil ölmek istersin diye sordu.bi turlu kalkamadim yatagimdan kendime geldigimde sanki cok is yapmis gibi heryerim agriyodu.ve buna benzer 1 ay olaylar yasadim.hep dua ettim yatagimin yaninda kuran vardi hep abdestsiz gezmedim hic allaha sukur bidaha yasamadim.ama psikolojimi cok etkilemisti.sende korkma allaha sigin ve dua et hatta kilabiliosan namazini kil
canım ne cini ya,cinlerin işi gücü yok da senle mi uğraşacak...aynen canaım dua ve allaha sığınmam gerekıyo bende ole yapıorum ben bole bırısını gormedım ama hıssettım odanın dışında olduğunu. bnı anlamışsındır bende ne olduğumu sasırdım gece mı gunduzmu sasırdım zar zor kendıme gelebıldım. sadece böcekler qelıo gıbı oluyo uzerıme .. uc harflilerden suphelenıyo bazı anlattığım kısıler cunku uc harflıler gerçekten olan warlıklar bılmıyorum .. geceelerı okuyarak uyuyorum. anlık bı olay uykumdan uyanıorum boceklerı goruyorum böcek vaar uzerıme qelıyorlar dıye bağırmamla kendıme qelıorum zaten hhayal gorudugmu hatırlıorum..
hayır canım bır yıldır ılac kullanmıorum hap yutamıorum zaten ben.... agrı kesıcı bıle almadım dusun yanıBu ara duzenli kulladiginiz bir ilac var mi? Agir ilaclar da sebep olabiliyor, eger varsa doktorunuzla konusup baska bir ilaca yonelin, halusinasyona sebep olan bir ilac kullanmistim nefes problemlerimle ilgili, degistirmistik... Aklima gelmisken soylemek istedim...
yok tabıkı teşekkür ederım bole bısey hıc akıma gelmemısdı ama ben sadece gece uykumda yasıorum bu olayı. gun ıcıdne yasamadım hıc. uykumdan böcek görerek uyanıorum gerçekten yastgımda duvarda yerde goruyorum o boceklerı gıbı oluyor ve sorna gıdıolar bende uyuyorum hayal gordugumu anlayıpBen teşhis falan koymadım konu sahibi çok korkmuş bu durumdan yazarken dahi düşündüm ama cok cok yakınımdan biliyorum ki erken tedavi çok önemli. Ayrıca böyle bir rahatsızlığı olan insanları dışlar gibi konusmayalım lütfen bu herkesin başına gelebilir.Konu sahibi arkadasım cok geçmiş olsun tekrardan inş en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun lütfen beni yanlıs anlama ama herşeyi düşünmek gerekiyor.
evet haklısın eger dewam ederse zaten bısı yapmam gerekecek..bilinçaltı çok ilginç bir şey hiç tahmin etmediğiniz,alakası olmayan şeyle ilgisi çıkabiliyor.Bence sen bir psikoloğa git,tabi yine manevi rahatlık için dua edersin.
bişiy yapmazsan devam eder,nezle değil ki bu.ievet haklısın eger dewam ederse zaten bısı yapmam gerekecek..
Dedigim gibi burdan bir sonuc beklemek yerine lutfen bir psikolaga gidin, gecmis olsun...hayır canım bır yıldır ılac kullanmıorum hap yutamıorum zaten ben.... agrı kesıcı bıle almadım dusun yanı
psıkolojıkk bı sorunum yok ama psikolog yolu gorunuyor anlaşılan..psikolojik sorunlarınız var doktora gidin.
teşekkürler canım..Halusinasyon gördüğüne göre durum psikaytri ile alakalı duruyor. Bir psikiyatrist ile görüşmeni tavsiye ederim.
ama ben son bır yıldır hıc ılac kullanmadım ...evet benim başıma da geldi. ilaçtan dolayı rüya uyku arasında hayaller görüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?