kızlar bılgısı olan yardım etsın lutfen cok korkuyorum

Konu sahibi gecmis olsun yapilacaklari zaten soylemis arkadaslar. Tecrube etmeside cok zor bir durum dedem de bir donem halusinasyon goruuordu kardesim beni olduruyormus bagirarak uyaniyordu. Nörolojik bir sorun bu psikologlar degilde psikiyatrlik bir durum.

Ayrica bu ukalalik nedir yani? Bi kucumseme bi dalga gecme yok ayetlerle dalga gecmeler. Buysa espri anlayisiniz gidin baska yerde eglenin.

canım benim kasteddiğim şey şu zaten ben sana şizofren diyene hak vermiyorum asla,zaten ilk mesajımda hem psikoloğa git,maneviyat için dedua et dedim.Ama sen cin yorumlarına olumlu karşılık verince psikologla ilgili yorumlara da son zamanlarda yaşıyorum,psikolojik sorun yaratcak bir olay yaşamadım deyince ben durumunu cinlere bağladığını düşündüm.Psikolojik durumlarda kimseye düşmez laf etmesi,her şey hocayla geçse psikoloji keşfedilirmiydi? Dediğim gibi doktara git,manevi huzur için de dua et.

Bence acilen bir psikiatriste gidip durumunuzu anlatin. Dua da edin ama bunun cinlerle alakali oldugunu dusundugunuz icin degil, icinizi rahatlatmak icin.Olayi cinlere baglamaniz durumunuzu daha fazla kotulestirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…